dureri de burtica

dureri de burtica | Autor: ILONA_21

Link direct la acest mesaj

baietelul meu de 5 ani de dimineata a inceput sa se planga ca il doare burtica e putin "balonat" daca pot spune asa tin sa precizez ca nu a mancat nimik din ce mananca de obicei:banane,iaurtel,supa,etc dar pana acum nu sa plans de burtica daca poate cineva sa imi zica ce i pot da pana maine cand mergem la doctor (un ceai ceva )nu am mai patit asa se plangea de burtica doar cand avea diaree .Va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Poate ar trebui sa-i faci niste analize de scaun, ar putea avea lambrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Pentru durere de burtica si/cu balonare, pana ajungeti la doctor, zic ca ar fi ok un carbune medicinal, iata ce scrie in prospect (eu personal mai iau, si-mi face bine, sper sa-i faca bine si micutului):

http://www.farmaverde.ro/balonare-c-151_185/biofarm-carbune-medicinal-cu-aloe-vera-20-cpr-p-6355

http://www.farm.ro/medicamente/prospect-carbune-medicinal-x-30cp-biofarm.html

http://www.magazine-online.ro/medactiv/produse-biofarm/carbune-medicinal-250mg-30-comprimate--114903

mai ai niste info si aici:

http://sanatate.acasa.ro/boli/carbunele-medicinal-tratament-naturist-bun-la-toate-13763.html

Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILONA_21 spune:

luni am sa i fac si analize ,crystall carbunele medicinal e bun si la copii?nu i-am dat pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui ILONA_21

luni am sa i fac si analize ,crystall carbunele medicinal e bun si la copii?nu i-am dat pana acum

ANDREI CATALIN (02.09.2006)

Eu stiu ca da, de la pediatra; stiu ca este natural si nu prea are contraindicatii; dar pt mai multa siguranta, mai intreaba o data la farmacie

Mergi la inceput

ms am sa ma duc la farmacie si am sa intreb

Mergi la inceput

multumesc tuturor celor care au raspuns am fost le medic si ne-a dat sa facem copro. acum ast rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Cam asa am patit si noi. Fi-miu are 4 ani si 7 luni. De cateva saptamani l-am auzit cam de 5 ori ca il doare burtica. In secunda doi nu mai avea insa nimic. I-am facut ex copro si nu a iesit nimic.
Vineri mi-a zis iar ca-l doare burtica. Sambata si duminica s-a balacit in apa, la mare. Duminica noaptea, pe la 2 a inceput sa vomite...cam din ora in ora si se vaita saracutul de burtica.
De ieri e mai bine, in sensul ca nu mai vomita. E pe mancarica de regim. Am fost la medic si ne-a spus ca are o enteroviroza. Ne-a dat doar nurofen sau paracetamol supozitor pentru febra. I-am dat eu de la mine putere Protectis.

O sa repetam iar coprocultura si o sa facem o ecografie abdominala....
Altceva, analize, investigatii, mai putem face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Buna mamici
Am si eu eu bebe nou nascut, de aproape 2 saptamani si are colici. Am mare grija cu alimentatia dar....colicii oricum sunt.
Am primit din spitalul unde am nascut picaturi ALINAN. Ce parere aveti despre acest produs?
Am cumparat pampers premium care, ce parere aveti despre ele?
Si va mai rog sa-mi mai spuneti, ce parere aveti despre administrarea calciului gluconic?
noua ni s-a recomandat sa-i dam 10 zile de la nastere, apoi 10 zile la o luna si inca 10 zile la doua luni
Multumesc !!!

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

am luat rezultatul la copro si este negativ dar baietelul tot se vaieta de burtica si cand manaca are senzatia de a vomita si mai noua a scazut in 7 zile 2 kg medicul de fam ne-a zis ca nu este normal dar nu stie din ce cauza pt ca de mancat copilul mananca destul de bine a mai patit cineva sa scada asa de mult intr-un timp asa de scurt

Mergi la inceput

Gliana colici la bebe apar cam la 2-3 saptamani de viata si incep sa dispara incepand cu luna a 3-a, este ce va normal Toti sugarii manifesta la un moment dat aceste dureri inconfortabile, chiar si un copil sanatos tun poate avea colici.In rest nu pot sa iti zic mai nimik pt ca eu baietelului meu i-am dat baby drink nu am folosit alinan sau calciu gluconic

Mergi la inceput