Vine scoala – cu ce umplem ghiozdanul?
Toamna debuteaza pentru parintii cu copii scolari sau prescolari cu un inevitabil minisezon de cumparaturi destinate inceperii noului an scolar. Daca ati rezolvat deja problema uniformei si pe cea a ghiozdanului, atunci va puteti considera pe jumatate fericit. Urmeaza micul calvar al achizitionarii rechizitelor.
www.desprecopii.com/info.asp?id=3333" target="_blank">Cititi mai departe aici.
Aici vedeti si multe rechizite.
Aici gasiti multe modele de ghiozdane.
succes puiutilor in noul an scolar.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
madyrizi spune:
interesant subiect...
eu as vrea sa precizez ca (virgula) copertile pt. carti sa nu fie luate dinainte. eu am avut surpriza sa nu se potriveasca la nici o carte sau caiet special. am fost cu ele in mana, la librarie, si am probat acolo.
in plus, fiecare invatatoare are procedeele sale: unele permit picul altele nu, unele permit scrierea cu pix pilot (parca asa ii spune si e f. bun) altele permit doar cu stilou... si tot asa.
si eu am cumparat multe rechizite din nerabdare, dar nu am facut bine. anul acesta am strans banii si merg cu lista data de doamna la librarie. asa sunt sigura ca iau ce vrea doamna si nu dau banii aiurea.
succes noilor scolari! succes si scolarilor "experimentati"!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cresus spune:
Ai putea sa imi spui ce este pixul pilot? Nu am mai auzit pana acum...iar pe vremea mea nu era. Anul acesta merge si fata mea la scoala si am discutat cu invatatoarea despre cele necesare dar despre acesta nu am auzit pana acum...
MultumesC!
madyrizi spune:
http://www.magazinpapetarie.com/product.php?id_product=56&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link arata cam asa, guma sterge perfect scrisul si se poate rescrie peste stersatura fara sa ingroase... a fost perfect pt. clasa I, dar depinde de doamna daca permite...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii