Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Eladeea, m-am gandit la tine azi, cum te chinuiai si tu sa ii dai sa manance inaine sa pleci in concediu, cand a fost bolnavior

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

si Paul e pe stadion, a plecat cu inima stransa ca bucurica lui e bolnava, dar l-am incurajat eu ca oricum se culca si nu are ce-i face. acum mi-a trimis o poza, chiar e fain. si zic eu, care nu le am cu nici un sport

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Fetelor multumim de raspunsuri.

La noi situatia a cam prezentat "umflaturi" astazi, daca stiti voi vorba asta. Ma si speriasem la un moment dat, dar acum e mai bine.

Iar m-a sunat azi bona, saraca mi-a si zis de la inceput "mami nu te speria" dar Larisa nu vrea sa manance nimic.Am ajuns acasa si au incept incercarile de a o hrani cu ceva, orice si de a o hidrata. Refuza sa deschida gura la orice, nici la seringa cu nurofen, nici apa nu mai vroia si culmea incepuse sa faca si multe scaune. A avut vreo 7, din care jumate cam apoase si apoi jumate s-au mai inchegat
Deja era cam ametita iar pediatra si med de fam mi-au zis ca daca in cateva ore nu o fac sa bea ceva sau putin alimentata, daca continua scaunele si cu febra asta o sa trebuiasca sa o duc la spital. AA, sa inebunesc atata mi-a trebuit sa aud. Am tinut-o de nas si i-am dat Panadol, apoi mi-a adus Paul si formula 76 si 31, i-am dat combinat cu apa (din pacate tt fortat, tinuta de nas si maini) si am mai reusit sa ii scadem temperatura si s-a inviorat.
I-am dat si un hidrasec pt scaune moi, a reusit sa bea si apa, asa ca ne-am mai revenit.
De la 38.7 a reusit sa mai scada temperatura la 38 si sa ne hidratam.

Dar va dati voi seama, ea fomista sefa, a mancat azi toata ziua doar 200 ml de lapte (100 dimineata si 100 seara), o banana si o firmitura de paine- asa jumate din degetul mic

Acum a adormit, era terminata de somn.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Si la noi la fel s-a manifestat boala...Nu a mai mancat nimic...Reuseam cu greu sa ii dau LP cu seringa dar nu mai mult de 90ml...iar ziua nu manca absolut nimic....nici covrig, nici pufulet, nici paine...NIMIC! Iar temperatura cu greu scadea la 38....iar scaune apoase avea din ora in ora..iar de cand am inceput sa ii dau hidrasec si enterocolis i s-au rarit scaunele cam la 2-3 ore dar tot moi sau apoase...
Nu este de lasat caci daca are puroi in gat poate migra foarte usor infectia...Eu am tot amanat (cam 5 zile) si pana nu i-am dat antibiotic nu s-a vindecat...In a 5-a zi a facut din nou temperatura 38 si atunci am fost la pediatru si mi-a prescris sumamed (antibiotic) plus saruri de hidratare...
Mancarea de regim gen orez fiert, morcov paine prajita nu vindeca ci doar estompeaza simptomele. Pe langa faptul ca al meu nici nu vroia sa manance nici macar 1 lingurita ...Am reusit sa ii dau cu succes orez fiert amestecat cu banana (are gust bun..ceva asemanator cu un gris cu gust de banana) si dupa cateva zile am reusit sa il fac sa manance paine prajita dar inmuiata cu putina supa de morcovi

El era si foarte apatic si cu o stare generala de somnolenta (din cauza febrei)...Si incearca dupa ce face kk sa o speli la fundulet si sa o dai preventiv cu sudocrem sau bepanthen caci al meu din cauza ca facea kk din ora in ora s-a iritat f tare la fund si era atat de rosu ca urla de durere si usturime...Si a trebuit sa tratam si funduletul iritat

Multa sanatate Larisei

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

HAI ROMANIA !!!

multa sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Eladeea, m-am gandit la tine azi, cum te chinuiai si tu sa ii dai sa manance inaine sa pleci in concediu, cand a fost bolnavior

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

ala era Eric, care oricum e mofturos de felul lui, iti dai seama cum a fost atunci...dar a trecut, din fericire, la muchie de cutit...in ziua plecarii era ok, slava Domnului...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Ochidut pune si ciorapei cu otet, ajuta si asta la scaderea febrei
se pune o parte otet si 2-3 parti apa (se face cantitate mica cat sa uzi niste ciorapi) la noi a mers cu formula 1 si ciorapi si a scazut febra , era cam 38.5
Si noi am dat tantum

Santate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, asa a fost si la noi acum 2 luni. A refuzat orice mancare, scaune moi, febra o saptamana, ba a mai si vomat. Noi am ajuns pe antibiotic, ca eram innebunita de cap. Si a trecut. sa se faca bine Larisa si repede, stiu ce chinuitor e si pt ea si pt voi. Eu credeam ca e de la dinti toata tarasenia, dar uite ca era de la gat ,
Andreea, multa sanatate si lui Filip. Nu v-a dat nimic dr? Medicamente?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, asa a fost si la noi acum 2 luni. A refuzat orice mancare, scaune moi, febra o saptamana, ba a mai si vomat. Noi am ajuns pe antibiotic, ca eram innebunita de cap. Si a trecut. sa se faca bine Larisa si repede, stiu ce chinuitor e si pt ea si pt voi. Eu credeam ca e de la dinti toata tarasenia, dar uite ca era de la gat ,
Andreea, multa sanatate si lui Filip. Nu v-a dat nimic dr? Medicamente?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Paula, doar ce luam deja, adica oscillo si Eurespal...in rest ce am zis mai sus...ramane sa-l sun peste vreo 2 zile sa-i spun ce si cum...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Iuliana cum ai tratat funduletul? andrei tot e iritat, acum ne-a zis pediatra cutaden, pentru ca nu ii mai trece. l-am tot spalat cu bicarbonat, l-am dat cu galbenele, cicatrizin...e rosu si la putica si putin langa, ca niste bubite mici rosii, nu il mai ustura, dar cum face putin caca si nu il schimbam imediat cum se irita iar

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Racusor- e f bun cutadenul l-am folosit cu succes la Antonia si la David...vezi ca e posibil sa-l gasesti sub denumirea noua Reviken...

Crissy- f buna ideea cu linkurile pt febra-diaree pe prima pagina...ce bine arata zacusca...yami...eu am facut tocanita de dovlecei,ardei si rosii...m-am amagit ca mancam zacusca hahaha

Victo- eu i-am dat Antoniei Giardinofit(parca asa se cheama ) pt viermisori...la analize nu a iesit nimic...dar i-am dat eu ca aveam pitici

Au inceput crizele si la David...cum nu-l las sa faca ceva tipa cat il tine gura...azi a luat-o pe Antonia de par sa o dea la o parte sa ajunga el unde vroia am ramas masca

gata a inceput meciul

Mergi la inceput