Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4
Raspunsuri - Pagina 4
kovacsc spune:
fetelor eu de cand am ramas insarcinata apetitul meu sexual este zero. Voi ati patit asa? Sper sa se rezolve pana nasc si sa mai am si eu chef....
8+
monna3 spune:
buna fetele
kovacsc acelasi lucru se intampla si la mine. in unele nopti visez numai asta dar chef nema. astept trimestrul 2 poate se schimba ceva
sa aveti o zi frumoasa!
Monica, fericita 12+
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisa.s Buna, ma primiti si pe mine? UM 06.07.11. DPN 14.04.2012 Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 |
sigur ca te primim sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!
Monica, fericita 12+
Genie spune:
Din pacate, la mine nu a fost sa fie de data asta....Rog fetele sa ma stearga din listuta.
Va doresc numai bine si sarcini usoare sa aveti
Marcella777 spune:
Maine am ultrasound. Simt un nod in gat, nu pot sa dorm..nu stiu ce sa mai fac. Daca pana acum m-am dus la ultrasound increzatoare (la celelate sarcini) si am plecat de acolo dezamagita, acum sunt cu sufletul tandari. Imi pun o mie de intrebari si gasesc 10 mii de raspunsuri. Nimic nu ma linisteste. Nu stiu cum voi trece si peste noaptea asta...
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Genie Din pacate, la mine nu a fost sa fie de data asta....Rog fetele sa ma stearga din listuta. Va doresc numai bine si sarcini usoare sa aveti Genie si Antonia |
imi pare rau
Marcella tinem pumnii sa vii cu vesti bune
si eu maine am programare la midwife
Monica, fericita 12+
narcisa.s spune:
Genie, imi pare rau...
Monna, multumesc pentru primire.
Marcella, de ce ai emotii?Ai vreun motiv sigur?
Marcella777 spune:
Narcisa.s, motiv sigur n-as zice ca am, doar niste experiente nu prea fericite.
Oricum, nu am mai rezistat si am sunat la clinica sa-mi spuna daca au rezultatele Bhcg. Ultimul rezultat (de ieri) este 36329. Ei spun ca este in grafic...voi ce spuneti?(Ar trebui sa am 6 sapt si vreo 5 zile)
Multumesc celor care sa gandesc la mine.
Bettercy spune:
J.D. & Marcella, mult noroc maine.
Marcella, gandeste pozitiv, incearca sa nu mai faci predictii astazi despre ce se va intampla maine la ecograf. Nu sunt foarte religioasa dar cand ma apuca sa-mi fac griji pentru ziua urmatoare, imi vine in minte pasajul asta: "Therefore do not worry about tomorrow, for tomorrow will worry about itself. Each day has enough trouble of its own." Poate te ajuta si pe tine. In seara asta mergi la somn linistita.