Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(35)
Raspunsuri - Pagina 13
sugubina spune:
Felicitari pt printesa saptekilista.
Zi domne mai exact cum facusi gemu? cate kg de mere? taiate? rase? cat le fierbi? Cum tre sa arate si sa fie la gust ca sa stu ca e gata?
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Sugubina, a mea printesa are 7,300 imbracata si cu pampersul ud (a cantarit-o azi la revizie). Si 69cm. Am facut gem de mere simplu, fara zahar, fara minic. E tare bun la gust! As vrea si eu sa fac de prune, dar sa vad cand ajungem in piata, ca tati e inca defect, nu poate sa care nici o paine, tot mami... Mami de printesa Cristiana (29.12.2010) |
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
amelia_ilie spune:
Multumim, felicitari si voua! Cat avea Maruta la 9 luni?
Sugubinuta, pai e simplu rau, am curatat merele, le-am ras pe razatoarea mare, le-am pus in cratita si la cuptor cu ele. Le-am lasat pana cand s-au topit aproape de tot si s-a evaporat sucul. Nu stiu cate au fost, erau de la soacra (vreo 6-7 mere potrivite) si au iesit 2 borcane de 270g (cred, sunt mai mari ca cele de la DM care sunt de 250g) si unul mic (am pus intr-un borcanel de papica de la Hipp). N-am pus absolut nimic altceva. Am gustat si nu mai trebuia zahar, mie mi s-a parut destul de dulce pentru un gem. La fel vreau sa fac si din prune, dar s-ar putea sa le dau prin masina de tocat. Eu acum pentru masa de dimineata am prune tare bune, dulci si molute, pentru printesa. Daca as gasi tot din astea ar fi beton!
Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)
moshulik spune:
citat din mesajul lui Elfica Fetele de pe FB organizeaza o petrecere a ursuletzilor pe 18 nov., ora 20.00, asadar daca sunt amatoare, spuneti. Asta ca se ne vedem si noi, ursoaicele, cu pui, cu soti, cu cine dorim, sa marcam un anisor al puilor, unii cu anul deja implinit, altii care urmeaza sa-l implineasca. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Vrem si noi, vrem si noi!
asteptam detaliile necesare!
eventual postati-le pe prima pagina cu rosu ca sa fie vizibile si cine doreste sa se treaca pe lista!
moshulik spune:
citat din mesajul lui adipapazi va dati seama ca, peste 2 zile, maria alexandra,bebe de moshulik, prima ursuleatza, face un an? va dati seama? mi-au dat lacrimile.la multi ani de pe acum! Adi, mami de ana si ioachim |
Multumim Adi!
Nici nu stiu pe unde a trecut primul nostru anisor!
ma apuca deja emotiile!
Vineri, la petrecerea de un anisor cred ca o sa-mi pun si eu pampers nu doar Maria!
amelia_ilie spune:
La multe lunite puisorilor sarbatoriti astazi:
Blanca bebe de abe
Delia bebe de fluturasha23
Vlad Andrei bebe de roxana-ioana
Natalia-Ioana bebe de DANA26
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
sugubina spune:
Amelia merci de reteta, hai ca cumpar si eu mere si bag dc zici ca e asa buna. Sper sa si tina.
Vaai Moshulik nu pot sa cred maine faceti un anisor!! Ce frumoos! Cre ca Maria e cel mai mare ursulet din barlog.
Cu intalnirea e asa: pe 18nov, Parcul National la Restaurant Riviera, ora nu mai stu, ajutat-ma fetele care stiti ca uitaai.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
onniex spune:
Multumim mult pt urari.
Eu intru mai rar, dar va citesc!
Avantajul FB-ului - il pot citi si de pe mobil, eu stat mai rar la birou.
Va pup pe toate!
Va pup pe toate, fete curajoase!
amelia_ilie spune:
Sugubina si eu sper sa tina, mie nu mi s-a stricat pana acum nici un gem din cele facute de mine. Singura chestie care mi s-a stricat vreodata (de vreo 20 de ani de cand fac conservaraie) a fost o zacusca de fasole uscata, pe care ori n-am fiert-o destul, ori a fost prea cald in camara pentru ea. Nu mi-a tinut nici un borcan din cate facusem, de-asata suspectez ceva de genul asta. In rest au stat toate foarte bine. Pana acum n-am mai facut gem fara zahar deloc deloc, dar uite ca la unele fructe nu e necesar. Merele au si pectina in ele, asa ca eu sper sa fie ok.
adipapazi spune:
cucu bau,
bebe ioakim este tot in minigrva, intre 2 si 3 nu i se poate da papa, desi e nemancat de la 9. dupa ora 3, papa regulamentar. azi au avut 1 pastrav si dovlecel/cartof/pastarnac/rosii, iar la 6 juma de sfacla rosie fiarta cu juma de banana si 4 biscuiti plasmon plus cate 150 iaurt.
sugubina, multumim, am pus linkul cu poze mai acum niste pagini.
esti p patzakina tradatoare, ne lasi sa ni se lungeasca okii dupa tine pe forum.
moshulik, aveti parca 2 congelati? cand ii pui? cate celule au? oare cu cine ai fct fiv? ma gandesc cu ceva frici ca tre sa ii pun si eu pe stranierii de la frigider in burtica.au 4-5 celule.
inca o data, la multi ani! ce mari sunteti!
maine ma duc la BE, sper sa am bafta la compras.
pupici