Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 16
nma spune:
Ma bucur ca am ce sa mai citesc .
Lulu gradina e pe terenul vecinului m-a lasat sa ma desfasor. Nu ma pricep la gradinarit dar m-am ales cu ceapa si usturoi pt tot anul. Si rosioare cherry + castraveti au fost destule. Partea cea mai buna a fost miscarea in aer liber.
Miky imi pare rau ca nu ati mai scapat de virusi. Noi am avut noroc pana acum. Strumfii mananca foarte bine fructe iar mai nou Alex e fan usturoi. Si limonada facuta in casa e la mare rang cand apare un stranut.
Am avut o zi plina rau si ... mai e mult pana diseara.
va pup
lulu77 spune:
mneatza,
nico, si bunica mea are plin de rosii cherry, de fapt cred ca nici cherry nu sunt, sunt mult mai mici.am pus la congelator cateva pungi si restul in stticla cu suc de rosii.
mychy, au innebunit toti, e adevarat. la noi clar sunt la limita nebuniei. este in top-ul celor mai bogati romani, pe locul 3, firma merge f bine, se extinde non stop, dar ....de azi ne taie 30% din salariu retroactiv (de la 01 OCT), este crunt ce se intampla.
sambata dimineatza plec la Iasi la sf Paraschiva si inca 2 manastiri, noaptea innoptam la manastirea Hadambu, duminica ne intoarcem. excursie oferita de sindicatul de la locul de munca...macar atat
va doresc o zi frumoasa, aici este superb , soare si clad.
loredana_76 spune:
Neata,ma bucur sa va mai citesc.
Lulu,David al meu e stangaci si cred ca asa ramane.
Totul face cu stanga,da cu piciorul in minge cu stangul si are forta mai mare in stanga decat in dreapta.Pe mine oricum,nu ma deranjeaza.
Cu gradi sintem bine,s-a acomodat,participa la activitati.In fiecare saptamana invata despre ceva si nu au timp sa se plictiseasca.la optionale l-am inscris la engleza ,muzica si karate,ne-a cantat un cantecel in engleza,face fandari si figuri de la karate.Eu sint multumita de gradi si de doamna pe care o are.
lulu77 spune:
loredana, nici pe mine nu ma deranjeaza. si Luca totul il face cu stanga si mult mai bine decat cu dreapta.
intrebam doar de faptul ca scrie cifrele invers ,sunt convinsa ca se va indrepta, are doar 4 ani
mychydutza spune:
andrei scrie si citeste de la dreapta la stanga!mereu trebuie sa il corectez
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
violetan spune:
neatza fetele.
hai ca vaz ca v-ati mai starnit putin.
mychy, sanatate lui andrei! ce-o fi cu cititul asta caz doar n-o avea sange de arab!
nico, ma bucur sa te citesc, mi-ai facut pofta de legume cu gust de gradina.
io sunt super aglomerata la birou, nu-mi vad nici capul nici altele.
monica, noi doua parca suntem sateliti; ne tot invartim in jurul axei: ba aici, ba acolo, parca nicaieri nu mai stim de noi. Ma rog, nush ce am vrut sa zic cu asta, nu prea inteleg nici eu, dar nu-mi bat capul, ceea ce-ti sugerez si tie.
hai cama duc sa ma culc ca mi-e somn.
pup strumfaria, oriunde ar fi ea
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza. suntem la a patra zi de gradi, fara muci. doar cu lacrimi pana la brau, dimineata, cand il lasa taicasu!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
lulu77 spune:
noi inca am rezistat din septembrie pana acum fara nimik, doamne ajuta sa fie asa in continuare.
mychydutza spune:
esti o fericita, noi am tras la greu! ii dai ceva de imunizare?