Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 11
Simina1980 spune:
Hello!Remember me?
Sunt inca in concediu desi lucrez de acasa
.
Nu am citit decat ultima pagina ptr ca ma grabesc sa ma pregatesc sa ma duc la sedinta la gradinita-dar mai intai sa va poveestesc si voua experienta noastra cu gradinita poate imi dati si ceva sfaturi.Deci e o jale generala la grupa la Andu si plang toti-astazi nu am putut sa-l las pe Andu acolo ptr de aseara imi plange incontinuu cand aude de gradinita-plange si imi zice ca nu vrea la gradinita "ca nu am loc".Faza e ca nu inteleg ce s-a intamplat ieri ptr ca dupa prima zi desi a plans acolo cand l-am intrebat daca mai merge a zis ca da iar de ieri zice ca nu mai vrea.Ma gandesc sa nu-l mai duc-sunt multi copii si mi se pare ca doamnele nu i-au dat deloc atentie si ca se simte neglijat.De ieri de cand l-am luat ma roaga in continuu sa-l tin in brate desi el nu cerea sa-l iau in brate niciodata.....dupa prima zi m-a rugat sa ma duc sa stau in gradinita "sa-l vad" dar acum nici nu mai vrea sa auda.Spuneti-mi si voi ce sa fac-sotul zice sa nu-l mai ducem sa nu-l terorizam..........offfffffff offfffffffff
Am vazut ca vorbiti de mancat putin-am avut si noi niste zile cand nu avrut nimic dar nimic-doar apa-am fost la pediatra ne-a dat Sanzyme si un siropel cu echinaceea si propolis.Azi a mancat f bine iar ieri la gradi mi-au zis doamnele ca a mancat desi nu f mult.I-am facut si copro sa vad daca nu cumva are paraziti si a iesit negativ.Deci stiu ce greu e cand nu mananca puii ca mie imi venea sa ma urc pe pereti si asta in conditiile in care eram plecati in concediu.
Despre cncediu nu pot sa va spun decat ca a fost frumos(am vazut locuri superbe)dar deloc relaxant ptr ca Andu in afara faptului ca nu amancat a fost si fff neascultator(ne-a facut adevarat circ prin restaurante).
Gata,va las ma duc sa ma pregatesc de sedinta.
Va pup pe toate si pe toate buburuzele si revin mai tarziu-sper sa reusesc sa si recuperez si sa va raspund la fiecare.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
eumada spune:
Buna seara....
Io incepo de luni serviciul si azi am fugit toata ziua sa -mi caut ceva de imbracat si de incaltat..aproape trei ani nu mi-am luat decat vreo trei tricouri,restu` am purtat ce am avut...si...iaca beleaua...nimic din ce vreau eu,nimic frumos,scump si urat de parca toata lumea ar trebui s apoarte marimea 0-....cu chiu cu vai am gasit pantaloni sport,o bluza simpla de imbracat la orice si o pereche de pantofi semisport....
Scump si prost totul...pana la urma am gasit tot in magazinele de lux...si acolo platesti adaosul...
bine inteles ca iam luat si Evei chilotei cu printese,sosete cu donald,o pijama si un sarafan...mi-a intrat in reflex sa cumpar pentru ea si eu pauza....
M-am si tuns,m-am epilat
mai tre` sa ma vopsesc si sa iau inca oua tricouri...si gata..
Simina...ce s-a intamplat la sedinta?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
emanouela spune:
cucu bau
da ci faciti??????
mada, tu sigur de servici te pregatesti?????
auzi la ea...epilat, etc![]()
ana n-am facut pozici acum....a fost ca un facut, si eu si cumatra ne-am uitat sculele acasa, in Iasi
fetili va pup pi tati

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
eumada spune:
Ema da de servci.Nu pot sa ma duc cu picioare de gorile.Tu sigur nu te-ai sfatuit cu barbatu-meu?Ca acelasi lucru mi-a zis si el.....
Neata si 

Azi am iar program de shoping....
Spre fericirea mea,Eva e mai mult decat fericita cu bona.V-am zis ca e o femeie de vreo 55 de ani,cea care cum 33 de ani a vut grija de mine.....mama ce o iubeste Eva....am gasit-o ieri zambind toata,in timp ce femeia on dadea huta cu salteaua,adica tinea salteaua pe picioare si pe Eva pe saltea.Era rosie la fata dar Eva era fericita..nevoie mare si a insistat,Eva, sa o ducem acasa cu masina si pe ea.
Chiar stau linistita,femeia asta a crescut multi copii,toata viata a avut grija de copii....plus de cei cinci ai ei.E de etnie rroma dar e gospodina si extraordinara.
Va pup plec si mai vin io.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
Haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Am lasat mandruta la gradinita..de fapt tati a intrat cu ea si eu i-am urmat.Nu am stat mult,cam 4-5 min. si am plecat.
Azi noapte mi-a fcaut bucata.. de la 2 diminetata am renuntat sa mai fac drumuri la ea ca se maraie si ca-i e sete,ca etc.. si am luat-o cu noi in pat.Rezultat ? Nu am mai dormit nici eu si nici sotul,ci doar in suturi am atipit.S-a foit si s-a frichinit maimuta,a bagat picioarele in coastele si in spatele lu' tasu,s-a aruncat pe mine, jale totala
alynta mariuca ta facu ieri un anisor??
Sa-ti traiasca printesuca mami

simina cum a fost la sedinta cu parintii?La noi inca nu s-a facut
.Jalea de la Andu de la gradinita este idendita cu cea de la Miru.Urla toti..e suficient ca unul sa bazaie,ca efectul de turma e garantat 100% si toti ii tin companie ,sau se intrec sa vada care plange mai mult si mai cu spor.Iesi de la ei din clasa cu pielea de gaina pe tine.Faza cu tinutul in brate,a incercat si Miru cu noi acasa..si stii de unde e? Sunt copilasi care se adapteaza mai greu la gradinita,si doamnele ii mai iau in brate sa-i aline,ca sa evite acel efect de turma de care iti spuneam mai devreme.Si cand te vede pe tine,binenteles ca vrea si el ce vede,dar asta nu inseamna neaprata ca e neglijat.Cand te duci sa-l iei de le gradinita, intreaba educatoarel;e cum se comporta,daca se implica in diferite activitati alaturi de ceilalti copii,daca e retras..asa iti poti face o parere cam ce se intampla pe acolo.Si in plus,sigur sunt si alti parinti care stau si vorbesc si mai auzi una-alta de la ei fara sa vrei
.Mai ti minte cand spuneam eu ca ma certam la un moment dat cu sotul foarte urat pe tema cu gradinita ca nu e de acor? Acum a vazut ca e mai ok cu pici de-o seama cu ea,decat bunica sa stea paznic la copil.jalea mare e diminetata cand plang toti dupa mami si tati,apoi se potolesc si se joaca.Tu faci cum crezi ca e mai bine pentru voi,eu doar mi-am spus parerea
.Apropo de zilele in care face oleaca de greva foamei si ar bea doar lichide,noua pediatra ne-a spus ca sa ne asteptam la asemnea perioade,ca or sa le iasa si ultimele maselute care sunt cele cu cantec
.Sau ar putea sa fie doar protestul lui ca nu vrea la gradinita si asa se manifesta el.
cucrsaaaaaaaaaa nu tu scule,nu tu semn de viata..ce pusca mea fashi?
Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
No,acu` ca vi-s copiii la gradinite ,ce faceti de trageti chiulul?Eu sunt "boscodina"..am calcat 12 camasi,5 tricouri,am spalat o multime,am copt ardei si vinete si gogosari,si acu zac nu de alta da` m-am cam solicitat...
Mi-au murit laudatorii...
De luni nici un pai nu o samai pot misca ca ma duc direct la servici si cand vin acasa iesim afara....eu cu fata,mancare etc etc....dr altceva....
Madalina si Eva-Maria
Picky_toto spune:
Sal
Weekend!!!!! dar degeaba ca ma astepata curatenia acasa, spalat rufe, calcat...sper ca maine sa le pot face.
V-am citit asa pe fuga, cate un pic seara...in mare cam stiu pe e pe aici..
Am vazut ca va vaitati de copilasi ca nu prea papa, nu prea dorm ca-s mai maraiti, asa ca intru si eu in randul vostru cu 2 copii ...Stefi nu-mi prea mananca si mi se trezeste devreme, Anna are crampe si imi adoarme tarziu si toata ziua e maraita, tipa, urla se agita si ca sa fie tacamul complet pe Stefi o ia o raceala, ca ii curge nasul, vorbeste ragusit, stranuta....in fine chestii din astea.
O voi duce pe Anna la dadaca aia "horror" care nu lucreaza miercurea si nu am ce face decat sa stau eu acasa cu ea miercuri..eu ma gandisem si la o babysitter ptr miercuri dar cica e scumpa si ce iau pe mere dau pe pere...ma rog doar sa nu se imbolnaveasca pe acolo ca ma cam ingrozeste cand vad atatia copilasi bolnavi...deja ii vezi in parc cu muci uscati la nas sau cu muci in gura (scuzati dezgustul dar asta-i adevarul)![]()
Ma intreba Ana cate ore lucrez pe zi...pai juma de zi, 4 ore, ca nu vreau sa renunt la alaptat..cu toate ca si aici e o problema..ca ma mulg, nu iese lapte mai deloc, scot dimineata din ambi sani nici 50 ml si ma chinui si seara sa ma mulg si sa mai scot si acolo cate ceva ptr a doua zi si uite asa cu taraita ca sa-i ajunga sorei mele sa aiba cu ce sa-i potoleasca foamea in alea 4-5 ore pana ajung acasa..si il da cu lingurita ca la sticla nu trage ci doar musca biberonul...nu stiu cum o sa fie la onthaalmoeder(dadaca), imi e goraza ca stiu ca o sa o lase nemancata..sau na o sa-i dea piureu de cartofi(ca asta da ea ca restul legumelor is scumpe si nu se chinuie sa arunce bani pe ele)..vom vedea... Cu diversificarea am oprit ptr o perioada ca i-a dat banana si s-a constipat micuta de intr-o zi mi-a plans in hohote de durere si mi-a adormit epuizata la 2 noaptea leganata in brate si apoi inca vreo ora pe burta mea in pat, apoi iar s-a trezit din cauza durerilor...Dar din pacate tot are crampe si nu stiu de la ce...sa fie de la laptele pe care il las ..l-am gustat nu pare a fi stricat...In fine..am luat in casa si o cutie de lapte praf provizoriu, cu toate ca nu prea vreau sa ii dau lapte praf...om vedea ce v-a fi in viitor ..
Stefi e putin geloasa, imi plange ca sa nu plec de acasa dimineata, si greu reusesc sa o conving ca trebuie sa merg la munca ca trebuie bani sa-i cumpar hainute si incaltari ptr gradinita..o intreb ca sa-i aduc si imi spune ca vrea "ou" de acela cu spurprize...mda dar il vrea ptr surpriza ca pe el nu-l prea mamanca...
Usor, usor trebuie sa ne pregatim ptr scoala si ptr iarna, gentuta a primit de la Virginia (care-i foarte draguta) o parte de hainute i-am luat deja..200 euro am scos din buzunar, si inca nu-s suficiente..mai trebuie sa-i iau incaltari de toamna-iarna si ce mai trebuie de pe lista de la gradi..dar cu aia inca nu ma grabesc ca poate avem sanse sa o inscriem la cea pe care o vrem noi...
Hai ca va las ca mi s-a trezit printesa mica...va pupic
Alina la multi ani Mariei [s$, ptr anisorul facut, sa intri sa ne dai detali cum ati petrecut

