Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Eu nu am nici chefu si nici starea necesara sa scriu ceva , sunt intr-o pasa f proasta , sper sa treaca cat de curand , nu intru aici in detalii, ca nu-mi sta in fire , ..asa ca ma scuzati daca nu mai scriu cate ceva ..
pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata,,
Dau pentru toata lumea si ce mai vreti voi.
'
Azi am iar treaba multa,sa termin hainele de calcat si se pus n dulapuri,sa-mi pregatesc mai multe chestii,sa fac vreo trei feluri de mancare pentru noi si vreo trei pentru Eva.....adica mie nu-mi place sa gatesc dar trebuie si pace buna....

Hai mai fetelor macar la o cafea ,chiar asa?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!

Ninia cand o sa poti scrie noi te vom citi cu mult drag,pana atunci iti trimit pupici multi,poate iti mai trece starea blue.

Cris unde esti bre? Azi tragi chiulul?
Alynta unde esti mamicule? Primeste Maria urari intarziate? La multi ani puiuta mica si frumoasa,sa cresti mare si sanatoasa ! Te-am sunat azi dar cred ca am nimerit intr-un moment prost de nu ai raspuns.

Getuta s-a dus starea naspa? Fataa,eram la buda cand ai sunat ,si nu am ajuns la timp la telefon. Te sun eu mai pe seara,acum o sa ma apuc sa gatesc ceva de haleala ca am frigiderul sexi rau.

Madyrizi ai aruncat butoiul la vale? Cand te intorci la munca? Ii era dor baietelului mare de scoala,de colegi/colege? Eu ca sa ma simtesc din nou femeie, m-am vopsit, mi-am facut unghiile, m-am pensat ca imi intrau sprancenele in ochi,si gata,ma vad si simt altfel acum .Trebuie sa intru o tura si prin sifonier ca am o gramada de haine pe care nu le-am purtat de o mie de ani ,unele care nu imi vin,si destule care nu se potrivesc unele cu altele,ca am un stil nedefinit de a ma imbraca...
Dar de ce te pot suna doar de la fara 10 la fix? Lucrezi in invatamant?

Iar am elefanti deasupra ,fraaate,cat poate alerga in casa o copila de 6 ani ?Ea nu stie sa se joace cu papusi? Stie numai sa alerge? Si in parc sta ascunsa dupa fusta bunicasii...

Ema ti pup fata hai,sa iti iasa toate cum vrei tu .

Anna am vazut burtica si tunsuliciul,frumosi foc.
Picky am revazut si pozele cu voi. Prima poza din album e dementiala, e de revista. Si mi-a palcut tare de tine la cununie ca ai fost foarte simpla.

Simina cine esti tu? De ce intri la noi? Am glumit mai,cum sa nu te tinem minte? Cum vine asta,esti in concediu dar lucrezi de acasa? Pai esti in concediu, lasa ,munca pentru mai tarziu!

Andreea tu profesoara de ce esti? Ai terminaat vinetele alea de copt?

Eu ultimele 3 zile nu prea am stat pe acasa, am fost joi si mi-am depus dosarul de alocatie pentru Teodora,ieri m-am plimbat,am dormit nitel,am iesit aseara cu Vali si fata sa luam gripe water pentru colicile micutei, si e fix apa de ploaie pentru ea, sa vedem poate dupa mai multe zile de siropel o mai lasa burtica. Nu o dor tare, plange numai seara intre 22 si 24 , dar mi se sfasie sufletul la halul in care plange alea doua ore. Plange pana se invineteste, si noi o luam la pupicit,si imbratisat,si plimbat ,si leganat,si nimic. Si in alea doua ore ma suge de imi ard sfarcurile , si strange cu gingiile de ele cand o doare mai tare,cand se chinuie sa traga un vantulet sau sa faca un bot de cacuta. In schimb a avut efect la tac'su siropul de marar ,ca era balonat tare,si a luat o gura din siropul fetei,si de la farmacie pana acasa a facut ca porcul de ma uitam in jur sa nu il auda careva.Porc,ne-porc,important e ca in 10 minute s-a desumflat .

Eu va pup, revin mai pe inserat.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Is racita si eu si Anna..e si Stefi dar mai putin. Ma dor toate cap, muschi, ochii, gat, maxilar si is fara chef, nu am facut nimic in casa, doar bagat la spalt si la uscat si facut o supa si atat..nu ma simt in stare de mai mult..Anna mi-a plans pe noapte ca nu putea suge ca avea nasucul infundat...si sa vedeti cum se enerveaza, nu o mai poti linisti cu nimic, asa caracter are...in fine, i-am aspirat mucisori, i-am pus ser fiziologic si i-am dat cu pulmax baby, a ajutat-o de a reusit sa pape si a adormit la loc, dar dupa 4 ore iar aceasi problema.
Stefi imi e mai binisor, i-am dat si ie cu pulmax ptr a respira mai bine, ei ii curge doar nasucul si e ragusita dar nu asa de urat ca mine si Anna...si vad ca o ia si pe sora mea...doar sotul ce-i mai sanatos si sper sa nu-l ia dupa ce ne trece noua...

Lali imi pare rau ca Teo are colici, stiu ce dureros e sa o vezi cum sufera si nu poti sa-i faci nimic. Plimb-o in pozitia medicala, ea pe burtica pe mana ta si fa-i masaj in sensul invers al acelor de ceasornic. Ii mai linisteste si mai elimina si gazele. Pune-i si ceva cald pe burtica.. Din pacate nu stiu cat o sa te ajute toate picaturile/siropurile, ca la noi nu a avut efect, din contra mai mult ii agrava crampele. Ce poti face e doar sa-i alini cat de cat durerea si sa te rogi sa-i treaca cat mai repede crampele... Iar tu sa ai grija ce papi si bei
Ninia, vezi cum ai timp sapt asta si poate dai o fuga pe la mine sa mai discutam putin

Va las ca mi se impleticesc literele intre ele ca nu prea ma pot concentra..Merg sa mixez supa si sa astept sa-mi vina copila mare si sotul acasa, ca au fost la circ si is curioasa daca i-a placut Stefaniei. Mezina doarme de mai bine de 2 ceasuri...

V-am pupacit

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, insanatosire grabnica, sa va treaca repede. ma astept si eu s-o patesc cand ma intorc la serviciu. asa am facut si cand m-am intors dupa alex. mi-a dat medicul o explicatie complexa, pe care eu o rezum asa: microbii mei nu-i suporta pe microbii altora, dar ies invinsi ca-s mai statuti .

lali, mai am fixamente o luna de stat acasa. la mine nu-i problema de timp, de impopotonat sau de mers la cumparaturi. eu am timp pt. toate, dar nu vroiam sa fac totul singura... situatia s-a schimbat radical: sotul sta mai mult cu mine, am mers la plimbare de vreo 2 ori intr-o saptamana, ma ajuta la absolut orice, facem toate lucrurile impreuna, incearca sa fie mai apropiat. si asta fara sa discutam kestiunea asta. nu stiu ce l-a apucat, dar asa e mai bine. poate ca m-a vazut in butoi, zic eu... alex e foarte incantat ca a inceput scoala. a primit 20 de abtipilde pe munca din vacanta, e pe locul 4 in clasa... unii au facut si cate 3-4 caiete , dar al meu mai mult s-a jucat.o sa avem si prima sedinta marti, dar nu pot merge ca lucreaza sotul, asa ca voi afla stirile de la radio-santul clasei .

azi am facut curatenie generala, cu mutat de mobila, ca imi aruncase mihaita de toate dupa pat si comoda TV. nu pot sa va scriu tot ce am gasit pe acolo, dar ma mir ca nu avem soareci in casa .

mihaita a inceput sa dea in alex, sa arunce in el, sa-l muste . degeaba ii spun ca n-are voie, ca alex nu da in el, ca e mai mic si trebuie sa asculte de alex. da din cap ca a inteles, spune "daaaa" si face tot ce vrea el. face adevarate crize de nervi daca nu faci ce vrea el, urla de zici ca-l omoara cineva.

revin dupa ce imi potolesc copiii ca sa mai citesc ce scrieti voi...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
ci fashiti mandrilorrrrrr????????
merci fetele, timpul le va rezolva pe toate
maine s-ar putea sa plec iar, pe termen nelimitat...adica omul stie cand pleaca dar nu stie cand vine, asa ca sa nu ma dati la disparuti, ne ducem, iar la Campulung...de data asta iau si aparatul foto
va pup, sanatate multa celor bolnaviori, picky si fetelor si aveti grija de voi si de buburuzele din dotare

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes.ceai fructat,trabuce si vougue

Scuzati absenta de ieri.Chiar nu am reusit sa intru deloc la voi.De vineri sera a inceput "distractia" :mucisori,oleacuta de febra..i-am dat o doza de nurofen,baita si am pus-o la nani ,mai ales ca nu a vrut pe zi sa doarma deloc a gradinita.
Noaptea, la 11 si putin a inceput:nas infundat de nu putea sa respire nici pe gura ca se inneca cu muci,febra mare,varsaturi,schimbat lenjerie la ea in pat,hainele ei si ale mele,prosoape..nu stiu daca am reusit sa dormit 4 ore toata noaptea.Am adormit la 6 dimineatat si la 8 ne-am trezit,iar la 10 deja eram plecati pe usa.Nu va ganditi ca la medic,ca nu aveam unde sa merg cu ea asa,decat la urgente,si am zis NU.I-am curata bine nasucul,nurofen,bita cu apa calaie,si apoi imbracata si plecat cu ea sa o scoatem din casa ca sa nu-mi boleasca.M-am doata de la farmacie cu hemeopate si dupa casa cand am ajus acasa am inceput "tratamentul".E mai binisor azi,dar maine nu o duc la draginita ca sigur e pe acolo un pitic mucios de unde ne-am capatat si noi cu puiul asta de raceala.O sa mergem la pediatra ei si sa ne de-a scutira pentru cateva zile ca sa o pun bine pe picioare.
Si azi o sa o scot din casa,mergem la sora-mea ca da party si stam in aer liber.

