Tinctura de coada soricelului
De doua luni iau tinctura de coada soricelului cate 30 picaturi de 3 ori pe zi. A mai luat cineva? Pentru ca eu nu mai stiu ce sa cred.
Mucus am avut mai multe zile iar temperatura nu prea mi-a crescut.
Eu nu imi mai dau seama daca am avut ovulatie.
Voi cum ati avut?
Raspunsuri
valentinag spune:
Si eu am luat coada soricelului dar impreuna cu tinctura de zmeur.Eu am avut ovulatie cind am luat si acum am mucus,intepaturi la ovare si alte chestii dar temperatura nu mi-a urcat la 37.
Doar in timpul tratamentului Liviei am avut temperatura ca la carte,mai ales cind am luat semintele de marar.
Valentina
gabid spune:
Tinctura de coada soricelului este pt ovare polichistice.Aveti asaa ceva?Pt ovulatie este tinct dev muguri de zmeur.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
anis spune:
Si eu i-au tinctura de coada soricelului ,plus napraznic si plus alte plante.
temperatura s-a comportat natural..atat luna trecuta ,cat si luna asta...dar la menstruatia am avut niste scurgeri...cum sa va zic "de curatire",adica stiti voi..
De obicei plantele la inceput isi anunta prezenta printr-o mica dereglare, urmata de obicei de reglarea propriu zisa.
Eu oricum zic ca nu e suficient sa iei doar o singura planta,trebuie sa o combini cu ceva!
AniS
gabid spune:
Si mie dupa prima luna de tratament mi-a intarziat ciclul 2-3 zile.M-am speriat un pic pt ca in alte luni venea la fix.In a doua luna simt ca se intampla ceva BINE cu mine...
Gabi si Simonica de 2 anisori .
micky spune:
Eu am luat tinctura de coada soricelului si de cretisoara pentru anovulatie si pentru prima oara temperatura mi-a crescut la 37 dupa ovulatie. Si la mine la fel s-a intamplat mucus, intepaturi in ovare. Apropo, la cate zile dupa ovulatie trebuie sa creasca temperatura?
anis spune:
Micky , la mine temperatura creste cam in 3 zile ,uneori 4 si se stabilizeaza undeva in jur de 37 sau 37.1 .
Dar eu nu mai zic nimic de ovulatie......ca ..stiu eu de ce...uneori chiar si cu temperatura de 37,cand ajungeam la eco in ziua 21-a ,mi se spunea ca ovulatia nu s-a produs..Cine mai intelege asta?
AniS