Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
mariuca ei bine, de acum, poate veni toamna aia despre care am vorbit noi prin primavara
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
aristica a cam venit toamna despre care vorbeam
tu esti prima care ne va da vestea cea buna
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
maria sa sti ca si daca peste vreo 3-4 saptamani am sa fiu tot negravida, nu-i bai, ca ma ocup de revelion. Imi ling ranile (ii mai dau si sotului la lins catev)si ma gandesc la petrecerile pe care le pot face ca o femeie care n-are un prunc la purtator. Dac-am sa fiu gravida, ma gandesc tot la revelion si la cate bunatati voi avea la dispozitie.
In plus, am cerut o marire de salariu, care mi-a fost aprobata (sunt foarte happy), asta ca sa pot strange linistita pentru un alt fiv. Am ajuns la o conventie cu sotul meu: deoarece nu suntem plini de bani, daca nici de data asta nu va fi cu bebe, am sa strang doar eu pentru urmatorul fiv. Asa nici nu mai simtitm totul ca pe o apasare, nici eu nu ma mai gandesc, ca este ultimul pe care ni-l permitem...chiar daca o sa-l facem la "Sfantu' asteapta"
Desigur, avem si varianta fiv-ului la stat (ca in februarie 2012 ne incadram si noi, implinim cei 2 ani de casnicie) si pot strange doar banutii pentru eco si medicatie. Dar pe mine ma tenteaza sotii Predoi.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
aristica de data asta sunt sigura ca vom reusi, cred ca am ajuns si noi in fata, am stat de stul la coada
acum cum ne-o fi norocul si cum o vrea Doamne Doamne.
si sunt sigura ca vom gasi in continuare finante pt a ne implini visul de a fi parinti
felicitari pt marirea de salariu!
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
maria81 spune:
multumesc adya iti tin pumnii si tie sa ti se aprobe dosarul si poate vom fi si colege de stimulare
adya spune:
maria, multumesc, Doamne ajuta! Daca mi se aproba dosarul prin noiembrie sper sa incep! Tu cand incepi?
maria81 spune:
deocamdata trebuie sa imi refac analizele mai vechi de un an si dupa ce am rezultatele sun sa ma programez sa vb cu dr. despre schema de tratament. mai devreme de 15 august nu cred ca o sa merg la Sibiu pt ca am si analize care treb facute in ziua a 3- a CM, deci trebuie sa astept urmatoarea menstra, pt ca pe asta de luna asta am ratat-o sunt in a 6-a zi.Deci in noiembrie va fi punctia si transferul.
printe ai facut eco? in ce stadiu mai esti?
printe spune:
maria, multa bafta !
am fost la eco aseara, totul bine, n-am nici un chist, vreo 6 foliculi pe un ovar si vreo 7 pe celalalt, cel mai mare de vreo 2mm. Endo 2.1 mm. Ieri inca mai aveam un pic maroniu, si am fost in z5. Azi il sun pe dr Ispasoiu sa vedem cand si cum incepem. Am sunat mai devreme dar d-nul dr nu era ajuns la clinica, incerc mai tarziu.
maria81 spune:
te asteptam cu vesti atunci
tu esti cea care da startul