MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha,de data asta cred ca te-am intrecut,m-am trezit la 5 .

Eu am tot zis ca monti rebuie tinut de toata familia ca sa poti tine si tu a la long. Daca mi-e plin frigiderul de tentatii sau pt ei fac cartofi prajiti nu ma pot abtine si cad in pacat .Plus ca ii vreau sanatosi si pe ei,nu? Si la noi singura diferenta e painea. Pt Stefi si huzband fac paine la masina de paine, o combinatie de faina alba,integrala si de secara. In rest eu gatesc si se mananca ce gatesc.Punct.

Ma apuc de bantuit dupa retete de weekend si pt saptamana viitoare.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

So,in ordine aleatorie:

1.http://mayas-esprit.blogspot.com/2010/01/spaghetti-cu-sos-de-vinete-si-rosii.html. Ma gandesc sa le fac la o cina saptamana viitoare,cu spaghete integrale bineinteles.
2.http://mayas-esprit.blogspot.com/2010/07/dovlecei-invizibili.html. Bun de pranz la servici, se inlocuieste laptele cu smantana diluata iar faina alba cu ocombinatie de faina integrala si tarate.
3.http://www.adihadean.ro/2011/09/vinete-ca-n-grecia/. Un mic dejun delicios.
4.http://mayas-esprit.blogspot.com/2011/08/rulada-de-pui-cu-prune-uscate.html. Cred ca va fi pranzul de maine.

Gata,fug la piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

brandusa,varza mea a iesit foarte buna.
eu o fac in ulcica de lut smaltuita.
am fiert ciolanul cu 2 cepe,l-am taiat in bucatele potrivite.
am tocat varza si am frecat-o cu sare,piper si ulei de masline.
am amestecat-o cu bucatile de carne,am adaugat fix o cana de bors de casa si am bagat ulcia direct la cuptor.
am lasat-o vreo 4 ore in cuptor fara sa o bag in seama...doar dupa 2 ore am scos-o si am pus rosii date prin razatoarea mica in ea.
imi iese foarte buna si gustoasa asa.
si cel mai tare ma incanta ca nu stau langa ea,nu se lipeste in oala de lut.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Meniu azi:
MD: oua ochiuri, doua felii de telemea,rosii
P: lipie cu vinete grecesti si rosii
C: mergem la un chef,dar gasesc eu ceva monti

Un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

eu azi:
Md: banana , dupa vreo ora wasa cu salam nemtesc si vreo cateva masline negre
P: acu mananc un baton cu cereale de ovaz si tarate (are si miere si almonds)

abea am venit de la cumparaturi..dupa cum spuneam incerc sa fac supa de ceapa dupa reteta de mai jos ca mi se pare cea mai simpla ( am luat si o sticla de vin ca sa arunc in ceapa nitel :

http://www.foodnetwork.ca/recipes/Soup/Cheese/recipe.html?dishid=7964

nu o sa mananc cu baghetele alea ci o sa folosesc painea mea de tarate (reluata la consum dupa sfatul puisoarei

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

abea am terminat supa de ceapa..BESTIALAAAAA..o super recomand..supa de vita care trebuia adaugata am facut-o dintr-o cutie de supa crema de ciuperci si 3 cuburi de supa de vita(adik gen cuburi din alea knor) organice ambele...o iesit de-a dreptu bestiala...desi nu spunea acolo eu am folosit supa asta de ciuperci pentru ca atunci cand am mancat-o in franta mi se parea ca are gust de ciuperci

Mergi la inceput

Brandusiko, ce branza ai pus? Poate ma incumet sa o execut si eu o data. Am mancat de doua ori,o data in Romania si mi-a placut mult de tot si o data in Paris unde a fost groaznica

Am facut si rulada de pui cu prune uscate(de fapt am facut-o cu piept de curcan) si a iesit delicioasa. Mai ales sosul .

De pranz am mancat supa cu taitei( nemonti, facuta de mama) iar de cina varza calita cu friptura de pui.

Mergi la inceput

abia am scos si eu de la cuptor varza calita initial vroiam s-o mananc cu la gratar da grataru meu o esuat asa ca am bagat la cuptor cu apa si putin vin si mirodenii e prima si ultima oara cand mai iau

puisoaro i-am pus o combinatie intre mozzarela si cascaval...era cea care am gasit-o cu cel mai mic continut de grasime. nu e musai sa pui brinza. supa o faci separat si felia de paine prajita cu brinza deasupra se pune la sfarsit in farfurie (deci e optionala)..eu asa am facut..am pus neste paine de tarate la toaster dat la maxim sa se prajeasca bine dupa am pus felia deasupra supei in castron si peste felie am pus putina brinza si am pus o farfurie deasupra ca sa se moaie brinza..si mi-o iesit bestial dar dupa cum spuneam nu e obligatoriu avand in vedere ca la supa pui si ulei si putin unt
personal cred ca se face ff usor..mai ales ca ceapa se taia pestisori...o pun la mine la avatr sa vedeti cum arat produsu final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor

brandusa,m-ai omorat cu supa aia de ceapa.
nu am mancat pana acum asa ceva insa la cum povestesti ...mi-e pofta de mor.
ai pus pe undeva reteta si nu am vazut-o eu???

si eu am bucatarit azi...am facut snitele nemonti si monti-imi plac cum ies cu tarate in loc de pesmet...nu-s acre deloc puisoaro
am facut pasta de avocado
ciorbita mai am de ieri.

am cumparat niste faina de ovaz azi si apoi mi-am adus aminte ca gatita are IG-60...asadar,ce pot face cu ea???
si am mai cumparat maia de secara integrala de la DM.
sper sa iasa painea cu maiaua asta in loc de drojdie ca n-am mai folosit asa ceva pana acum.

raport pe ziua de azi:

-MD-cereale MM cu lapte 0,1
-P-paine conforma cu pasta de avocado,masline si rosii proaspete.
-G-un snitel.
-C-urmeaza...parca niste pepenas as baga.

seara buna tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

antonela e mai sus reteta

Mergi la inceput