Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(35)
Raspunsuri - Pagina 12
BraveGirl spune:
Sunt tare trista sa aud ca aveti asa activitate pe FB si aici nu se mai intra DELOC. Macar asa, de un up-date. De o urare de bine, ceva
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Elfica spune:
Bravegirl: Multumesc pentru idee, o sa caut protectie pentru colturi de la Chico la BE. Si tipa care zicea se plangea ca bebe le scoate usor pe cele de la Ikea. Iar legat de FB, sa stii ca nu sunt activa deloc. Doar ca atunci cand m-am inscris s-a activat trimiterea mesajelor in casuta mea de e-mail, astfel incat atunci cand verific casuta, vad mesajele. Dar vad doar prima postare, nu vad si comentariile ulterioare, care mereu sunt foarte multe. Nu imi place FB-ul deloc si si eu regret ca fetele au migrat, mai ales ca mi se pare mai greu de urmarit (sau chiar imposibil) ceea ce se scrie acolo, pentru ca fiecare pe masura ce citeste, adauga comentariul, iar daca eu deja am citit, pierd acele comentarii. Nu as avea timp sa vad ce se scrie. Uneori ma intereseaza un subiect si imi spun sa intru si eu pe FB, sa vad comentariile, dar nici atunci nu reusesc, ca timpul de stat la calculator e limitat. Asa ca, crede-ma, sunt all yours . Si cele care sunta active si aici si acolo pot confirma. Si la fel de trista ca tine ca aproape toate care au plecat de aici, au uitat forumul de tot sau vin foarte rar "in vizita". Ce o avea FB-ul si nu are forumul, eu nu inteleg??? Aici poti urmari tot ce se scrie, stii unde ai ramas si cand ai timp, intri. Acolo e haos total, dar are un succes enorm. Fete care ziceau ca au rezistat si ca nu isi fac cont pe FB, acum sunt foarte active acolo. Eh, nu mai zic, ca am mai zis pe acest subiect si poate plictisesc, oricum imi racesc gura de pomana, ca daca vroiau sa revina, reveneau pana acum. Probabil ca au FB-ul deschis, sa vorbeasca cu alti prieteni si le vine mai usor sa scrie acolo, pe cand pe forum intrau special pentru noi? Imagineaza-ti ceva de genul, la fiecare postare, cate 40-70-100 de comentarii ulterioare. Cum sa poti urmari? In fine... ideea e ca eu raman fidela primei dragoste!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
amelia_ilie spune:
Corina, bine de stiut de protectiile alea. La petrecerea pentru ursuleti pot veni toti membrii familiei, sunt si ursuleti nascuti chiar pe 18. Daca vreti nu cred ca este o problema cu participarea intregii familii.
Elfica, pe Fb vad mesajele numai cei care sunt inclusi in grup, pe cand aici vad mesajele toti cei care au cont pe DC. Asta e (poate) avantajul la FB. Eu mai scriu si pe acolo, mai citesc, de comentat comentez cand am timp si am si ce. Fetele mai intra (unele) si pe aici si pe acolo, fiecare cum considera, nu-i suparare...
Printesa nu se deplaseaza decat stilul rama, deci nu pe jos. Se tine de mine sprijinita (vrea mereu in picioare, ma termina...)
Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata barlog!
Azi sunt treaza de la 7, am mai facut o tura de rosii cu ardei pentru la iarna, sunt deja la borcan, plus sterilizat 3 borcanele de gem pentru printesa (fara zahar, ca merele au fost dulci) si papica pentru printesa (mai are putin de fiert).
