Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(35)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Elfica spune:
pentru ursoaicele ratacitoare
Sugubina: Iulia a avut 2.500 la nastere, am inceput diversificarea la 6 luni si in ultima vreme, de vreo 3 luni, ia f putin in greutate, cam 100 g / luna. Bine, si ritmul de crestere e mai mic la varsta asta, dar parca la noi e prea mic... Imi psunea cineva ca nr. kg ar trebui sa urmareasca nr. lunilor in perioada asta. Cum ar fi fost sa aiba 11 kg???
Am intrebat-o pe doctorita si de pasta, periuta si mi-a spus sa iau setul de la Nenedent, dar ca deocamdata sa nu o spal cu periuta cu par, ci cu una cu cap rotund si nici cu pasta. La anul incercam cu periuta cu par si cu pasta de dinti. La DM ai gasit periuta Nenedent sau e alta marca?
Eu nu i-am dat banana prea des si in cantitati mici, ca am preferat sa ii dau fructele de sezon. Cand nu vor mai fi fructele astea, ce o sa ii dau? Banane la greu, citrice, avocado si ce se mai gaseste... Acum bagam piersici, pere, prune, cat inca mai sunt. Iar cu pestele nici eu nu i-am dat prea mult, dar vineri plecam la Galati si sper sa gasesc peste proaspat, ideal salau, ca pastrav proaspat doar de la pastravarie... Ca ce gasim in hypermarket numai proaspat nu stim daca e!
RamoP: Felicitari pentru Alexul plimbaret. Abia astept si eu. Si-a dat drumul la mers, dar tinuta de mana deocamdata. Dar a depasit faza cu facut 3 pasi si pus in fund. Tare ii mai place sa mearga.
Va pupacesc pe toate! Ma duc la , ca maine iar imi da trezirea la 6-6.30, de imi pun scobitori in ochi sa imi tina pleoapele deschise
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
placintarul este dulce si sincer ii place tare....eu fierb totul si pasezMami Andreea
Horea Paul (15.11.2010)+
Sasha Andrei (30.12.2008) +
Iustin Nicolae (03.04.2006)
adipapazi spune:
mirelo, te stiam mai barbata. pui copilul intr-un prosop mare/intr-o patura imensa, il infesi ca pe vremuri cu mainile lipite de corp, te pui calare pe copil fara sa iti lasi greuttea, cat sa ii fixezi mainile cu genunchii, ai pregatit aspiratorul si serul si picatuile. pui serul, aspiri, iar ser, iar aspiri, apoi picatura. sigur ca urla, dar ce vrei? pe langa 40 sa iti faca si otita?pai ajungi in spital unde iar il aspira.urla amndoi, unu ca e kinuit, alalalt de mila si pt ca stie ca va urma. sa il vezi acu pe ioakim cum se duce singur la aspirator, ii da drumul, se pune in fund si plaaaaaaange, eu il iau in brate si ii zic nu scoate mama mucii, nu scoate, peste 5 minute iar apasa, iar se pune in fund, iar plange, eu iar repet etc.primele 2 zile sunt mai naspa.
elfica, nr de kg egal cu nr de luni? fii serioasa, aia minte, ce naiba!lasa copilul in pace ca e foarte bine!
sashenk, hai ca le fac sambata!coc la cuptor, apoi pun pe deasupra branzica cu lapte si biscuiti si mai dau nitel la cuptor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
bryny spune:
buna mamici de ursuleti de nov2010!si eu sunt tot pe acolo simi permit sa dau buzna acum fiind disperata si am nevoie de ajutor!nam putut niciodata sa tin pasul cu voi avand si alte prob.nu prea am timp...pe 24 bebelu meu afacut 10 luni...si nu manaca legume,ou, este f slabut,sa nascut cu 3750 si acum are 8.600,,,de fapt sa va spun ce manaca.Dimineata ora 10 fructe(mar,piersica,para,cateodata prune) ca se si constipa saracutu,se trezeste adoarme la 12,30 se trezeste la 2.30 nu vrea supa nu vrea pireu nu vrea decat lapte,san sau formula,pe la 4 un iaurtel cu biscuiti,mai adorme juma de ora se trezeste ora18.30 si manaca cereale cu carne altfel numi manaca carnea(gaina de casa sau vitel) si mai manaca pe la 9 ptin san si dupa formula pna in 100 cu cereale.va rog sa ma invatati cum sa fac pt ca eu cred ca gresesc undeva cu graficu asta...
