Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 2
musso17 spune:
asta a fost?!!maiii dar mie nu-mi convine,trebuiau niste surle si trambite,parca prea repede am facut trecerea.
ma duc sa fac nani langa copil a sunt epuizata.
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 asta a fost?!!maiii dar mie nu-mi convine,trebuiau niste surle si trambite,parca prea repede am facut trecerea. ma duc sa fac nani langa copil a sunt epuizata. georgiana,mamica de mihnea |
pai au fost 3 tobe, nu le-ai auzit? .
mah, eu atat am putut, atat am facut, scuze daca nu a fost pe placul tuturor. la o adica mai pieptanam prima pagina daca aveti vreo idee, ca eu recunosc ca neuronul meu e la ananghie, dupa ce ca e in cic, mai e si gravid saracu'.
Vivela spune:
hai ca am mai pus niste zambilici dincolo, poate o sari mai mult in ochi celor care ne cauta.
violetan spune:
heeeeei
am intrat special sa urez la multi ani lui david de vivela, sa creasca mare, frumos, sanatos si destept, exact ca si fratiorii lui toti si sa fiti cu totii fericiti si impliniti!
Bine am venit la alta sectiune, nu-mi vine a crede ce repede a trecut! Sa fie intr-un ceas bun!
Ioanaiub, la multi ani si tie! sa fii sanatoasa si fericita!
hai ca tre sa plec.
revin, va pup pe toate si pe toti!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
X-ray spune:
Sa ne fie de bine mamici!!!!
Avem copii mari,sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei cat mai mult timp!
Ziceam eu a ' nspea vorba cuiva celebru de ai sus ...
ddanagh spune:
gata, teoretic am trecut de toate fazele mai urate ale primei copilarii, cea cu nu, nu, dezechilibru de la 2-3 ani, prima zi de gradi ramane vesnicul de ce si un copil destept si ascultator, cuminte si dagalas in tot ce face
Viva strumfii!!!!
ddanagh spune:
Eu abia m-am intors de la clinica unde mi-am scos doua alunite. Vroiam sa va zic ca a durat cu totul cam 45 de minute de la intrarea in clinica si pana la iesire, cu plata cu tot. Interventia in sine max 5 minute. Eu mi-am scos una care mi s-a recomandat sa o scot, pe care au trimis-o si la biopsie si una ca asa am vrut eu ca era localizata urat
Concluzia, daca aveti vreuna care va deranjeaza duceti-va ca nu-i deloc mare branza. Nu simtiti nimic. Va face o anestezie locala si apoi o aspira si cauterizeaza cu un laser. Mirosea un pic a gratar . Si gata.
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh gata, teoretic am trecut de toate fazele mai urate ale primei copilarii, cea cu nu, nu, dezechilibru de la 2-3 ani, prima zi de gradi ramane vesnicul de ce si un copil destept si ascultator, cuminte si dagalas in tot ce face Viva strumfii!!!! un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) "You got a dream, you gotta protect it. People can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. You want something? Go get it. Period." |
da?? despre ce copil vorbesti? pai si criza de la 4 ani unde e?
eu sunt pe pozitii si o astept .
ddanagh spune:
Vivela eram sigura ca ai sa raspunzi la postarea asta.
Multi ani frumosi lui David cel cuminte, o sa te uimeasca la jucarii o sa vezi, ca sunt mult mai "maturi" decat ii credem noi.
Vivela spune:
Vio, multumesc de urari .
Dana, mi-a zis ca el vrea o masinuta, mica-mica (si imi arata) "ca nu e scumpa deloc". nu stiu de unde a scos-o, ca nu i-am zis ca n-as avea bani sau ca nu luam cutare lucru ca e scump. dar cine stie, o fi baiatul mai econom din fire .