picky ce weekend plin ai...si voi raciti mamicule? Multa sananate sa scapati repede de virus.Poate,totusi,gasiti o alta solutie intre timp cat inca mai e sora ta la voinu stii ca atunci cand crezi ca nu mai ai alte solutii apare si o mica fereastra salvatoare?
Zici de Anna si tin minte ca si la Stefi la fel te-ai chinuit..a avut crampe multe luni mititica.
ema fi tare cuscra ca o sa fie bine.Nu stiu ce sa zic de gradinita,cred ca depinde si de Dariusica daca e pregatit pentru cateva ore pe zi singurel cu copilasi de-o semana cu el.
mady da te-ai apucat de treba serios..30 borcane de zacusca?
ninia ce patisi fetita? Ai azi in plan vreo petrecere?sau o lasi pentru maine?
lali eheeee,macar de-ar fi fost ieri chiulangita cronica era bine,dar dadusi in altele nmai neplacute.Oricum,sa stii ca mi-ati lipsit ieri.Esti sigura ca deasupra ta sunt elefanti?Daca ai ditamai rezervatia si tu nu stiai?.Lasa ca-ti spui eu ce fel de profa este andreea..de MATEEEEE.OFf,voi inca sunteti micute mai mama si se pare ca mai aveti de tras cu durerile de burtica
mady sigur sotul nu citeste pe DC ?Stii ce,astia de la scoala sunt tapiti pe bune..pai ori de vacanta si lasa domne copilului sa-i tihneasca si lui timpul liber,ori vrem sa scoatem genii pe banda rulanta.Mi-ai adus aminte de perioada in care si Miru avea o problema sa arunce tot ce prindea pe mana supa patul nostru din dormitor..si tu vorbesti de soareci,dar eu ma gandesc ca am descoperit la timp comoara fii-ca-mii ca ma pastea o invazie de sobolani cat pisica.
ema cum pusca mea vine treaba asta?iar te topesti ?vreau si euuuuuuuuuuuu.Ca sa scapi de taxare, vreu sa vad poze cand te intorci

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaaaa!!!!

MadyPoate e o faza trecatoare faza cu lovitul si muscatul . Of,e atat de greu sa delimitezi unde trebuie sa se opreasca fiecare.Ca daca ii spui lui Alex sa nu dea inapoi in cel mic, intervine complexul de inferioritate la Alex, va simti ca trebuie lasat cel mic sa faca orice ,pentru ca e mic,si el sa lase de la el mereu doar pentru ca e mai mare,si nu e corect.

Revin mai tarziu,azi am zi de gratareala,iesim in parc la gratar, si acum trebuie sa ma intalnesc cu cineva sa ii fac un ring sling . aici cateva pozici ,cum merg eu cu fiimea prin oras...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

lali, sunteti superbeeee... aia e sora ta? cea mica? frumoasa foc... da, eu lucrez in invatamant. sunt analist programator si am "in subordine" 2 laboratoare cu 40 de calculatoare, asist profesorii la ore cand vin in laboratoare si fac toata munca de secretariat care se face pe calculator. asta e treaba mea... asa ca o sa am f. mult de lucru cand ma intorc la serviciu. ca sa pot sa le impac pe toate fac programari la laboratoare, asa nu incurc pe nimeni.
lui alex i-am explicat ca nu le dau voie sa dea unul in celalalt sau sa se jigneasca in nici un fel. asa ca ii cert pe amandoi cand se intampla asa ceva, dar alex e un finut si nu fac niciodata. lui mihaita mai trebuie sa-i intre in cap. oricum, i-am amintit lui alex ca si el musca la cresa si lovea copiii pana cand a invatat ca nu e voie. asa ca nu e complexat decat cand il doare cucuiul facut de frati-su :)))))))))))).

revin, ma duc sa-mi hranesc odraslele.

sa aveti o zi frumoasa oriunde ati fi!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

aaaa... inca ceva si plec:
cris, nu citeste pe DC si daca citeste cu atat mai bine . lui alex i-a dat doamna f.f. putin de facut pt. vacanta: 9 pagini la romana si 10 teste la matematica (de facut pe carte). daca il lasam asa uita tot ce a invatat in clasa a II-a. i-am luat niste culegeri de ortografie, matematica si cunoasterea mediului ca sa-l tin pe linia de plutire in vacanta. el este f. bun la scoala, sunt multumita de el, dar trebuie sa muncim mult pt. ca doamna nu ii pune sa lucreze la nivelul clasei a III-a si ne e teama ca in clasa a V-a va fi dezastru.

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput