Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 14
monicabo spune:
Gata, ati ingropat subiectul nostru?
Vio, ce mai faci cu proiectele? Merge treaba?
Kariris, cum mai sunt fetele tale? S-au facut bine? S-au mai acomodat? La voi Vivela, cum e?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
nma spune:
E tarziu sa dau o cafea aici?
Tot intru sa vad noutati, mi-ar parea rau sa nu mai postati aici. Din pacate eu nu pot sa scriu mai des.
Noi suntem bine. Domnisoara mea ma tot bate la cap sa o mut la gradinita privata. A fost in vara cu Alex o zi (Alex e la after-school acolo) si s-a indragostit de doamna . la ea in grupa au mai aparut 7 copii. Mi se par tare multi acum. Nici nu au paturi suficiente.
Virozele ne-au ocolit pana acum, deci suntem norocosi.
Am vazut ca ati vorbit de muzeul Antipa. Am reusit si noi sa mergem. Am asteptat la intrare ora (am mers a doua sambata de la deschidere) dar a meritat. La intoarcere acasa tot drumul Andra a povestit depre ce a vazut.
Kariris cum s-au adaptat fetele la gradinita?
Monica voi ce mai faceti?
Sanatate strumfilor bolnaviori!
Kariris spune:
Va pup fetelor!
Vrem si noi sa mergem la Antipa, dar cel mai prob saptamana viitoare intr-o zi cand le iau de la gradi, ca sa nu fie foarte aglomerat.
Fetele s-au acomodat foarte bine la noua gradinita, educatoarea mi le lauda zilnic, profa de engleza la fel, doar ca eu le cam las vorbind pentru ca sunt intr-o mare vajaiala acolo nefiind loc de parcare aproape deloc si mereu fiind pe fuga!
Sunt incantate de ele, educatoarea imi spune ca sunt singurii copii care cer de lucru de cum intra in clasa. Clar asta-i varsta la care fetele mele au fost pregatite psihologic pentru gradinita.
Si eu sunt multumita, pentru ca se ocupa foarte bine de ei. Le gasesc foarte des la pranz schimbate de maieu si tricou pentru ca au transpirat. E ceva!
Insa, la engleza s-a cerut iris la toaleta si profa i-a raspuns "cum? acum in ora de engleza???? te duci dupa!" la care Iris: " bine,.... atunci o sa fac pe mine, sa vad daca iti place sa ma schimbi si sa speli covorul"
Educatoarea nu era prea incantata, dar o cam umfla rasul in timp ce-mi relata. Eu i-am spus frumos ca mi se pare normal ca atunci cand un copil de 4 ani se cere la toaleta sa-l lasi! Iar Iris chiar nu se duce decat in ultimul moment, cand chiar nu mai poate.
Asteptam frigul. Ma cam saturasem de frig dimineata si seara si cald rau la pranz. Azi in ultimul moment le-am luat si eu pantofi si pantaloni ca nu mai aveau de nici unele.
Va dorim o saptamana frumoasa!
violetan spune:
Hai ca-mi place de noi: o foaie fata-verso in 2 saptamani. Tare!
Eu sunt extrem de prinsa la birou, incl in week end; azi de ex am avut filmare in carref baneasa, caci sunt in plina campanie cu hh. In acelasi timp am campanie si la fortza si mai tre sa lansez niste produse pe piata in vreo 2 saptamani. Plus evaluari, sedinte, proiecte de motivare, va dati seama ce-i pe capul meu. Dar imi place de nu mai pot, as lucra in continuu, cred c-am turbat. Ma simt de parca-as fi drogata, numai la astea ma gandesc, cu siguranta nu sunt zdravana.
Ma oftic ca e vremea urata, dar pe de alta parte bine ar fi sa ploua odata ca sa aiba hidroelectrica ce turbina.
Ma enervati ca nu mai intrati aici, macar un ochi or mai trage feisbucalatele noastre??
Hai ca dau o raita si pe acolo, da' nu pot tine pasul, frate!
Laur e bine, doar ca nu ii place la gradi; l-a mutat de la educatoare si a urlat si s-a carat acasa, nu inainte de a se da juma de ora in leaganul din curtea gradinitei. Sincer, din partea mea sa stea acasa ca in afara de viroza n-a mai asimilat nimic acolo, din contra. Sunt multi copii, de care se ocupa mai mult femeia de serviciu, care i-a invatat (cred) ca nu e bine sa faci kk deloc drept pt care laur nu mai vrea sa faca. Se abtine caeodata 2 zile intregi pana sa faca si asta numai din cauza cuiva de acolo, n-am depistat cine si nici nu-mi mai pasa, caci cred ca atat ne-a fost cu gradi anul asta...Nu mai zic ca noi il invatam sa vorbeasca corect acasa : unsprezece, doisprezece etc iar educatoarea: unshpe, doishpe etc. Doua saptamani nne-a luat sa-l readucem pe calea cea buna. Pai asa mai bine ii iau eu caiete educative si facem acasa. Asta e...
Hai va las va pup si mai vb!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
Tot io.
Bai, am recitit ce am turuit mai sus si am ramas traznita: chiar ca zici ca-s iepurasu' on ecstasy, la cum le-am inlantuit logic: de la campanii la vreme, la hidroelectrica, la fete, la feisbuc si apoi la laur. [mutra aia cu ochii invartiti]. Traiasca, la mai mare!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
vio, deci atat cu gradinita? lui andrei ii place, doar ca stam cam rau la capitolul raceala. de gradinita sunt fff multumita, n-am ce reprosa: putini copii, se ocupa de ei, andrei e incantat. sanatosi sa fim ca in rest s-au aranjat lucrurile.
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
lulu77 spune:
am revenit....
laura , super tare IRIS. ma bucur ca s-au acomodat usor, si tu esti mai linistita
vio, imi pare rau ca nu a iesit cum ati vrut vvoi cu gradinitza
mychy, sanatate lui andrei
si Luca este incantat de gradinitza, merge zilnic, inca am trecut pe langa virusi, cu toata ca majoritatea copiilor mucesc, tusesc.
fac engleza si pictura, este super incantat.
imi pare asa de rau ca a murit acest subiect
lorinaoo1 spune:
Hai ca scriu si io ca ratacita pe-aici, ca poate se mai intampla ceva intre timp...
Vio nasoala treaba cu gradinita, zau. Eu nu le inteleg pe femeile alea, zau. Banuiesc ca sunt platite pt lehamitea pe care o au
Noi am nimerit-o bine la gradi, asa ca nu comentam, ca n-avem ce.
Va doresc sanatate la puiuti si voua la fel!
monicabo spune:
Nma, suntem bine, fetele cu gradinita, a inceput si cea mica sa se obisnuiasca. Saptamana trecuta i-a dus intr-o excursie la Ferma animalelor, undeva la km23 spre Pitesti, si fetelor le-a placut ff mult, au vazut tot felul de animale: pisici, caini utilitari, oi, vacute, purcei, cai, ponei, s-au plimbat cu poneiul.
In rest multe joaca, alintatura si racaieli intre ele...
Ai reusit sa o muti pe Andra la alta gradinita? Alex ce face, cum merge scoala?
Lorina, ma bucur ca sa mai citesc pe aici.Ma bucur ca Lorinei ii merge bine la gradi, ii place
Vio, imi pare si mie rau de experienta voastra cu gradi... mai incearca altundeva, dupa o perioada...
Mychy, ce mai face Andrei?
Lulu, ce mai e pe la mare, acuma, toamna tarziu?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria