Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 14
printe spune:
pe Sibiu pe forum :D
Probabil mai sunt care au inceput deja la alte clinici si nu stau pe forum :))
Multumesc frumos, te astept sa ma urmezi
maria81 spune:
asa este
stiu ca a mai depus cineva de aici dosarul in aceeasi perioada cu mine la Polisano, daca nu ma insel roxa_m?? dar vad ca nu a mai scris nimic cam de mult
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
adya spune:
maria, eu sper ca ne vedem in noiembrie la Sibiu. Si eu mai am de facut analizele...chiar de azi m-am apucatsa mi le fac si dosarul meu nu e inca aprobat! Dar va fi luna viitoare. Asa ca eu m-am gandit ca daca tot am de luat AC, sa le iau inainte de a afla daca dosarul nostru este aprobat iar in momentul aflarii sa nu mai pierdem timpul si sa trecem pe stimulare
printe, tinem pumnii si tine-ne la curent
maria81 spune:
adya sunt sigura ca ti se va aproba dosarul
si cu siguranta ne vom vedea in noiembrie pe la sibiu, pt ca eu nu o sa fiu gata prea curand cu analizele
pana la urma nu conteaza cand va fi conteaza sa avem rezultate pozitive
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
evanescence spune:
Ceau fetele,pe multe dintre voi nu va stiu pt ca am activat pe forum foarte intens prin 2008/2009 dupa aceea am facut pauza,fetele mai vechi de pe forum poate isi mai aduc aminte de mine...
sper ca ma primiti si pe mine pt ca o sa fac FIV la Polisano,dupa multe framantari incotro sa o apucam,dupa ce am aflat de OATS am decis anul acesta ca este timpul de o incercare de FIv de care am fugit multa vreme de teama si nesiguranta,pt cine este interesat uitati un link cu un subiect deschis de mine mai demult
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149725
in fine am depus dosarul pentru programul Fiv GRATUIT in Iunie si a fost aprobat in August cand Polisano a trimis prima transa de dosare,suntem foarte fericiti pt ca noi fara acest program nu am fii putut sa ne permitem,acum am strans si banii necesari pt consultatii si medicatie si am terminat de facut toate analizele,pt ca nu am avut nimic facut si marti in 20.09 avem programare la clinica sa mergem cu dosarul si sa vedem in continuare
eu abia acum sunt in faza de informare despre stimulare si restul,mi-e cam teama de toate astea,de injectii ,si de punctie mai ales caci am vazut un filmulet si m-am speriat
fetele care ati facut deja punctie foliculara puteti sa-mi spuneti cum decurge exact? se face anestezie generala sau doar locala la Polisano? doare dupa aceea?
eu o sa fac FiV cu doamna Dr Mutuliga,mai este cineva pacienta dansei?
va multumesc si va pup
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
maria81 spune:
eva felicitari pt aprobarea dosarului
vad ca ne inmultim si asta e un lucru bun
eu am mai facut fiv dar nu la Polisano, ci la Medlife si am facut anestezie generala la punctie
eu voi face FIV cu dl dr Ispasoiu
adya spune:
maria, ai dreptate, rezultatul e cel mai important!
evanescence, felicitari pt. aprobarea dosarului...intreaba tot ce vrei iar in masura in care stim, o sa-ti raspundem cu mare drag.
Nu-ti fie teama de injectii si de punctie ca nu dor. Punctia banuiesc ca se face cu anestezie generala (eu de asta vreau), asa ca stai linistita ca nu simti nimic.
Bafta multa! Si sa ne tii la curent!
printe spune:
Adya, maria multa bafta pentru inceperea tratamentului.
evanescence, felicitari pentur dosarul aprobat, a fost aprobat odata cu al meu. Multa bafta si sa se termine cu un bebic, sau doi. Aceeasi soarta o avem si noi, OATS severa :(
Am sunat azi de 2 ori, nu am reusit sa vb cu doctorul. prima data nu era venit, a doua oara era intr-o eco. M-a intrebat asistenta cele necesare, a notat undeva, a conformat nr de tel si a zis ca ma suna ei, in cursul zile de azi dupa ce vb cu doctorul. Au trecut 3 ore de atunci, nici un semn. Oare se tin de cuvant?
Stau asa ca pe jar, sunt in z6, oare cand tb sa incep stimularea? Nu o fi prea tarziu ? Stiu si eu...e primul FIV. Daca nu ma suna azi, ce sa fac?
adya spune:
printe, sper ca deja te-au sunat...daca nu, eu zic sa mai insisti cu un telefon inainte de terminarea programului lor.
Cand ti-au spus ca vei incepe stimularea? In ziua 6-7?
Succes
printe spune:
nu, n-am aflat nimic nici acum.
Tocmai ca nu mi s-a zis cand incep. D-nul dr mi-a scris in mail ca dupa ce mi se termina menstra sa merg la un eco si sa-l sun apoi. Intre timp sa-mi procur 2 pen-uri de Gonal 900.
Nu stiu cand se incepe tratamentul asta, eu am protocol cu dipjhereline 3.75 in z21. Daca e prea tarziu... maine sunt deja in z7
Nu stiu cand se termina la ei programul, ma gandeam azi sa astept telefonul de la ei, daca nu ma suna, maine dimineata sa insist pana aflu ceva.
Problema e ca eu trebuie sa aflu ceva, am amanat sa spun la servici cand imi iau conediu tocmai pentru ca nu stiam ceva sigur.
Eu sambata trebuie sa fiu la Bucuresti la d-na dr Uscatescu , asa ca orice ar fi imi iau concediu de luni, pt ca de la Bucuresti plec direct spre Deva. Sunt prea lungi aceste drumuri de la Iasi si nu pot sa ma fatai oricand. Eu am presupus ca pana luni deja incep stimularea... Ma enerveaza ca ma tin asa pe jar.