Va pupic pe toate si multumesc ptr aprecieri la adresa pozelor 
Ana am vazut ceva pozici pe fb cu tunsulici si ii sta ff bine, l-a schimbat total la fata, e baietel mare acum ..un scump..si am vazut si mamica cu burtica..arati ff bine ..imi pare rua ca la munca esti ff solicitata..mai poti?
Gata fug la printesa mica pe care in momentul asta o da sora mea pe calut si ei ii place tare mult..de fapt vrea sa se joace ca o vede pe Stefi si nu mai are rabdare..vrea si ea la joaca ..pupici
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
neata![]()
da ce faceti? chiar asa....ce-i cu chiulul asta in masa????ha????
cuscrela fac di tati cati putzin....ca sa nu ma surmenez![]()
valei picky ce-i la tine acolooooo...mai poti????? daaa, imi amintesc si eu acest peisaj cu copii mucosi si nu-mi lipsesteeee, deloc![]()

in rest....pe 5 oct am primul termen in procesul de divort, dupa 20 sept tre sa iau leg cu astia de la autoritatea tutelara pt efectuarea anchetei sociale si iaca asa is tarrrrrrreeeee ocupata
....numa ocupatii din astea sa nu aveti
. nu prea am idee incotro sa ma indrept si in ce ordine s-o iau...cert e ca tre sa caut un job, dar unul care sa-mi permita sa fiu si mama si tata, tre sa caut o gradi pt pitic, acu nu stiu, ori de la 2 ani juma ori de la 3 si mai am o gramada mici, marunte si sacaitoare.
va pup pi tati

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
eumada spune:
Ema curaj ca le faci tu pe toate.....sa fiti tu si copilul sanatosi,restu` nu conteaza.
Picky......pupici multi la fete.
Madalina si Eva-Maria
madyrizi spune:
buna,
am zis ca numai eu sunt inactiva, dar vad ca a venit toamna si s-a imprastiat lumea de pe aici.
zilele astea am facut prima mea zacusca (30 de borcane) si vreo 5 borcane de ardei capia in otet
. bineinteles cu socrela langa mine care n-a mai facut nici ea din-astea. ne-am descurcat, ba chiar am fost felicitate la degustare
.
mihaita e din ce in ce mai dragastos, dependent, gelos... si nu vrea sa ma atinga nimeni
. a facut si febra o noapte, habar n-am de la ce ca alte simptome n-a avut
.
programul lui alex ma cam da peste cap ca in vacanta eram tare relash
. ma gandesc cu groaza cand o sa incep serviciul si ii las pe astia acasa cu tac-su sau socrela. cred ca o sa ma sune toata ziua pe la serviciu. mai naspa e ca ma pot suna doar de la fara 10 la fix
.
fetelor, am ajuns la tavan la o camera... ![]()
. deci toata vara s-au reparat doar 4 pereti la o camera. va vine sa credeti? cica vor s-o termine pana la sfarsitul saptamanii viitoare 
...
ma duc sa pap ceva si mai citesc ce scrieti voi, ca la mine nu mai am noutati.
felicitari gradineilor si va doresc adaptare usoara. peste cateva luni n-o sa mai aveti vreo grija pt. ei ca o sa se simta f. bine printre copii. ba chiar va astept sa-mi spuneti ce au mai invatat si sa fiti mandre de ei
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii