Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mychy, verde? adik?
la noi se da rosie si albastra suntem posesorii unei albastre si restul rosii, pe anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pai nu a vrut sa-mi spuna. cica nu-si aduce aminte dar crede ca e vorba de un premiu . o sa intreb azi, ca avem sedinta cu parintii!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata, ce mai faceti?
Mai vine cineva si pe aici?:)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!
Nici mie nu-mi place ca e gol. Ma enerveaza rau Fb, mai ales ca se vb mult si mi-e greu sa urmaresc...
Oana, n-am vazut ca am pm. Parea ca e citit deja...dar ti-am raspuns si pe mail si pe pm.

Ma secati rau cu fb ala, eu am cont doar pentru campaniile mele, in rest ma scoate din toti pepenii. Prefer Linkedinu' pt conexiuni profesionale...ufff!:(
Va pup pe toate ramasele ca mi-e un somn de nu va vad.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si mie imi pare rau ca numai scriu fetele pe aici. Imi e foarte greu si mie sa le urmaresc pe fb, pe cand aici parcurgeam si 15 pagini destul de repede. Adica daca vroiam sa vad ce s-a mai discutat era destul de usor. E adevarat ca acolo sunt si alt tip de discutii si poate si de aceea se scrie asa mult. In ritmul asta vom ajunge la capitoul 6-7 in 8 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

In ritmul asta vom ajunge la capitoul 6-7 in 8 ani

Cam asa ceva...sau cand or da copiii la facultate si o sa ne intrebam pe aici la ce universitati se duce fiecare...

Ce fac fetele, cum e la noua gradinita? Tu ce faci, esti mai bine, te-ai mai linistit, macar putin? (scriai de o perioada f agitata, sper ca e mai ok acum)

Vio ce mai face Laur, imi plac perlele lui tare de tot

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Buna dimineata
Si mie imi pare rau ca actiunea s a mutat pe fb,intr'adevar e mai greu de urmarit,dar daca majoritatea acolo a ales sa scrie asta e,pana la urma importanti sunt oamenii nu locul.

Mergi la inceput

Uite ca eu am inceput sa imbatranesc si sunt mai greu receptiva la chestii noi, eu am prins "era" mail, massenger, si diverse forumuri. Imi cam prind urechile cu FB-ul, insa ma descurc eu si pe acolo... de fapt am mai si citit ce s-a discutat...
Dar ziceam asa ca idee, parca nu imi intra in "obisnuit" FB-ul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

MonicaBo,si eu tot cu parere de rau am spus.
Zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

neata, fetele!

monica, laur e racit; a fost 2 zile la gradi si cam atat. :)
perlutele insa curg. pentru ca ai zis ca-ti plac va mai servesc recentele:

Vrea sa vada pe geamul meu in masina si insista sa-l iau in brate.
Se uita ce se uita si exclama: Privelistea de pe partea ta e mult mai urata decat a mea.
Zic: mami, sunt case pe ambele parti. Cum a mea e mai urata???
Laur: casele de pe partea mea sunt mult mai frumoase decat alea de pe partea ta . Striga, ciudos: Privelistea ta e cea mai urata din lume! :))

Laur: Mamaie, vreau sa mergi cu mine la magazin!
Mamaie: De ce, Laur? Ce vrei sa cumperi?
Laur: Multe dulciuri!!!
Mamaie: Dar de ce? Nu ai dulciuri?
Laur: Nu am destule! :)

Hai va pup ca scriu la mesaju' asta de dimineata.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput