MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Eu zic sa ne intoarcem la formatul original, cu raport saptamanal. cred ca era mai motivant. pentru mine, cel putin. eu mi-am atins targetul in 6 luni (14 kg), si zic ca nu a fost rau deloc.

Si ideea era sa spunem ce mancam monti, ca sa se inspire toata lumea din meniu, nu? hai sa nu mai scriem ce nu e monti, ce parere aveti?

Eu, daca tot nu mai alaptez (tratamentul nu e compatibil cu alaptatul si mai dureaza), cred ca o sa ma intorc la monti. Bine, nu l-am parasit niciodata, doar ca i-am fost cam infidela

acum am din nou 72 de kg, ca si prima data. si vreau sa pierd tot 14. sa vedem daca ma mai tine cureaua si de data asta.

Chiar, oare ce mai fac toate fetele astea care nu mai vor sa ne treaca pragul?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

sustin si eu sa nu mai punem abaterile (ca doara o sa se vada la cantar) si sa precizam cand un fel din meniu e faza 2

ninha deci te trec cu 72 kg?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, o musaca de vinete sau de dovlecei cu carne tocata? Sau o ciorba de ardei umpluti?

Ninha, de acord cu toate propunerile

Mi-a iesit suoer buna friptura, de fapt rulada . Am uns rulada cu un amestec de ulei de masline,usturoi, salvie,rozmarin,cimbru, mustar, harisa, ceva condiment arabesc, am pus in mijloc cateva feliute de cascaval si la cuptor.Yammi....

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

moama puisoaroce bine suna rulada ta ..
cat despre propunerile pentru mine...hm..si ele suna bine numai ca asta implica sa ies din casa si..nu-mi vine neam sa plec sa cutreier pentru mancare...cred ca asta e vremea potrivita sa mai slabesc putin

in frigider nu am decat :juma de varza, fasole verde congelata, ciuperci congelate, legume mexicane congelate, si ciuperci congelate...a si ardei taiati congelati si aia..concluzia banuiesc ca va fi ca voi face piftele dar mai pe seara ca momentan am un somn...de cand m-am trezit is asa adormita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare fetelor!
Haideti la cafea!

Sunt de acord cu raportarea saptamanala, cu toate ca eu nu m-am mai cantarit demult, dar simt dupa haine ca am mai pus ceva pe mine . Maine dimineata o sa ma cantaresc, sa spun greutatea reala.

Si eu am observat ca de cand nu prea mai mananc carne (cam de o luna am rarit foarte mult carnea, iar atunci cand mananc prefer peste sau curcan) am un ten curat, fara cosuri sau pete.

Meniul de azi:
- struguri
- paine de secara cu gem topoloveni, expresso
- pizza monti, tarta monti cu prune, expresso
- pe seara inca nu stiu, depinde cat de foame o sa-mi fie, revin cu detalii mai tarziu

Mergi la inceput

diana la carne problema nu cred ca e carnea in sine ci hormonii cu care is indopate ele...inainte eu mancam(si mananc si acum) carne de pui bio sau curcan...carnea de porc nu o gasesc bio..si mno..am luat de care am gasit...si corpu o ripostat...( spun ca nu e carnea de vina pentru ca sora mea e pesco-vegetariana si are si ii mai apar si ei cosuri desi nu mananca carne)

eu azi am spus sa inventez o reteta...o sa fac piftele din carne de vita, curcan si brocoli sa vedem ce-o iesi (la naiba acum mi-am dat seama ca am uitat sa iau hartie de copt si trebe sa le prajesc )

Mergi la inceput

mi-or iesit super bune piftelele vaco-curco-brocoliene ..nu ma asteptam...
de fel nu-mi plac piftelele numai cu carne ca mi se par tari de-mi raman in gat si de asta am pus brocoli...au iesit neasteptat de bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Interesanta reteta de piftele BRINDUSIK

Deci, pentru tabel, eu am acum 59 kg

Meniul de azi
- struguri
- paine secara cu gem topoloveni, expresso
- omleta cu cascaval
- migdale, cioco75% cacao
- spaghete integrale cu sos rosii

Mergi la inceput

diana nu plange..macar nu ai 70 ca mine
cat despre piftele am avut ashshea: 250g de vita si 500g de curcan...si am pus cam400-500g de brocoli pe care l-am fiert si dupa pisat sa se omogenizeze cu carnea. mirodenii am pus usturoi, cimbru, ceva condiment cu cili si sare..mai spun inca o data trebuie sa incercati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello girls

Diana, ceva nu e in regula. Tu mananci cred ca cel mai corect de aici. Ar trebui sa fii deja o slabanoaga :(.

Brandu, e de retinut ideea cu brocoli in piftele. As incerca si cu conopida ca tot e Stefi mare fan.

Eu oscilez iar in jur de 53 de kg, asa ca daca vrei poti sa ma treci si pe mine in tabel Brandusiko.

Maya,hai inapoi ca a trecut vara si marile tentatii

Somleac, ce mai face pitica? Te-ai intors la servici? Ati reusit sa va mutati?

Moni,stiu ca tu esti slaba deja dar da un semn de viata . S-a obisnuit Cristi cu gradinita?

Dana, ce iti mai face feciorul? Mai mergeti la concursuri? La ce varsta a inceput cu dansul?

La concert la Scorpions am inghetat de frig asa ca am plecat foarte repede. Oricum dupa ce spectacol a facut Voltaj, la Scorpions aproape atipeam. Imi pare rau ca nu ne-am dus a doua seara desi aveam bilete. Cica a facut Brenciu super show si la fel si Smokie. Dar ploua afara si era un frig de nu ne-am putut mobiliza.

Meniu azi:
MD: wassa, salata de vinete, telemea, castravete
G: alune de padure
G: abatere( banana )
C: mancare de linte cu oua ochiuri de prepelita

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput