MONTIGNAC (162) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
brindusik spune:
vera cum spunea si puisoara nu e nimerit postul tau in sectia asta, dar sunt convinsa ca sunt sectii care vb de lucruri din astea si te pot ajuta
puisoaronu fi tristutza...o sa se rezolve problemele..adik chiar daca ajungi la operatie cu hernia...de ce sa fie bebele afectat(da stiu nu o sa ai voie sa porti greutate dar ce greutate) ..dar asta cred ca e cea mai mica problema..sunt multe femeie care stau in pat ca sa duca sarcina la termennu-ti mai face griji
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Puishorule, a zis dr ca nu vei putea avea inca un copil? De unde ai tras concluzia asta? Eu cred ca o sa poti, chiar daca, cum zice si Brindu, va trebui sa stai la pat. eu cunosc doua femei cu hernie de disc care au dus sarcina la termen.
Si noi trebuie sa mergem la neuropsihiatru cu Mirci. are probleme cu somnul, e foarte agitat in timpul noptii, iar ziua nu sta locului deloc, la masa trebuie neaparat sa se joace cu ceva, si daca nu-l las refuza sa manance. dr pediatru a zis sa mergem la neuro sa vedem daca nu e cumva hiperactiv. eu nu cred ca e asta. mai degraba cred ca e doar un copil mai energic din fire. dar tot trebuie sa mergem sa vedem. voi ati avut probleme de genul asta?
eu cu meniul nu prea ma laud. deocamdata mananc ce gateste socrela. am nevoie de o perioada de acomodare, caci momentan traiesc intr-un haos, tot ce imi doresc e odihna, n-am timp de nimic. dar ma straduiesc sa aleg ce-i mai sanatos din ce face ea.
azi am iesit ptr prima data la plimbare cu ambii copii. desi am fost cu sotz cu tot, mi s-a parut cam greu. ce-o sa ma fac cand voi fi doar eu cu ei? bine ca nu avem si catzel, ala mai lipseaSomleac, tu cum plimbi atatia copii deodata?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
cge spune:
Ani, o sa fie bine, ai incredere.
Ninha, te cred ca esti obosita.
Eu cred ca Mirci e in perioada de acomodare cu bebe, vrea sa va atraga atentia asupra lui.
Victor al nostru si acum e gelos ca ii acordam mai mult timp sora-sii, ea e la inceput de clasa-1-a, el e in clasa-6-a.
E normal sa o ajutam mai mult pe ea.
O zi buna si cu vesti bune,
andanii spune:
Puisorule sunt cu sufletul si gandul la tine ... doamne ajuta sa fie bine ,... si eu cred ca mai poti face un bebe cu multa grija, odihna si stat la pat cat mai mult :)
Brandusik te pup fistic prajit ???
Cge asa cred si eu
Ninha eu cred ca la Mirci e problema de gelozie, involuntar probabil ca vrea sa atraga cumva atentia asupra lui prin agitatie si hiperactivitatea din timpul zilei ... eu cred ca o sa-si revina ... ar trebui sa incerci sa il iei langa tine si langa bebe mai tot timpul ... sa ii ceri ajutorul .... sa ii spui intruna ceva de genul "hai sa il schimbam pe bebe, hai sa ii facem baie la bebe , hai sa ii dam papa la bebe" .... cumva sa se simta implicat mai mult si sa nu se simta neglijat , ca el e lasat sa faca ce vrea si tu sa te ocupi de bebe ... mi-am zis si eu parerea mea :) te pupppp
andanii
brindusik spune:
andani nu arunca cu rosii ca nu era prajit.....chestia asta alune de multe feluri( de padure, caju, fistic si alune normale)+diferite feluri de stafide se mananca in iran..si am primit si eu de la cineva care vroia sa-mi multumeasca... ei asa le mananca ..crude..adik is uscate da nu prajite..si mananca iau o aluna si o stafida si e cik dulcele lor traditional
samira33 spune:
va pup doamnelor
ce faceti??
eu simt ca nu-mi mai ajunge timpul pentru cate am de facut.
cred ca mi-am propus prea multe intr-un timp cam scurt.
ma duc sa-mi pun painica la masina ca de vreo 3 zile nu mai am si tare i-am dus dorul.
va doresc un we fain si revin cu raportul
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brindusik spune:
antonela cum a fost weekend-ul...cel pe care l-ai avut sapt trecuta normal
eu azi cred ca o sa-mi fac paste integrale cu rosii si ceapa...ieri am mancat peste prajit(ciudat ca de obicei nu am pofte din astea) si pentru seara am supa de ciuperci
ninha spune:
Andanii, asta incerc sa fac, sa-l implic cat mai mult. parca azi si aseara a fost mai cumintel. de cand a venit bebe are pretentia sa doarma cineva cu el si nu vrea sa renunte la asta cu niciun chip.
brindu alunele de toate felurile, chiar si crude, nu cred ca trebuie combinate cu fructe uscate, ca rezulta lipide + zahar. eu zic sa scoti stafidele din ele.
dupa cum vedeti eu sunt mai mult cu teoria pe aici, de meniul meu nu zic nimic. desi ma straduiesc, tot mai scapa cate ceva, mai ales dupa o noapte de supt si de urlat in draci, simt nevoia de carbo. ca azi de exemplu, cand am impins niste covrigei dis de dimineata ca nu mai puteam de foame. am stat treaza de la 3 noaptea si abia la 8 am prins si eu o ora de somn. am si plans de oboseala si de disperare. si colac peste pupaza, tocmai acum s-au apucat rinichii mei sa elimine niste nisip sau pietre, nu stiu ce-o fi, ca ma doare de-mi vine sa urlu!
Cred ca m-am plans cam mult, mai ales ca sunt total
va pup si va tin pumnii! in curand sper sa vorbim din nou aceeasi limba
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
puisorul spune:
Multumesc dragelor de incurajari dar la felul cum ma doare de 2 luni, nu cred ca as rezista fara antialgice sau AINS. Mai vedem de maine incolo cand incep vizitele pe la medicii de specialitate.
Ninha,si eu cred ca comportamentul lui Mirciulica se datoreaza schimbarilor noi aparute. Eventual profita de timpul cat doarme bebe si ocupa-te numai de el. Cat despre faptul ca nu vrea sa doarma singur nu e nici o tragedie, Stefi are aproape 4 ani si nu doarme decat cu noi . Ai fost la un medic urolog? Poti lua tratament si daca alaptezi,chiar si antibiotic daca se suprapune infectia urinara.
Azi am facut o supa crema de conopida si praz delicioasa. De cina avem mazare cu carnaciori Alpin. Iar pe maine am in plan conopida la cuptor cu rosii si masline si friptura de pulpe de curcan.
Va pup
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
ninha stiu ca nu trebuie combinat stafide cu alune..da asa dupa tine ce e mai ok..alune+ stafide sau ciocolata sau inghetata?..mi se pare mai sanatoasa combinatia iraniana...
apropo nici nu vreau sa ma gandesc ce e in viata ta acu..cred ca esti terminata de oboseala...da lasa..gandeste-te ca o sa creasca un baietel mare , cuminte , sanatos si frumos
eu azi m-am gandit sa fac crema de fructoza topita...iar am uitat sa iau vanilie si deci o sa aiba miros de ou..uoooooof