Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si eu ma tavalesc pe jos de ras la ce perle au inceput sa scoata si ale mele. Haios tare e cand vorbesc intre ele, pun tara la cale si apoi vin la mine cu un aer de razboinic, hotarate sa obtina ceea ce vor.

Vio, e mortal Laur, ma destind tare perlele lui. Pacat ca le scrii cam rar.

Moni, noi suntem OK sper. Iris a fost o saptamana la gradi si Karina doar o zi, pentru ca a facut pneumonie. Dupa o saptamana s-a imbolnavit si Iris iar eu am fost "lovita" de-odata cu Karina.
Toate trei cu tratament. Ciudat e ca Karina mi-a facut o alergie la...antialergic! La Ketof. E prima oara cand le dau, nu am vrut sa le dau niciodata dar acum a insistat prea tare medicul sa i-l dau. I s-au inrosit urechile, pavilioanele in partea superioara si s-au inflamat de in primul moment am crezut ca ii cresc urechile!

L-am sunat pe doftor, i-am spus ca banuiesc ca-i de la ketof ca nu a mai luat pana acum, l-am scos si am bagat xizal si totul s-a rezolvat rapid.

Sper ca de marti sa mearga din nou amandoua la gradinita. Iris nu e prea incantata de noua gradinita, in schimb educatoarea este de ea. Mi-a laudat-o si mi-a spus ca e foarte instruita si ca se vede ca s-a lucrat cu ea. Are timp insa sa vada si la capitolul educatie propriuzisa cat de tare e... ca eu am fost cam zbanghie cu ele, nu am prea avut rabdare si timp sa le iau individual si sa le explic frumos toate cele. Cand sunt "la pachet" vorbesc degeaba oricum, ca nu ma aud. Dar sper sa se ocupe gradinita de capitolul asta.

Am facut un chec cu ciocolata rasa si a iesit beleeea! Dupa reteta lui michy doar ca am adaugat cioco rasa in el.

Va pup pe toate si haideti sa nu parasim DC. Sa mai scriem si aici.

Mergi la inceput

Azi am vrut sa mergem cu fetele la Antipa, dar era o mare nebunie acolo, o coada interminabila la intrare, asa ca ne-am multumit cu muzeul taranului roman, despre care Karina a spus ca i-a placut foarte mult la castelul tziganului roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

Azi am vrut sa mergem cu fetele la Antipa, dar era o mare nebunie acolo, o coada interminabila la intrare, asa ca ne-am multumit cu muzeul taranului roman, despre care Karina a spus ca i-a placut foarte mult la castelul tziganului roman.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

bem cafeluta aici sau in alta parte?

Mara mi-a spus ca ea se marita , dar nu stie cu cine ... i-am zis ca se va marita, cand va fi mai mare, cu un baiat care o sa-i placa. m-a asigurat ca se va marita mai tarziu, pentru ca acum nu-i place nici un baiat . singura problema e ca daca se marita David va mai fi fratele ei? chiar daca nu vor mai locui impreuna? ... probleme, frate, nu gluma

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Ioanaiub Catarina se marita cu mine si il tine de prieten pe André Cand trecem pe langa magazine cu rochii de mireasa imi zice mereu ca o sa ne casatorim cand se face ea mare

Aseara am dormit prima oara in multi ani 5 ore legate . Catarina a dormit toata noaptea si André de la 19.30 pana la 4 cand s-a trezit pt san si s-a culcat la loc pana la 6.00. Record. In orice caz nu ma astept sa se repete in curand.

Noi suntem bine, sanatosi iar gradinita si cresa merg bine. André e fericit acolo si catarina daca sta acasa in weekend ma tot intreaba cand deschide gradinita.

VIO foarte simpatic Laur :)
Kariris ai viata grea cu ele 2 aliate in contra ta
la toate si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vivela, cum este la noua gradinita? Cum e David, s-a acomodat? Si as in general, cu noua locuinta?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.
vio, super tare laur al tau! sanatate multa! si andrei a fost racit, l-am tinut acasa 2 zile, i-a trecut insa a ramas cu o raguseala si o tuse productiva din gat. ieri dimineata a facut putina febra insa i-a trecut, peste zi a fost ok. azi de dimineata, iar 37.3 arata termometrul, l-am dus ca n-am cu cine-l lasa. sper sa-l gasesc bine diseara. nu stiu de la ce sa fie febra asta, banuiesc eu ca de la tuse si raguseala. poate ar trebui sa-l duc la dr sa nu se cronicizeze. . nu stiu ce sa-i dau...
ieri a fost prima zi la program lung, cica a dormit jume de ora dar a fost cuminte.

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Vai, vai, vai! Ma tot uit si nu-mi vine sa cred ca nu ati mai dat pe aici nici macar pentru a semna condica. E frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

hei:)
yellou!
io n-am mai dat pe nicaieri; am doua campanii simultane plus mii de alte taskuri la birou, deci nu mai stiu da capu' meu.
da' am intrat sa va salut si sa va pupacesc pe toate.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput