Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

si mie imi pare tare rau ca a murit acest subiect! recunosc ca am inceput sa scriu dincolo si ca scriu mai "liber" dar tot intru zilnic pe DC sa vad daca a mai miscat ceva pe aici. eu speram sa sccriem aici pana la "capat"... sa trecem prin toate fazele, nu stiu dar era foarte frumos.
Vio, nasol cu gradinita, imi pare rau!
Noi am nimerit mai bine de data asta, e o gradinita exceptionala, cea mai buna din cate am frecventat pana acum. O singura ingrijitoare la 4 grupe, ca nu sunt mai multe, orar redus 8-12, dar o curatenie si niste cadre didactice foarte competente. Ingrijitoarea ii asteapta in vestiar dimineata si de la primul la ultimul copil ii ajuta sa se dezbrace ii invata sa fie ordonati sa isi puna lucrurile la loc in dulap, merge cu cei de grupa mica si mijlocie la toaleta, ii sterge la fund pana invata ei singuri, foloseste servetele umede la cererea parintilor, ii urmareste sa se spele pe maini. sunt foarte multumita de tot si educatoarea foarte multumita de ele.
Hai mai scrieti si pe aici fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ma bucur ca este totul ok cu fetele la gradi!
La ce gradi sunteti acum?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Pupici
Weekend placut tuturor!!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mda...m-am lamurit. Nu mai intra aproape nimeni aici.
Ma simt de parca as fi pierdut ceva, iar pe fb nu ma regasesc...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vad ca numai noi doua am ramas,....
La fel si eu, nu mi-a intrat in sange FB-ul, nu prea m-am acomodat

Asa s-a intamplat cu multe grupuri de copii de pe DC, daca s-a creat grup pe FB, aici li s-a pierdut urma

Pupici, atat tie cat si lui Laurasul nazdravanul

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Mda...m-am lamurit. Nu mai intra aproape nimeni aici.
Ma simt de parca as fi pierdut ceva, iar pe fb nu ma regasesc...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu pe FB nu pot sa tin pasul. Nu apuc nici sa citesc, nu mai vorbesc de a posta.
Mi-ar parea rau sa nu mai scrie nimeni aici. Din pacate eu nu pot sa postez de la birou iar timpul acasa e destul de limitat.
Alex primeste foarte multe teme, au aparut probleme si la after-school . Nu mai vrea sa mearga acolo (l-au uitat intr-o zi o ora la scoala ). Din pacate pana in primavara nu am alta varianta.
Ma tot bate la cap sa renunt la job si ss stau acasa cu ei. Din pacate nu prea imi permit asta acum. oricum situatie e destul de aiurea la birou. Nu stiu cat va mai rezista firma.
Andra incepe si ea sa fie mai sociabila. inca plange dupa bona. Si duminica a fost la ea la tara.
despre mine .... am pus in gradina legume si nu am apucat s ale culeg caci a venit bruma . Chiar aveam cateva vinete frumoase. De rosioarele cherry nu mai vorbesc ...
Am reusit sa imi pun si trandafiri. Sunt curioasa cati se vor prinde.
Mi-a adormit Andra in brate .
Noapte buna!
maine sper sa gasesc o cafea calduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
hai ca am pregatit eu din belsug. Va astept la povesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.
nico, te inteleg pt ca si la noi e oarecum aceiasi situatie: nasol la servici, pe andrei n-am avut cu cine-l lasa cand a fost bolnav(socrela are prob de sanatate si nu mai poate veni). ma batea gandul sa renunt si sa stau acasa, dar pana la urma am gasit o solutie de compromis si o sa stea verisoara mea cu el, cand e bolnav.
cu raceala am tras-o rau, l-am mai tinut o saptamana acasa. de ieri e la gradi, dar a inceput sa bazaie ca nu mai vrea, ca nu vrea sa doarma(ieri n-a dormit deloc). sper sa revina la sentimente mai bune.
cam asta despre noi....

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pup.....sper sa isi revina subiectul.

nico, ce bine ca aveti gradina.

mychy, sanatate lui Andrei

nici la noi nu mai este roz nimik in firma, si vineri se iau decizii drastice, din pacate ptr noi .

exista stangaci printre strumfi? Luca scrie (aproape toate) cifrele in oglinda, le scris frumos, dar in oglinda. e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai, dar parca au innebunit cu totii, nicaieri nu mai e bine!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput