Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da, chiar imi lipseste. dar...........

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

si mie, imi lipseste, dar......daca poporu' s-a mutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Semnez si eu condica pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lulu, incep cu tine, caci imi pare rau ca nu te-am sunat... Insa pe joi-vineri fetele s-au simtit rau, s-au deranjat la stomac (stari de voma), au luat una de la alta, se pare, ca au facut pe rand. le-a trecut repede, cam in 1/2 de zi erau bine, si am zic ca plecam la mare, ele s-au simtit bine, insa am luat si eu de la ele se pare. Si toata ziua de sambata m-am simtit rau. N-am vomitat, dar nu mai aveam mult... si plus o stare naspa....ma durea pielea, nu stiu cum sa explic. Asa m-am descurcat, si ne-am facut programul, insa nu am vrut sa va dau si voua ceva, si plus ca nu eram in forma, de abia ma tineam pe picioare...

In alta ordine de idei, si eu as vrea sa mai scriem si pe aici, parca mi-ar parea rau sa dispara strumfii de pe DC...
In plus, nu prea-s familiarizata cu FB-ul, nu-s de ce...

Michy, cum e Andrei la gradi? Ati reluat?
Noi suntem ok, Andreea super bine, Ana Maria bine si ea, ii place asa per ansamblu, doar ca mai plange dimineata, cand o las. Dar se linisteste repede si participa la joaca/cantecele si ce mai fac ei acolo la gr. mica. Plus ca se mai vede cu Andreea pe hol, cand se mai duc spre baie si unii intra, altii ies... Se bucura tare..Andreea o incurajeaza mereu, si sper sa fie bine.
Na, ca am luat-0o de la capat, daca le am in ani consecutivi...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

monica, nu iti face probleme, m-am gandit ca aveti voi planurile voastre. de aceea nu am initiat eu apelul, plus ca am avut si noi un week-end plin...de muraturi, conserve si ceva plaja si gratare .

imi pare rau, este asa pustiu aici

Mergi la inceput

monica, andrei e ok. am reluat de vineri. nu zice ca-i place, dar nu plange si nu face alte mofturi. acu nu ma astept sa fie in extaz cand il duc la gradi, ma bucur ca s-a integrat cat de cat. manie ma duc la sedinta sa vad ce-mi zice "miss"

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si noi avem sedinta, una maine, una poimaine (na ca de acum in colo, ma duc la 2)

Ma bucur ca Andrei s-a integrat, asta e important, prinde el gustul pe parcurs, depinde f mult de colegi, educatoare, mai multi factori. Important e sa nu respinga ideea.

Lulu, cam gol litoralul, era ceva lume, dar multe hoteluri din Mamaia erau inchise...
Dar a fost frumos, mie imi place f mult la mare

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Vreau si eu pe facebookdar nu mai stiu cu ce nume sunt pe cont,cred ca Oana Popa,poti Vivela sa verifici la tine cum sunt trecuta?Ma scuzati dar ma lasa memoria.
Violeta nu vrei draga sa-mi raspunzi la PM?

Noi suntem bine,mergem la gradi.Iosua a luat deja o viroza.Cu Aaron aceeasi poveste,in fiecare dimineata,chiar dupa un an de mers la gradi,spune ca nu vrea sa mearga,desi nu plange.Ieri am avut o discutie in care i-am spus ce asteptari am de la el,acum ca a mai crescut,L-am intrebat ce problema are cu gradi.Mi-a spus ca tot il pupa fetelesi lui nu-i place deloc.Ar vrea sa fie doar grupa de baietei.Sper ca dupa acest an sa nu mai avem aceeasi discutie in fiecare dimineata.

Va pup pe toate si sper sa intru mai des.

Mergi la inceput

ieri a primit o bulina verde. a mai primit una vineri, dar n-a stiut sa-mi spuna de ce. pana acum suntem ok

Mergi la inceput

oaana, dar vad ca deja esti in lista de membrii de pe FB. oana popa te intitulezi!

Mergi la inceput