JoAnn spune:
Salutare barlog
mai ia cineva lucruri le aiurea la bb?
cumparat caciuli...erau mari, am fost si am schimbat cu un body si o bluza, ca nu aveau caciulite mai mici...
cumparat adidasi...nu le intra picioru......offf...
noaptea iar cu plansete, iar cu mutat in pat cu mami si tati...si au inceput sa pape lapte pe la 4- 4,30 a.m....
in loc sa scoatem din mese, noi mai punem...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Buna!
Adi deci asa cu banana ? potasiu ala in cant mare poa sa dauneze..Incerc si eu sa le dau mai putina, una pe zi max la ambii caini. Ieri dimi am pufificat un mar, pruna nectarina fara bananaaaa! Succes la dr!
Joann ca program ar fi cam asa:
- sculare undeva la 8-9, lapte cu cereale 7masuri/cetatean
- ora 11 fructe
- ora 14-15 in fct de cand se scuala pranzu
- ora 18.30-19 gustarica (iaurt/gris/orez)
-ora 21.30 ultima masa 6masuri de cetatean ca 7nu papa mai ramane. Tot cu cereale.
Intre pranz si gustare mai dau cate-un biscuvite sau ceva de ros in mana ca e timp lung.
Adi apropo de dovleci ieri am facut pt uamenii umani crema de zahar ars cu dovleac! E un deliciu! am scapat si putin la fete cate-o lgrita, desi are zahar si albush.
Azi la tocana cu pui de piept am pus si dovleac putin cubulete
Elfica la DM au marca lor de periute babylove.16lei si are trei chestii: doua cu cap de cauciuc si peri mici de caciuc si una mica gen normala. Mamaa daca ai vedea cu cata placere le rontaaieee..si si le fura una de la alta . De la Mirela stiu de ele, si motaneii sunt disperati dupa ele!
Apropo de fructe stiti pana acu nu prea am dat portocala..Voi cum faceti dati? suc sau in piure fructe? Imi e teama de iritatii la fundulet.Uneori mai fac roseata si am vazut ca le usturifica, mi-e o mila de ele!
Joann cu hainele asteptam si noi un trasport de dinalea primite de la America. Sper sa ne vie repede si chiar dc sunt de baetel lor le sta bine in bleu! Nu am salopete cu labe si picioare dealea de stat in casa iarna.
Cu pantofii cre ca e bine sa mergi numai cu ele sa le probeze..
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
JoAnn spune:
sugu ce cereale folositi mama?
wow 6 -7 cupe....inseamna ca eu cu 3 ma fac de ras ...cum naibii ca nu le fie foame la copkile ...
si pufele dorm far de intrerupere toata noaptea??
amelia_ilie spune:
Bun gasit barlog!
La multe lunite ursuletilor de azi:
Raisa Maria bebe de Ioana_mami
Timothea Erika bebe de Iris-Harieta
Tudor Andrei bebe de gabriella1
Tudor Alexandru bebe de sorinaalex
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
neata
adina, e cu mucii tarash, ii sterg si gata
i am facut spalaturi nazale cu ser si apa de mare
sper sa si revina repede
pupi
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
amelia_ilie spune:
Bryny, printesa mea papa legumele si simple si cu carne/galbenus. Incearca sa le introduci treptat, intai morcov, apoi adaugi radacinoase, dovlecel, ceapa (la fiert), ardei si celelalte. La noi asa a functionat, intai am dat doar supa clara de radacinoase si apoi incet-incet am introdus legumele celelalte si a papat. Trebuie insistat, daca refuza faci o pauza si apoi incerci iarasi dupa cateva zile. Incearca si simple si in combinatie. De exemplu printesa nu prea agreaza gustul telinei si atunci ii pun mai putina sau deloc. Daca ii plac fructele dulci, o sa-i placa si legumele dulci. Bafta si tine-ne la curent!
Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)