Spunem "La multe lunite!" ursuletilor sarbatoriti azi:
Robert Alexandru bebe de Anymona
Eduard Andrei bebe de Hera25
Amelia bebe de onniex
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
adipapazi spune:
hai, ma, amelia, ca esti atre perseverenta cu urarile. bravo ca ne tii la curent cu cine implineste lunite. sa nu te superi ca nu o sa iti multumesc duminica, dar vom fi in praga si acolo nu intru pe net nici batuta, asa ca iti multumesc de pe acum.
am cantarit tribul aseara: ioakim a luat-o pe sister in premiera! are 9500, iar barosanca undeva intre 9300 si 9350.ieri miresul a fost la dieta si regim, crize, noaptea anterioara nedormita, sa vedem azi, pana acum am papat cate 250 fructe plus laptele de la ora 6.
avem conopida/pastai/dovlecel/cartof cu curcan de la tataie.
suntem la etapa in care mancam si aruncam jucaria si e uitam dupa ea si mami o ridica si iar aruncam etc.de vroe 50 de ori la fiecare masa.
hai va pup ca ma duc sa invat ca la 3 am un examen.
adipapazi spune:
va dati seama ca, peste 2 zile, maria alexandra,bebe de moshulik, prima ursuleatza, face un an? va dati seama? mi-au dat lacrimile.la multi ani de pe acum!
vineri dimi merg la BE sa iau cearsafuri(sunt excelente cele de luvable friends si numai acolo se gasesc, nu au magazin, doar on lineping), cd cu trenuletul muzical, cereale, consumabile chicco si sanosan/klorane.
amelia_ilie spune:
Bafta la examen Adi!
Cu urarile, na, copilasii sunt copilasi, chiar daca mamicile intra rar pe aici, e un sentiment placut sa stii ca cineva iti ureaza de bine. Si nu, nu vreau sa intri pe net de la Praga ! Te asteptam cu impresii dupa.
amelia_ilie spune:
Ca tot vorbeam de urari, am uitat ieri sa-i spunem "La multi ani!" lui Dis. Ii spunem azi si ii transmitem urari de bine pe toate planurile!
sugubina spune:
Buna dragutele!
Joann ce bine ca te citim iar, imi era dor de tine! Si voi cu telicomanda si telefonu ha? super jucarii. Adaugam la asta si pungi care fasaie sau cabluri si nu mai au nev de nimk! In general singura da..Da asta e viata, suntem binecuvantate cu doi pui, nu ma mai vaitez ca ma deprim si mai rau. Macar dorm nuaptea de la 21 la 8-9 pt asta chiar sa fiu recunoascatoare.Ale tele dorm? Manca bine, nu fac fite, nu avem rasfateli sa vrea in brate, se juaca singure nu trag la fusta mami..
Ce tare ca aveti per. Pufele ca si Patrick de Breavegirl nu prea au..
Marta, tare cura de slabire tineti-ma ca ma apuuuc!
adipapazi ce haioasa esti imi era dor de tine! Unde mai pot sa vad si eu poze cu voi? ca nu am mai vaz de la 3luni cred! Si purcicile mele mai nou manca muult..fac la pranz doo feluri diferite. Felicitari pt greutati! In sfarsi Ioachim e barbatu in famelie!
Elfica am cumparat periuta dinti de la DM. Au un cap de cauciuc. Daca nu il rood amadoo, si isi fura una de la altaa. E cea mai cea!
Amelia ce gem facusi pt bebe? mere fara zahar? Do tell ca suna ff interesant si aj vrea si eu. Eu am facut magiun de prune fara zahar.
Anunt cu mandrie ca Ilincuta mea e SapteKilista! are 7300 si sorsa grande 9200. Si vad ca ia bine in greutate mica! E tot cea mai mica cred din barlog..Nu o compar chiar cu Cristiana ca ea e mai mica cu doo lunite parca..
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
amelia_ilie spune:
Sugubina, a mea printesa are 7,300 imbracata si cu pampersul ud (a cantarit-o azi la revizie). Si 69cm.
Am facut gem de mere simplu, fara zahar, fara minic. E tare bun la gust! As vrea si eu sa fac de prune, dar sa vad cand ajungem in piata, ca tati e inca defect, nu poate sa care nici o paine, tot mami...