MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
brandusa,a fost frumos,am avut o vreme excelenta.
micul dejun l-am avut 100% Monti in fiecare dimineata-desi am stat la acest hotel si anu trecut si acum 2 ani nu am remarcat ca aveau la MD waasa-original,integral,hifiber,aveau pumpernickel,fructoza si indulcitori artificiali.
deh..pe vremea aia nici nu eram cu ochii dupa ele.
meniu de azi:
MD-o nectarina,iaurt 0% si cereale conforme
P-paine conforma,branza de capra,rosii,ardei,castraveti
C-am in plan niste vermicelli cu sos de rosii,ceapa,ciuperci si verdeata...sau o friptura cu salata daca iesim ca m-a invitat soata din dotare la plimbare pe seara.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brindusik spune:
deci am facut crema de fructoza arsa..si cum v-am spus ca am uitat sa iau esenta..am pus 2 plicuri de ceai de fructe de padure..nu mai are gust si nici miros asa persistent de oua
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
sa-mi spui si mie cand ai timp cantitatile pe care le-ai folosit,brandusa
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
brindusik spune:
antonela crema de fructoza arsa e usor de facut..si cu putine ingrediente: 7 oua, 1l lapte, 2 linguri fructoa in compozitie si 6 linguri fructoza pentru ars ..si gata
brindusik spune:
am urmat exemplul cristinei si am facut carne de vita la cuptor.Am pus ceapa uscata, ceapa verde si un ardei capia(ultimile 2 le aveam in frigi si nu vroiam sa le las sa se strice), vreo 8 catei de usturoi, o lingura de sos thailandez(nu are zahar si e ff iute), vreo 100ml de vin rosu, 500ml de suc de rosii si cimbru (am inceput sa pun cimbru mai la orice am observat ca da gust bun la orice fie ca e numai mancare de legume sau carne)
abea astept sa vad ce o iesit vreau sa fie mai ca un sos asha sa-l pun deasupra la legumele fierte de le iau la munca..si gata prinzu pentru sapt asta
azi am avut asha
MD: creme de fructoza arsa, wasa cu brinza brie (o brinza topita frantuzeasca..si e naturala)
G:2 patra de cioco
P: sos de il fac si poate cu neste salata de varza
dupa nu mai stiu
samira33 spune:
multumesc brandusa
nu stiam cate linguri de fructoza se folosesc.
si mie imi place branza brie si toata branza cu mucegai,in general.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
brindusik spune:
antonela mie nu-mi place toata brinza cu mucegai..cate una miroase ashea de nashpetel de..
mey vroiam sa intreb daca mai stiti ceva de Maya si de Mel_g ca imi e tare dor de amandoua...da vad ca la cum bate vantu pe aci ar trebui sa pun toata lista de montignace la intrebare
io imi incep ziua momentan cu un baton de cereale si o cana de lapte de soia dupa am in plan programul asta:
G:mar si vreo 4-5 caise uscate
P: ghiveci de legume cu carne de inaripata (mai avem o portie in congelator si vroiam sa eliberez spatiul)
G: pare si o banana inainte sa ajung la sala
s: supa de ciuperci
samira33 spune:
seara buna doamnelor
de faceti???
cam liniste la topicul nostru.
meniul pe ziua de azi:
MD-un mar verde,2 felii de paine conforma cu dulceata de zmeura conforma si un pahar cu lapte 0,1.
P-piept de pui cu legume innabusite si gogosar acru
G-un pumn de seminte crude de dovleac si floarea soarelui
C-orez conform ,fiert al dente cu sos de rosii...da mai bine nu-l mancam ca ma dor falcile de la atata mestecat
o seara linistita tuturor
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
brindusik spune:
antonela asta spuneam si eu de dimi ca parca e ca si inchis topicul...fetele is ocupate cu alte trebi ...
puisoaro tot supi esti de nu mai zici nik?
andani tu cum stai cu kg ca m-ai intrebat pe mine da tu nu te-ai laudat ca stiu ca tu esti cea disciplinata
puisorul spune:
Of Brandusiko, tot suparata sunt . Probabil ca saptamana viitoare ma operez. De mancat am rezolvat-o usor, nu mananc mai nimic . Azi am mancat doua cafele si o banana.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii