Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
Timi,nu v au lasat sa treceti cu ele?
Si mie imi plac muraturile,in special morcovii si gogonelele..dar tot asa,nu am loc sa le depozitez si nici unde sa le coc caci s ar putea sa raman singura prin bloc:)
Alina,daa super cu aerosolii,stiu ca prin iule fiimiu a avut niste muci galbeni si l am dus la plaja,cateva cazaturi rin apa si tras pe nas,iar seara era ca nou.
Plec sa fac plati..e o zo nasoala:)
lulu77 spune:
da Geo, mai nasol acum ca apa este ok, dar cand ajungem noi pe plaja, dupa ora 18 in general chiar nu mai poti face baie, bate vantul sau nu mai este soare, dar tot in ajuta.
mai merge si dimineatza cu bunica, dar nu zilnic, cam la 2 zile.
Kariris spune:
Nici eu nu vreau sa plecam de aici. DC e a doua mea casuta. As scrie poate si pe fb dar cu siguranta nu m-as simti ca aici. Eu cand deschid calculatorul primul loc intru pe DC. Pentru mine e ceva complex, nu intru doar aici, multe alte sectiuni ma intereseaza.
Cred ca pe FB m-as simti ca la Ghermanesti: izolata.
Eu sunt mai mult decat foarte obosita, fetele mele nu mai dorm amandoua dupa amiaza, ci o zi una, o zi cealalta si cand sunt nedormite nu ma mai inteleg cu ele. Alearga de nebune prin toata curtea, sunt murdare si pline de praf non stop, fapt pt care le pun sa se spele singure, eu doar le asist de pe un scaunel. Nu mai pot frate, sa stau aplecata si sa spal 2 capre de doua ori pe zi (dus). Unde nu pot si cer ajutor, le pu sa se ajute intre ele (pe spate). doar la par le mai ajut eu.
Poneii i-am dat definitiv. A fost un episod trist si impresionant. le-am facut o mica pregatire de dimineata cum ca a doua zi vor pleca la mama lor, ca le e tare dor de mama lor si ca o sa mergem la ei la grajd sa-i pupam si sa ne luam ramas bun. Credeam ca Karina va suferi foarte tare. Surpriza: cum le-am spus ca vor pleca la mama lor, Iris a dat buzna in baie, s-a repezit la hartia igienica, a smuls o fasie de vreun metru juma' mi-a luat repede o stampila rosie si s-a asezat la masa: "pentru ca inca nu stiu sa scriu o sa-i pun multe stampilute rosii pe acest mesaj ca sa stie Cabral cat de mult il iubesc!" si uite asa a stampilat toooata fisia aia de hartie igienica dupa care a bagat-o intr-o punguta si i-a dus-o la grajd cand si-au luat ramas bun. Acolo i-au umflat de zahar cubic, morcovi si pupaturi. A doua zi dimineata plecarea a fost programata la ora 5,30 ca fie pe racoare si sa nu asiste fetele la imbarcarea lor in duba. Draci! Cezar a intrat din a doua incercare, Cabral insa, nu si nu! Nici cu binele, nici cu vorba buna, nici cu zahar, biscuiti si morcovi, nici cu biciul atins la fund, nu a vrut neam! Am adus un ingrijitor de la o herghelie din zona si s-au chinuit 3 barbati sa bage catarul cu forta in duba. Asta se intampla pe la ora 9. Deci noi 3 ore l-am plimbat si ne-am chinuit sa-l bagam.
Va trebui probabil sa ne mutam inapoi la Bucuresti pt ca de luni incep gradinita de stat la care sunt inscrise si acolo e program 8-12. Le-as chinui prea tare sa le scol de la ora 6 ca sa ajunga in Bucuresti la 8. Daca ne mutam nu stiu ce fac cu matzele, ca daca le dau si pe astia chiar innebunesc fetele. Chiar aseara imi spunea Iris: "as vrea si eu un animalutz cat de mic ar fi sa il am toata viata. Ca nu stiu de ce noi am avut 2 papagali dar nu ii mai avem, 2 hamsteri dar nu ii mai avem, 2 ponei dar nu ii mai avem, parca vad ca o sa plece si pisoii la mama lor! O sa ramana doar cainele ca e unul singur. Tot ce a fost 2 au plecat"
Azi si maine mai merg la FasTracKids unde au fost in vara asta, apoi sambata mergem in vizita la noua gradinita (la cea de stat) sa stea 2-3 ore acolo sa o vada, sa se joace, sa se familiarizeze cat de cat cu ea si vada unde vor merge de luni singure fara noi.
Le place tare mult aici unde sunt acum la FTK dar nu ne tin buzunarele. Si le-am explicat ca asta a fost un summer camp si din toamna vor merge la gradi adevarata. Sa vedem daca le-o mai place dupa ce programe faine au avut aici.
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 Timi,nu v au lasat sa treceti cu ele? Si mie imi plac muraturile,in special morcovii si gogonelele..dar tot asa,nu am loc sa le depozitez si nici unde sa le coc caci s ar putea sa raman singura prin bloc:) Alina,daa super cu aerosolii,stiu ca prin iule fiimiu a avut niste muci galbeni si l am dus la plaja,cateva cazaturi rin apa si tras pe nas,iar seara era ca nou. Plec sa fac plati..e o zo nasoala:) georgiana,mamica de mihnea |
n-am avut loc in valize, am avut doar 2 valize (valiza si rucsac pt cala) ca nu faceam fata cu mai mult...carat bagaje, avut grija de copii....
mychydutza spune:
hellou......ne-am repatriat si noi de luni . gata cu vacanta . saptamana asta mi-am luat concediu ca nu se simte prea bine soacramea. ieri i-am facut vaccin lui andrei, azi vad ca s-a inrosit si intarit putin locul.am inteles ca astea-s reactiile la vaccin si ca e posibil sa faca si febra. i-am facut si exudatele probabil luni le luam asa ca la gradi o sa-l duc de marti.....13. in continuare nu e prea entuziasmat la ideea de gradinita dar eu sper sa revina la sentimente mai bune.
daca vreti sa va delectati cu niste peisaje montane pun niste poze https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/PozeSept?authkey=Gv1sRgCIno1bCI7OTF2gE
cat despre grupul de pe FB, salut ideea lui simo. de exemplu mi-au fost mai usor de urmarit postarile alinei din germania, dar de scris eu una tot aici o sa scriu. FB mi se pare mai impersonal...
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
monicabo spune:
Mihaela, f frumoase pozele de la Dorna! Ce-a crescut Andrei! POzele care nu sunt facute in curte, unde sunt, la Vatra Dornei, in oras? Mi-au placut mult peisajele
Bafta cu gradinita! O sa-i placa pana la urma. Am si eu emotii, caci de luni incepem si noi gradi "la dublu"
Ioanaiub, succes la scoala pt David! Si pt Mara la gradi, dar ea e obisnuita
Kariris, bafta si voua la gradi! Si eu cred ca pt tine si fete este mai buna mutarea in BUcuresti! Mai ales ca la curte nu te simteai in apele tale. Sotul tau tre' sa inteleaga...
Lulu, ce fain ca va mai puteti plimba pe malul marii. POate mai tragem si noi o fuga intr-un wk din septembrie...
Timi, fain ca ati fost pe aici
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Timi07 spune:
La FB imi place ca avem mult mai multa intimitate, dar si DC imi mai este drag.
Monica, da e bine ca am fost in Romania dar fain de data asta n-a fost. Din fericire totusi ne-am intalnit cu X-Ray si familia, niste draguti cu care imi va face placere oricand sa ma reintalnesc.
musso17 spune:
Neatza
Kariris,imi pare tare rau de animalute dar decat sa va chinuiti...cred ca pisicutele sunt mai usor de intretinut,zic si eu,n am avut insa sotu da si stiu ca era relativ cuminte,ba uneori n o gaseam prin casa,fie era pe corniza,fie intr un ghiveci:))
Mychy,super poze..ce inaltut e andrei...stii ca am scris si pe fb referitor la vaccin,mana inca e umflata insa mai putin,l am dat c gel de arnica,intr o seara caci il si durea am luat o batista si am pus gheata,i am tinut acolo cateva minute,iar febra a facut o a doua zi dupa vaccin,nu de speriat dar na,febra...cica e normal,1 din 4 fac efectele astea.
Alina,azi ajungem si noi pe plaja doar ca sa ne plimbam caci are nasul infundat si stranuta,poate scapam doar asa.
Zi frumoasa.
lulu77 spune:
mneatza,
musso, dimineatza este superb de plaja, inca este vreme absolut superba, soarele inca arde si apa a fost f calda zilele astea, 24 grade. dupa ora 18 insa gata cu soarele si baia.
surprinzator, eu tot am muci, destui, el este fresh. adik in 3 zile s-a pus pe picioare si nu i-am dat decat homeopate si plaja dimineatza.
Vivela spune:
neata si de la noi, desi e cam pranz...
Kariris, imi pare rau de ponei ... ce dulci fetele tale si intelegatoare in acelasi timp.
da-mi si mie niste detalii despre FTK, cand, unde, cum, cat costa...incepem si noi gradinita acum, deci teoretic D nu se va mai plictisi atat de tare. dar cum nu vreau sa-mi pun sperante f mari in gradinita asta din sat, ma gandesc si la cateva ore de FTK, poate o sa-i placa (sa vad daca sunt si pe placul buzunarului meu).
si tot pentru ca se plictiseste ingrozitor si e vesnic nervos din cauza asta (si eu la fel, normal, ca se transmite), ma tot gandesc sa-l dau la un sport sa-si consume dracii acolo, eu as zice inot, dar n-am gasit deocamdata nimic cat de cat aproape. si sa bat drumul pana in buricul bucurestiului mi-ar fi cam peste mana, mai ales cu satra dupa mine...
revin.