Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

mersi Victo:)
mie doctorita imi ia 300 pe infarix:(
a fost cineva care nu a facut ror-ul?

mama lui Mihnea Damian

noi inca nul-am facut din motiv de copil bolnav.
apropo de asta fete! doctora mea totinsista sa-i faca ROR-ul dar eu stiu ca daca copilul a facut rubeola, oreion sau rujeola nu se mai face vaccinul pana la intrarea in colectivitate. stie cineva ceva despre asta? ca Andrei a avut rubeola la 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Maurice, ati fost cumva in Toscana...?

de Larisa Ioana 24.06.2010

ochidut, cum de ti-ai dat seama? Da, acolo am fost. Si am uitat sa va spun ca am venit ciupiti de un milion de tantari si alte minuni, Sara mai ales are zeci de piscaturi, iar aici in tara abia a avut 3-4 muscaturi toata vara.

Mami de Sara Maria 04.08.2010

Am simtit ... cand ai zis ca ai stat pe un deal, la o casa, in Italia.....
Defapt acolo mergem si noi acum de pe 20 si tot asa stam la o ferma pe un deal.

Mergi la inceput

Fetelor multumim de raspunsuri.

La noi situatia a cam prezentat "umflaturi" astazi, daca stiti voi vorba asta. Ma si speriasem la un moment dat, dar acum e mai bine.

Iar m-a sunat azi bona, saraca mi-a si zis de la inceput "mami nu te speria" dar Larisa nu vrea sa manance nimic.Am ajuns acasa si au incept incercarile de a o hrani cu ceva, orice si de a o hidrata. Refuza sa deschida gura la orice, nici la seringa cu nurofen, nici apa nu mai vroia si culmea incepuse sa faca si multe scaune. A avut vreo 7, din care jumate cam apoase si apoi jumate s-au mai inchegat
Deja era cam ametita iar pediatra si med de fam mi-au zis ca daca in cateva ore nu o fac sa bea ceva sau putin alimentata, daca continua scaunele si cu febra asta o sa trebuiasca sa o duc la spital. AA, sa inebunesc atata mi-a trebuit sa aud. Am tinut-o de nas si i-am dat Panadol, apoi mi-a adus Paul si formula 76 si 31, i-am dat combinat cu apa (din pacate tt fortat, tinuta de nas si maini) si am mai reusit sa ii scadem temperatura si s-a inviorat.
I-am dat si un hidrasec pt scaune moi, a reusit sa bea si apa, asa ca ne-am mai revenit.
De la 38.7 a reusit sa mai scada temperatura la 38 si sa ne hidratam.

Dar va dati voi seama, ea fomista sefa, a mancat azi toata ziua doar 200 ml de lapte (100 dimineata si 100 seara), o banana si o firmitura de paine- asa jumate din degetul mic

Acum a adormit, era terminata de somn.

Mergi la inceput

La mine se aude zgomot de la stadion, imi imaginez ce o fi acolo
Mai survoleaza si astia cu elicopterul, de zici ca a venit papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ochidut, din pacate cam asa se comporta la rosu in gat . Nu trebuie insistat cu mancarea, sa fie mancare usoara (a.i. organismul sa-si consume energia pt a se reface si nu pt a digera mancarea), important e sa o hidratati, cate o gurita la fiecare 2-3 minute. Daca persista scaunele moi, tb evitate siropelele dulci.

Aliceeeee, HAI ROMANIAAAA! Distractie placuta, te asteptam cu impresii. Ne uitam si noi la TV, super stadion.

mousel, sunteti bine? Din auzite si eu stiu ca majoritatea bolnavilor merg la Cluj (o colega - cancer de san, mama altei colege - tot san, bunicul sotului - cancer de prostata). De Tg Ms am auzit de bine doar despre cardiologie pediatrica (sper sa nu incurc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ioi, atata mi-a urlat azi Filip, ca e ragusit rau acum...si am incercat sa-i fac aerosoli dar mai rau a fost...a urlat ca disperatu...vaaaaaaai, ca ma duc in lume... azi a fost f maraici si plangoce, cred ca-l durea rau in gurita...

a fost mediculde 10 minute,trebuie sa-l dau cu ceva preparat cu anestezina, sa-l clates cin gurita cu apa si bicarbonat, sa-i dau Protectis si vreo 2 zile de Nurofen(are un ganglion inflamat)...cam astea...acu daorme bietu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumble, cum fu la vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

offf ochidut...biata Larisa...eu m-am mai linistit acu de cand a venit medicul sa-l vada, mi-a zis sa stau linistita daca mananca(a mancat el azi, dar nu ca de obicei, oricum i-am dat mai mult chestii usurele, zemoase, usor de inghitit)...acu seara bietul, de foame, a mancat ca un fomist niste omleta asa mai moale, in care am bagat putin iaurt si cateva bucatele mici mici de rosii...
pb e daca treaba asta devine urata, va refuza mancarea, lichidele, totul...sper sa nu ajungem acolo...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

niste poze noi din vara asta, pt cine are chef...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cristina, e super Vladut, iar tu arati nemaipomenit! Sa nu mai aud ca te tii de cure de slabire ca arati super

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

mersi Victo:)
mie doctorita imi ia 300 pe infarix:(
a fost cineva care nu a facut ror-ul?

mama lui Mihnea Damian

noi inca nul-am facut din motiv de copil bolnav.
apropo de asta fete! doctora mea totinsista sa-i faca ROR-ul dar eu stiu ca daca copilul a facut rubeola, oreion sau rujeola nu se mai face vaccinul pana la intrarea in colectivitate. stie cineva ceva despre asta? ca Andrei a avut rubeola la 8 luni.

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Si noi am avut de 2 ori rubeola dar se pare ca organismul nu retine asta pana intr-un an...Adica este ca si cum nu a avut caci nu a facut anticorpi...Ca dovada..noi am facut la 6 luni dar si la 1 an...Acum asteptam sa treaca 2 luni sa putem face vaccinurile si sa dispara orice urma de boala din corp

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput