Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

doamneee ce-a iesit: voiam sa spun ca o data stai cu fundul in lighean si alta data faci gargara, dar cu alta apa, din pahar...hai ca intelegi tu

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica
nu simt nimic, dar poti stii ce surpriza iti rezerva "dodoasca" (te-am citat)
am intrat in febra fiv-urilor
Doamne ajuta!

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

aristica esti mortala
apropo de chisturi, eu am avut unul de aproape 5 cm dar s-a dus singurel la CM. Trebuie sa plece si al tau, rabdare...
maria, stai linistita ca o sa fie bine, cu siguranta "dansa" nu iti rezerva surprize neplacute
esti in febra analizelor dar fiv-ul cand il incepi?

Mergi la inceput

adya cred ca pe la sf lui octombrie, stagnez din cauza analizelor din ziua a 3-a pt ca de abia sunt in a 11-a zi si treb sa astept urmatorul CM care va fi pe la inceputul lui octombrie.
ti-am spus ca o sa ma prinzi din urma

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

maria, am inteles

Mergi la inceput

maria, de ce la sfarsitul lui octombrie, ca doar rezultatele la analizele hormonale de ziua 2-3 le primesti in aceeasi zi sau a doua zi.
Ti-a spus dr. ce protocol vei avea? Incepi cu medicatia din ziua 20 si ceva sau din ziua 2?
De unde esti?

Mergi la inceput

dupa ce am toate rezultatele trebuie sa sun sa ma programez la dl dr. sa vada rezultatele analizelor si sa imi stabileasca schema de tratament.
Deci habar nu am cand voi incepe protocolul.
Eu sunt din Pitesti.

Mergi la inceput

deci....rabdare, rabdare....desi asa nu mai am nici eu rabdare sa aflu rezultatul si sa incep protocolul

Mergi la inceput

asa este adya trebuie sa avem foarte multa rabdare
eu ma las in voia lui Dumnezeu, poate asa este mai bine, poate asta e drumul pe care trebuie sa il urmez...............pentru un BETA MARE

ORICUM ITI TIN PUMNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Doamnelor!
V#259; salut #351;i doresc succes celor care sunt "in focuri"!
Noi am ajuns, cu ajutorul Domnului, la saptamana 21!
Am o intrebare pe care ar fi trebuit sa o pun mai demult! Pana cand se continua cu acidul fo, Medicul meu a spus ca, daca mananc paine imi asigur necesarul zilnic, dar daca eu vreau....sa iau un miligram. Am luat un miligram, dar nu chiar cu mare constinciozitate, pana prin saptamana a 16-a, iar acum ma tem ca nu am luat suficient.
Pana la cate saptamani stiti voi ca se recomanda?
Acum am inceput sa iau femibion II, supliment alimentar care contine si acid folic 0,2 mg si metafolin 0,2 mg.
In plus mi se intareste burtica noaptea si nu prea stiu daca e o problema sau nu. Medicul mi-a ptescris no-spa, dar nu prea stiu cand ar fi necesar sa iau si cand nu!

Mergi la inceput