MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
cge spune:
Of, Ninha, sanatate multa.
Imi pare rau ca a trebuit sa te intorci in spital.
Cu alaptatul sa fii impacata, eu l-am alaptat pe Victor 10 luni si pe Anca decat 3 luni si astea combinate cu lapte praf si nu am observat nici o diferenta.
Examenele lui Victor sunt ptr admiterea in scoala secundara.(un fel de admiterea la liceu)
Aici se dau la inceputul anului, le da acum ptr anul viitor.
Si da la mai multe scoli ca sa aiba de unde alege.
A dat 2, mai are inca unul.
O zi buna,
samira33 spune:
seara buna fetelor.
ninha, multa sanatate.
brandusa,nu-mi dau daca mananc prea putin...adica nu sufar de foame,sunt mereu satula cand ma ridic de la masa.
meniul de azi:
MD-iaurt 0% cu paine conforma-colegele au descopeit painea mea cu tarate si-mi dau tarcoale in fiecare zi la painica
G-mar verde
P-un castronel cu ciorba de curcan
G-25 gr. cioco neagra
P-tocanita de ciuperci cu salata de varza rosie.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
puisorul spune:
Ninha, ce rau imi pare . La fel am facut si eu dupa nastere(banuiesc ca am luat ceva din spital) dar nu am ajuns chiar la pielonefrita. Antibioticele pe care le iei nu sunt compatibile cu alaptarea? Daca bebe suge bine revine laptele nu iti fa probleme. Doar sa insisti sa suga si sa nu se invete cu biberonul. Sa te faci repede bine
Multumesc de incurajari . Asa incet m-am obisnuit cu ideea, acum abia astept sa scap odata.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
montigirls...am stat eu si m-am gandit la o noua abordare a site-ului..un fel de munca de PR
cred ca s-au pierdut pe drum si fetele de pe site si ideea forumului in ultimul an?sa ma explic. Fete ca: maya, catalinshka,alinam,acusor, sanse,valentina ne-au parasit ( sa speram ca mai intra sa ne salute macar insa..)..nimeni nu mai da raportu la kg...nici macar la luna?adik...in ce ne batem aici?in kg date jos sau in chestii nemonti mancate?
stiu ca sunt unele fete cum e puisoara, diana sau cristina care nu mai au multe kg de dat jos...si intreb pe toate (o mana cat am mai ramas aici)sa revenim la formatul de dinainte cu raportul?macar la 2 sapt? sau sa renuntam in unanimitate si irevocabil la tabel?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Ninha,cum mai esti? Suge bebita?
Dana,mersi mult de sustinere . "The day" va fi pe 20 octombrie . Ma voi opera la o clinica privata si sper sa decurga totul fara complicatii.
Brandu, pt ca lupti pt acest topic atat de drag mie. Eu zic sa lasi tabelul asa, eventual sa scoti fetele care nu mai intra deloc aici. Iar raport o data la doua saptamani mi se pare foarte bine.
Eu raman pe aici o vreme ca tot trebuie sa am grija nu ma ingras dupa operatie.
Saptamana asta am mancat extrem de haotic, gen o data pe zi, multa cafea, nu prea am dormit noaptea, asa ca am revenit din nou spre 52 de kg
Pana azi am avut mancare adusa de la mama, dar s-a terminat cu binele. Ceva paste ma gandesc sa fac diseara ca se fac repede.
Maine seara merg la concert la Scorpions si sper sa nu fie prea frig ca se anunta ploi
Ce gatiti in weekend?
puisorul spune:
Mi-am gasit reteta de paste http://www.e-retete.ro/retete/spaghete-cu-sos-de-ceapa-si-ansoa. E pt faza 2.
brindusik spune:
puisoaro de ce e de faza 2?ca amesteci peste cu paste?..am avut senzatie ca pestele e permis..aolo ce am mai uitat notiunile..pfff
puisorul spune:
Brandu, din cauza pestelui. Iar reteta originala era si cu parmezan dar am uitat sa cumpar
Maine fac o friptura de porc cu broccoli si atat. Vine mama si gateste ea duminica
brindusik spune:
io nu mai pun gura pe porc o perioada..am mancat luna trecuta de vreo 4 ori si mi-am umplut fata de cosuri...adik...cosuri nu gluma unde si acum mai am unele urme...asa ca gandindu-ma la acest viitor daca mananc ma face sa stau cat se poate de departe de el
ca mi-ai facut pofta de peste puisoaro maine o sa mananc si eu neste wasa cu peste afumat..nu stiu ce-i cu mine...de fel nu-s fana peste da de vreo sapt simt nev sa mananc peste..ma gandesc ce anume lipseste din alimentatia mea de imi cere corpul asta
brindusik spune:
eu azi mai am de mancat sos cu carne de vita iar maine intentionez neste rasol de ciocanele de pui cu hrean
in rest pentru sapt viitoare cred ca fac piftele din carne de curcan si vita desi parca mi-as fi dorit sa fac altceva cu carnea aia tocata da nush ce...puisoaro sugestii??