Preluarea unui restaurant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

kitchen's nightmares, de fapt, versiunea in UK.

Versiunea in germana e cea recomandata de mine mai sus: Die Kochprofis Nu stiu daca Kari prinde si alte programe decat cele nemtesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

multumesc tuturor pentru sfaturi. ptr fiecare cate o . lui Rufus trebuie sa-i dau o bere!

helbi, am urmarit deseori emisiunea Kochprofis. imi plac baietii din echipa numai ca eu nu am nevoie de ei. restaurantul functioneaza bine, acuma este al altcuiva. acea persoana a descoperit ca are serioase probleme de sanatate printre care si cu inima. asa ca trebuie sa renunte la el.

eu nu stiu daca sunt pregatita fizic sa ma implic, parte din bujii cam scartaie. si trebuie implicare zi de zi, inclusiv sambata si duminica. iar sotul e implicat in afacerea lui proprie. ma mai gandesc, mai analizez daca pot face fata fizic.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

multumesc tuturor pentru sfaturi. ptr fiecare cate o . lui Rufus trebuie sa-i dau o bere!

helbi, am urmarit deseori emisiunea Kochprofis. imi plac baietii din echipa numai ca eu nu am nevoie de ei. restaurantul functioneaza bine, acuma este al altcuiva. acea persoana a descoperit ca are serioase probleme de sanatate printre care si cu inima. asa ca trebuie sa renunte la el.

eu nu stiu daca sunt pregatita fizic sa ma implic, parte din bujii cam scartaie. si trebuie implicare zi de zi, inclusiv sambata si duminica. iar sotul e implicat in afacerea lui proprie. ma mai gandesc, mai analizez daca pot face fata fizic.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Eu iti admir si apreciez initiativa minunata!!
Ce zici de a lua cu inca cineva? 50% 50%? Si sa lucreze: unul luni marti miercuri joi, si celalalt vineri sambata duminica; iar sapt viitoare, inversati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Eu iti admir si apreciez initiativa minunata!!
Ce zici de a lua cu inca cineva? 50% 50%? Si sa lucreze: unul luni marti miercuri joi, si celalalt vineri sambata duminica; iar sapt viitoare, inversati?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

nu merge varianta asta. iar eu sunt una care nu m-as baga in combinatii cu nimeni. afacerea asta e de familie.

cleo, multumesc oricum. eu te apreciez pe tine mult ca te-am citit pe la alte subiecte!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Kari, urmeaza-ti visul!
Sa ne trimiti poze cu restaurantul cand il deschizi.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Io's cel mai castigat!
Kari, activitatea e deosebita. In servicii ai multe satisfactii cu clienti multumiti.
Si da, implicarea ta va fi totala. Fizic tu decizi daca poti. Insa timpul liber mi-e teama ca dispare. Ai intuit exact: prezenta ta e obligatorie.
Acuma nu stiu cum e pe-acolo, s-ar putea noi sa vorbim din experienta proprie romaneasca: ca patron de restaurant, daca nu stai "la locul faptei", risti sa iesi cu datorii. Cum crezi ca s-a nascut proverbul "ochiul stapanului ingrasa vita"?
Am uitat sa-ti spun cand am scris inainte despre un paradox care pe mine ma fascineaza. Am vazut multe carciumi cu pretentii care s-au desfiintat, dar arareori (ca sa nu zic niciodata, ca nu suna bine) am vazut o bomba desfiintata. Acum multi ani mi-am spus ca, daca voi deschide vreodata o crasma, va fi o bomba "cu pretentii". Pentru ca clienti fini sunt cati or fi, dar betivii nu se mai tremina.
Sper ca nu te-am incurcat mai mult

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus, trebuie sa ma gandesc ce bere sa-ti dau: Zirndorfer, Kellerbier, Pils, Tucher. am mai spus, de cateva luni tot merg acolo de doua ori pe saptamana. imi place, e fain, vb cu oameni, ii vad multumiti, le place mancarea, imi mai lasa si bacsis....dar fizic sunt gata daca stau acolo 4 sau 5 ore. nu se compara cu ce lucrez la jobul meu, stau dupa birou cateva ore pe zi.
mai studiez problema inca.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Kari,eu te inteleg perfect!Aceasi problema ma tine si pe mine putin in frau.De vorbit e usor,moama cite n-as face .Insa ce sa fac daca dupa citeva ore de stat in picioare ma apuca o sfirseala de m-as intinde oriunde.Nu-mi mai trebuie nimic decit un pat iar gindul la un ritm de asta infernal efectiv ma ingrozeste.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Kari,eu te inteleg perfect!Aceasi problema ma tine si pe mine putin in frau.De vorbit e usor,moama cite n-as face .Insa ce sa fac daca dupa citeva ore de stat in picioare ma apuca o sfirseala de m-as intinde oriunde.Nu-mi mai trebuie nimic decit un pat iar gindul la un ritm de asta infernal efectiv ma ingrozeste.

Whatever happens don`t let go of my hand!

din gura fac multe si daca ar fi suficeint doar asta. tocmai ca imi cunosc limitele, am mers acolo sa vad cat ma tin bateriile.
sanatate sa fie, ca in rest le gasim rezolvare.
hannen, te-ai mutat in RO?

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

acum facem schimb de politeturi si aprecieri?

Deci, trebuie sa estimezi si:
-cate ore pe zi tii deschis
-cate zile pe sapt
-poti tine 1 singur bucatar programul asta?
-poti servi tu clientii singura in programul asta? (tine cont ca un pipi poti sa faci intre clienti, dar o pauza de 15min... mai greu)

Cat despre rezistenta fizica, nu iti cunosc 'aliura', muschii, varsta, si nici problemele medicale. Dar nu uita, cand e afacerea ta, si pui suflet, ai alt spor.

Inca un lucru:
-pe ce perioada semnezi contractul
-daca iti dais eama ca nu poti face fata, in ce conditii poti face un pas inapoi, si sa revii in stadiul de acum?
-te poate ajuta si sotul 1-2 ore pe zi?
-cat de greu/usor angajezi inca pe cineva part time? (ma gandesc un student ar fi dispus sa lucreze 20 ore pe sapt. )
-aprovizionarea cum ti-o faci?
-propritarul actual are un raport si ti-l poate da si tie: cat intra intr-o sapt, si ce profit are? (vb pe o sapt.)
-ce ma omoara pe mine in ro: impozite impozite impozite. Iti tre un contabil care sa tina afacerea - propritarul actual il are?

Eu nu fac asta. Dar m-a prins joaca de a 'mic-ul business'.

Mergi la inceput