Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 7
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui printe Acum o intrebare la subiect: cine a mai facut inhivbarea cu diphereline 3.75 in z21, stie cumva daca exista vreun simptom advers precum intepaturi in burta f dese? De azi (sunt in a 7 zi de la administrarea diphereline-ului) au inceput niste intepaturi dese in burtica , pe langa buric le simt ca si cum mi-ar infinge cineva un ac in burta din interior. Ma cam iau prin surpindere si chiar nu stiu de la ce ar putea fi. A mai patit cineva? Mutatiile MTHFR C677T si A1298C ambele heterozigote, 1 sarcina oprita in evolutie la 6s |
eu am facut la un fiv inhibare cu diphereline 3,75 , e injectie unica in z21 , dar nu am avut absolut nimic!
la un alt fiv am facut cu 0,1 zilnic din z21 si tot n am avut nimic !
insa nu fiecare organism reactioneaza la fel, eu zic sa nu te speri!
bafta maxima!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
maria81 spune:
aristica te-as lua la mine acasa....asa de mult imi placi
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
multumesc bruandria. Sper sa nu fie nimic ingrijorator. Nu m-as fi speriat dar sunt prea dese pentru o zi.
aristica spune:
mariuca vin cu 4 lighioane imblanite
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
nu imi plac lighioanele si in plus ti-am zis ca mi-a adus si mie sotul una acasa
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
SimonneL spune:
Lyette,
Sunt bine, si la mine e aproape sigur fetita, desi prima data a zis baiat, am 20 de saptamani si 4 zile. Cu simtitul miscarilor stau tot cam ca tine, ba mi se pare ca o simt, apoi nu mai stiu daca e ea:) sau altceva prin burta pe acolo si la fel, ma gandesc o fi bine, cum o fi, ca nu am facut amniocenteza. Dar eu sper din toata inima ca Dumnezeu mi-a dat minunea asta acum , un copilas sanatos.
Utrogestan am luat de 3 ori cate 200mg pe zi pana prin saptamana 17 parca. Tu inca mai iei?
lorelei78 spune:
Felicitari SimonneL si Lyette si sarcina usoara in continuare!
Am incercat sa actualizez prima pagina,am mai adaugat la aspirante pe printe,maria81,adya,aristica.Sper ca in curand sa facem modificari si sa intrati la gravidute
Eu nu prea am mai postat de un timp,am urmarit din umbra asa putin,cate un rand da cate unul ba...Dupa deceptia suferita unui FET nereusit nu am mai avut atata forta,acum mi-am revenit putin si incerc sa o iau de la capat,caci mai am 3 embrionasi si in ei am toata nadejdea,nu mai pot sa mai am inca un esec!
Legat de tratament,din cate inteleg se da in functie si de varsta.Eu am 33 ani si am avut 225 ui/zi(nu conteaza pen-ul de cat este).Am avut multi foliculi,dar cresteau incet,asa ca mi-a tot marit doza zilnica.In final am facut o usoara hiperstimulare-am avut 22 de foliculi,13 embrioni initiali si in final 7 embrioni de calitate,din care am transferat 2 si 2-nereusite ambele transferuri(la al doilea mi-au iesit 2 teste pozitive,dar Bhcg a fost in scadere).
Nu stiu sincer ce ma fac daca nu iese transferul de 3 embrionasi,m-am gandit si la FIV gratuit,stiu si imi dau seama ce costuri implica si asta de fapt si ca nimic nu e chiar gratis,dar mai presus decat costuri sunt sperantele astea irosite si nervii si lacrimile...Eu cred ca nu as mai suporta un esec!
aristica,inteleg ca tu ai mai facut FIV...parca te-am mai vazut postand si la alte capitole...Acum vrei sa mergi la Sibiu?Ce iei pt mutatii?Eu nu le-am facut,m-am gandit ca oricum iau preventiv aspenter si decat sa aflu ca mai am si alti balauri mai bine nu le mai fac...Am inteles de la dna Uscatescu ca medicii ginecologi nu le prea iau in serios.E adevarat?
Fetele ,bafta multa,va pup pe toate si incerc sa recuperez din urma ceea ce ati postat!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
gabriela_tutuianu spune:
buna seara
va multumesc pentru postari . m-au ajutat in multe chestiuni pe care doream sa le aflu .
acum as dori sa stiu cum se procedeaza pentru acest fenomenal fiv gratuit
cum se procedeaza cu dosarul acesta ? il ducem la sibiu la prima intalnire cu medicul sau7 ar trebui sa ne adresam la casele de sanatate locale ?
multumesc
printe spune:
Lorelei multumim ca ne-ai trecut in listuta.
Sunt sigura ca aceste 3 buburuze se vor instala bine mersi la tine in burtica de data asta. Trebuie sa ai incredere ca va fi bine!
Gabriela, pentru depunerea dosarului te adresezi la clinica unde vrei sa faci FIV. Te programezi, zici ca vrei sa depui dosarul, dar oricum hotararea o ia medicul, in caz ca el considera ca nu e caz de FIV nu-ti accepta el dosarul(dar banuiesc ca nu e cazul de asa ceva). Te duci cu absolut toate analizele facute pana in prezent, 2 dosare de carton cu sina, analizele/actele obligatorii pentru dosar in original + copii la ele pentru al doilea dosar. Sa ai grija sa te uiti in lege sa vezi ce acte iti trebuiesc si sa le ai pe toate ca sa fie totul in regula. Mult succes!
Legat de intepaturi, s-au orpit cand am ajuns ieri acasa de la servici. Deci banuiesc ca asta e de bine. De acum asteptam menstra, ar trebui sa vina sambata.