Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc printe

as dori sa merg la sibiu . cu atatea clinici bune printre noi nu stii ce sa alegi . daca ai facut deja o procedura stii ce sa intrebi sau sa cauti . noi suntem la inceputul drumului - dupa 8 ani de cautari . asta este . vom decide luna asta .

de ce ati ales sibiu in detrimentul altor clinici?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

gabriela eu am ales aceasta clinica pt ca mi s-a parut cea mai buna dintre cele care au fost acceptate in acest program.

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si parerea mea este ca dintre toate clinicile din program este cea mai buna . si cea mai ieftina . eu trebuie sa fac fiv cu isci .

alte motive - mai de acolo de la clinica ???

Mergi la inceput

mie mi-a facut o impresie f buna si dl dr. I, el a fost factorul decizional

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

si eu sunt tot la prima procedura. Am ales Sibiu datorita parerilor altor fete care au facut FIV acolo. Am vazut ca sunt foarte multe reusite, si mi s-a parut ca sunt orientati spre reusita. Si in ultimul rand, mi-a facut o impresie bune dr I. Dar cred ca alegerea tine de propria persoana , de incredere care si-o face, de instinct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mariaaaaaa, LA MULTI, MULTI, MULTI ANI FERICITI! Daca as sti ca din mainile mele ar iesi lucruri complet comestibile, ti-as face un tort, dar cum nu vreau sa risc, iti ofer unul virtual

lorelei iti multumesc pentru locul de pe prima pagina, dar eu nu fac fiv la Sibiu, ci in Bucuresti. Sunt la al treilea. Pentru mutatiile de la semnatura iau acid folic imbogatit cu b-uri, femibion 1, thrombo ass de 100 (pe acesta mi-a spus dr. ginecolog, aseara, sa-l scot). Pentru ca voi avea protocol lung (inhibare, apoi, concomitent inhibare cu stimulare), in ziua in care incep stimularea, adaug doza de clexane de 0,4. Pe aceasta o opresc la administrarea pregnylului si o reiau dupa punctie.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

multumesc aristica pt tort e cel mai bun asta virtual .... nu ingrasa

cand incepi inhibarea? sau deja ai inceput-o sunt cam zapacita astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariss spune:

Tuturor pustatoarelor de nume Maria: La multi ani cu sanatate si implinirea celei mai arzatoare dorinte..aceea de a deveni mame!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cu placere! prin weekend incep injectarea (sau luni?...ceva de genul)

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

neata buna fetelor!
Maria, cu intarzaiere...La multi ani!

Asadar, am fost ieri la dr. I. sa-mi depun dosarul. Prima impresie e una buna: bine organizati, amabilitate, dl. dr. comunicativ si deschis.
Despre costurile suplimentare ne-a spus ca pe langa tratament si analizele premergatoare FIV o sa mai avem de achitat 3000 de lei(monitorizare, discutii, schema de tratament etc.)adica tot ce intampla pana la punctie.

O zi faina !

Mergi la inceput