mona, ma bucur ca sunteti ok acum...stiu ce nasol e, cand ai un mofturos in casa care mai e si bolnavior...am trecut prin asta recent, chiar inainte de concediu(pe care era sa-l amanam din cauza lui, eram sigura ca ajung cu el la perfuzii)...
a slabit 500 gr intr-o sapt, oricum el era slabut si inainte...sper surprinderea mea a pus la loc binisor dupa ce si-a revenit...
din fericire el n-a facut febra si nu l-a durut burtica, a avut doar scaune moi, apoase(nu f multe) a vomat si n-a vrut sa manance mai nimic... cu chiu cu vai ii bagam pe gat niste ceai de menta, apa si niste suculete speciale de rehidratare(procurate din spital)...voma si apa cateodata...totul a durat o sapt fix, dupa care am plecat in concediu cu inima stransa...totul a fost ok, pana la urma...
sanatate multa!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Citat: |
citat din mesajul lui monalac suntem ok,dupa 3 zile de perfuzii.a inceput sa manance. transaminazele au iesit 70,iar glicemia ,asta dupa 2 zile de perfuzii cu glucoza. desiree,chiar voiam sa ti spun ca la voi sunt alte etaloane de masurare a glicemiei. Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin |