Am nevoie de sfaturi...
Raspunsuri - Pagina 2
monalac spune:
am reinceput sa fac febra,39.maine ma duc sa mi fac analize si sa i fac si lui cris.aveti idee daca se poate lua vreo boala de la porumbei?ca am avut unul in casa,l am gasit cazut din pom si ni s a facut mila de el.
daca nu ne revenim nici maine,o sa merg la matei bals sau cantacuzino.aveti idee unde sunt dr mai buni si au aparatura mai performanta?
Inaf78 spune:
e destul de complicat si incurcat ce vi se intampla...
de la porumbei se pot lua diversi paraziti...
eu as zice sa veniti, maine dim la prima ora, la Spit Matei Bals, la sectia de copii-terapie intensiva si sa o cauti pe D-na Conf Monica Luminos. mie imi place mult de dansa ca medic.
multa sanatate!
Victoria_mami spune:
Monalac, uite aici, la o prima cautare:
Campylobacteriosis infections in birds are caused by a bacteria that lives in the intestine and is passed through fecal contamination. Symptoms in humans of Campylobacteriosis include weight loss, lethargy, and yellowish diarrhea.
Campylobacteriosis is zoonotic and may be transmitted to humans and other animals. Cases in both people and birds are treated with antibiotics. (Daca ai nevoie de traducere, spune-mi si o traduc.)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Uite inca ceva; NU vreau sa te sperii.
SymptomsThe prodrome is fever, headache, and myalgias, lasting as long as 24 hours. The actual latent period is 2–5 days (sometimes 1–6 days). In other words, it typically takes 1–2 days until actual symptoms develop.[clarification needed] These are diarrhea (as many as 10 watery, frequently bloody, bowel movements per day) or dysentery, cramps, abdominal pain, and fever as high as 40°C (104°F). In most people, the illness lasts for 2–10 days. This is classified as invasive/inflammatory diarrhea, also known as bloody diarrhea or dysentry.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
monalac spune:
desiree,imi poti traduce?oricum am cautat si in romaneste si sunt exact simptomele noastre.sa vad cum ies analizele maine si merg la matei bals.
ina,maine nu pot veni,dar daca e ceva o sa vin marti[nu sunt din buc].
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Monalac, uite aici, la o prima cautare: Campylobacteriosis infections in birds are caused by a bacteria that lives in the intestine and is passed through fecal contamination. Symptoms in humans of Campylobacteriosis include weight loss, lethargy, and yellowish diarrhea. Campylobacteriosis is zoonotic and may be transmitted to humans and other animals. Cases in both people and birds are treated with antibiotics. (Daca ai nevoie de traducere, spune-mi si o traduc.) |
Infectiile campylobariosys (asta nu stiu cum sa-l traduc) la pasari sut cauzate de o bacterie ce traieste in intestin si contaminarea se face prin fecale. Symptomele la oameni includ: pierdere in greutate, letargie si diaree galbuie. Campylobacteorosis e zoonotic si se poate transmite la oameni si alte animale. Cazurile se trateaza cu antibiotic.
_
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Uite inca ceva; NU vreau sa te sperii. Symptoms: The prodrome is fever, headache, and myalgias, lasting as long as 24 hours. The actual latent period is 2–5 days (sometimes 1–6 days). In other words, it typically takes 1–2 days until actual symptoms develop. These are diarrhea (as many as 10 watery, frequently bloody, bowel movements per day) or dysentery, cramps, abdominal pain, and fever as high as 40°C (104°F). In most people, the illness lasts for 2–10 days. This is classified as invasive/inflammatory diarrhea, also known as bloody diarrhea or dysentry. |
Simptome (tot la ce am scris mai sus). Simpotmele initiale sunt: febra, dureri de cap si mialgie, care dureaza pana la 24 de ore. Perioada latenta e 2-5 zile (uneori 1-6 zile). Cu alte cuvinte dureaza 1-2 zile pana la aparitia simptomelor. Acestea sunt: diaree (chiar si pana la 10 scaune apoase, adesea cu sange) sau disenterie, crampe, dureri abdominale si febra pana la 40C. In cele mai multe cazuri boala dureaza 2-10 zile. Aceasta e clasificata drept o diaree invaiva/inflamatorie, cunoscuta si sub numele de diaree cu sange sau disenterie.
_
adriuta spune:
Incearca sa ii dai probiotice pt. burtica. O sa ajute mult sa isi refaca flora stomacala . Cel mai bun este FLORASTOR KIDS. Dar si alte probiotice functioneaza.
Alex@Sara spune:
Mami,cum mai sunteti?
Noi suntem ok,desi ieri,la gradinita a vomitat din nou,chiar in timp ce manca.AM mers la gradi cu tortul pt ziua lui,si erau inca la masa...si s-a grabit sa termine si felul 2 si la ultima imbucatura a dat tot afara,deabia a apucat sa ajunga la baie .Dar cred ca si stomacelul lui era revoltat dupa 2 zile de greva foamei,a mancat cu mega pofta si supa si felul 2..ceea ce acasa face cam 1 data /luna .
Asa ca m-am linistit,e ok Alexutul,sper sa nu luam si noi vre-un virusache deasta care sa ne dea peste cap,ca ajung sigur cu el la perfuzii
Sanatate maxima va doresc tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ne pregatim de scoala/gradinita ... ...
monalac spune:
suntem ok,dupa 3 zile de perfuzii.a inceput sa manance.
transaminazele au iesit 70,iar glicemia ,asta dupa 2 zile de perfuzii cu glucoza.
desiree,chiar voiam sa ti spun ca la voi sunt alte etaloane de masurare a glicemiei.