Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 15
aristica spune:
printe injectiile de stimulare se fac seara, indeosebi dupa orele 18:00, deci mai ai putin timp. Dar, desigur, cel mai bine este sa suni iar la clinica. Spune-le ca nu sti cum decurg lucrurile de acum incolo, ca-ti faci griji pentru ora de injectare, dar si pentru doza pe care trebuie s-o folosesti. Este vorba despre organismul tau, despre banutii tai, deci suna ca n-are rost sa tot astepti asa. Psihicul conteaza enorm la fiv. trebuie sa fi relaxata pe toata perioada de inhibare, stimulare, punctie si mai ales dupa et.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
printe spune:
am sunat ca n-am mai rezistat
am vb cu aceeasi asistenta, a zis ca dr a fost foarte ocupat azi si n-a avut timp sa vb cu el, dar ca n-a uitat si ca pana in ora 20 voi primi un telefon sigur. Nu i-am zis de unde sunt, se pare ca stia excat, totul despre cazul meu, si a zis sa ma linistesc ca ma vor suna.
multumesc aristica de sustinere
maria81 spune:
printe
chiar mi se pare foarte ciudat ca inca nu ti-au zis in ce zi sa incepi stimularea
sa inteleg ca ti-a dat protocol scurt fara AC?
eu cand am facut primul fiv stiam din iulie ca pe data de 13 septembrie incep diphereline, pe 22 sept stimularea, pe nu mai stiu ce date am monitorizarile, pe 4 octombrie e punctia, pe 6 o sa fie embriotransferul
pana si doza o stiam din iulie, bineinteles ca doza a fost modificata pe parcursul monitorizarii
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxa-m spune:
Buna, fetelor!
Maria , sunt aici, nu v-am uitat, doar ca am prea putin timp sa intru sa mai scriu, am inceput serviciul si sunt destul de ocupata, dar sa stii ca va citesc din umbra. Esti o dulce ca te gandesti la mine . Da, mi-a aprobat dosarul, acum sunt in faza de analize. Mai am de asteptat ciclul urmator pt a face TSH, prolactina si testosteronul, iar cand le voi avea pe toate o sa sun la Sibiu sa vedem ce urmeaza.
Printe, noi ne stim bine . Nu mi-ai mai scris raspunsul de la Sibiu. Sunt f. curioasa. Poate ca nu ti-a mers net-ul :) Maine o sa ajung tot tarziu acasa. Sper sa-mi dai vesti bune.
Fetelor bafta multa la aprobarea dosarelor sau la FIV.
raisa75 spune:
buna seara si scuze ca dau buzna peste voi. Sunt o veche aspiranta la statutul de mamica adica vreo 7 ani si dupa muuuuuuuuulte analize, investigatii, 4 IA nereusite, un fiv esuat, un FET esuat , am reusit la FET2 cu d-l dr Ispasoiu.
Byti- salutari si felicitari, ma bucur nespus pentru tine sa ai o sarcina usoara si la termen.
Fetelor care va pricepeti sa ma modificati si pe mine pe prima pagina .
Multa bafta fetelor care sunteti in focuri, aveti incredere in echipa polisano sibiu si in Dumnezeu si veti reusi.
4+
balanta_tm spune:
raisa, felicitari pt sarcina!
vad ca o feliciti pe bytzi? e vorba de acea bytzi cu FSH f f mare? a reusit???
printe spune:
Neata!
roxa-m, tu esti? :))) Ti-am raspuns azi dimineata pe mess, aceeasi problema cu netu si aseara. Am sunat la RDS si se pare ca e o problema generala de vreo cateva zile si se chinuie sa o remedieze.
Am fost sunata asara la 8 fara 10. Mi-a zis ca incep azi seara, imi aleg o ora si apoi fiecare injectie o fac la aceeasi ora in fiecare zi, Doza e de 225. Dupa socotelile mele cele 2 pen-uri de gonal 900 imi ajung fix pt 8 intepaturi. Adica, pana la prima eco, care a zis ca o am pe 24 sept(sambata viitoare) la ora 9. Apoi din 2 in 2 zile pana la punctie. Tratamentul nu are o zi limita, mi-a zis ca dureaza intre 10-14 zile, depinde de oraginism, dupa prima eco se hotaraste cum se mergem mai departe. Deci cel mai probabil mai trebuie sa cumpar Gonal, sigur nu ajunge.
Mi-a explicat la tel cum se face, si a zis ca daca am nelamuriri sa sun ca mi se va ecplica de cate ori trebuie. Deseara o sa ne punem amandoi(eu si sotul) si o scoatem noi la capat...mai sunt si tutoriale pe net, trebuie sa reusim.
Azi e ultima mea zi de servici, de luni imi iau concediu, la noapte plec la Bucuresti, maine tb sa fiu la dr Uscatescu sa-mi dea tratamentul cu heparina.
Gata, am intrat in joc. Doamne ajuta!
Felicitari raisa! sarcina usoara, fara probleme si la termen.
maria81 spune:
raisa felicitari
roxa-m bine ai revenit si eu sunt in faza de analize si astept si eu urmatorul CM care va fi in octombrie ca sa fac analizele de ziua a 3-a. Se pare ca suntem in aceeasi faza.
printe ma bucur tare mult ca ai reusit sa vb cu ei si ai lamurit problema. Iti tin pumnii. Doamne ajuta!
sa imi spui si mie te rog ce tratament o sa iti de-a d-na dr. Uscatescu.
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit