Mamici si Gravidute Italia (107)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
adina nicole spune:
Buna fetelor!
Kemsy
Yoanag sper de data acesata sa fiu mai activa.
Nafi eu stau in Sant Ambrogio di Valpolicella,( de la verona inspre lac). Da, sunt intradevar norocoasa ca ii am pe parintii mei aici, cu toate ca muncesc si ei, ne ajuta f mult.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Berarpiri/Berarpiri.jpg)
Berarpiri spune:
Poftiti,poftiti!
Ioana,multumim de urari!
Ma duc sa ma pregatesc,la 16.30 vin invitatii.Ii tinem ziua la un bar,unde este si un parc pt. copii.va fi in aer liber.Avem noroc de vreme buna,ce bine!!!Vom fi 30 persoane si 17 copii.Sper sa se simta bine Ambra,si sa fie fericita!Merita to ce e mai bun,pt. ca e o fetitza deosebita.Si nu o spun doar pt. ca sunt mama ei.E cuminte,intelegatoare,are grija de fratiorul ei...ce pot sa cer mai mult?!...Va las,ca ma apuc de dat apa la soricei,sunt emotionata sa imi vad printesa la 4 ani...parca ieri am nascut-o... pe toate!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Buna seara fetelor,
ANDREEA La multi ani ptr Ambra.Sa fie sanatoasa si multe realizari in viata.
YOANA in viata eu am razbit doar cu ajutorul credintei si a organizarii. Giulia ce mai face? Ai tuns-o? Cretulicii ii mai are nu? Eu abia astept sa-i mai creasca parul lui Mattia sa vad daca mai are parul cret.
BB_YASMI e destul de greu "tu" ca femeie sa te imparti si ptr copii, sot, casa, gatit si munca.Ce sa mai zic de "tine" ca persoana.Dar cat de cat reusesc sa le fac pe toate. Tu cum te descurci? E linistit baietelul? Ai baietel nu?? Nu mai retin...
Noi inca ne luptam cu raceala.Ale e mai bine. Dar Mattia si Marco inca se lupta cu febra. Acum sunt acasa 2 zile si am sa incerc sa "le stau pe cap". Zilele astea mi-a fost f greu ca atunci cand plecam la munca , Mattia mergea dupa mine cu papucii in mana sa-l incalt sa-l iau cu mine. Si plangea incontinuu. Ajungeam cam dupa 40 min la munca si sunam si el tot plangea . Mi-a fost foarte greu. Am avut noroc ca atunci cand vorbea cumine la tel se linistea.Alin si el racit...ieri a smontat si era varza....Asa e ADINA ce fain de tine ca ai parintii aici!! Ce fain de toate care aveti aceasta "fericire".
Stiu ca Petro ar fi preferat sa nu vorbim aici despre ......Sa o asteptam pe ea ...cand va fi pronta.....
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (7 luni) !
![](ilovey.gif)
Pozici cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoanag/yoanag.jpg)
yoanag spune:
Danangie-nu stiam ca nu vroia sa se scrie aici ceva....
eu nu frectventez fb si nu stiu ce scrieti dar banuiesc ca acolo aveati deja vesti despre asta
sanatate baietilor si acum ca stai acasa 2 zile poate reusesti sa-i pui pe picioare si sa-i coccolesti mai mult
fetita mea e bine,sanatoasa,inca n-a prins virusii de la gradi,a avut un pic de mucuti dar in rest bine
vb f mult acum si de cind am fost in tara vb si mai mult romaneste
face diferenta si zice ea singura ca la gradi vb italiana iar acasa in rom.mai le amesteca dar se deescurca bine
de tuns n-am tuns-o decit in vara un cm ca nu ma indur
ea isi doreste parul lung lung
mereu zice ca-l vrea lung si liscio,nu e incintata deloc ca are parul cret,nu-l vrea cret
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
imi placea mai demult cind se povestea mult pe aici despre toate dar...asta e...si eu am inceput sa nu mai intru asa des,mai imi fac timp si mai scriu cite ceva
sint citeva fete de care tare mult mi-ar placea sa stiu ce mai fac si cum mai sint.....
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Adina-da e super ca ai ajutoare aici
conteaza f mult si nu ma refer doar la ajutor cu copiii dar mai e un sprijin si moral citeodata
noi anul acesta nu cred ca mai mergem acasa ca am fost deja de 2 ori pina acum
acolo e incintata fetita cind mergem,e f fericita si-a facut prieteni multi in parc si plinge cind trebuie sa venim
apoi aici incepe cu prietenii de la gradi si mai trece
deja stie ca in concediu mai mergem si cind are vacanta
Vivi e lascia vivere!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Salutare!!! La multi ani Ambra!!!Sa ai parte de tot ce e mai bun, sanatate si fericire!!!
Andreea, dar faceti petrecere, nu va incurcati Vrem detalii, cu ce i-ai servit pe invitati, ce tort, vrem poze, etc!!!!!!
yoana, esti norocoasa ca nu a racit Giulia, eu vad numai copii cu lumanarele la nas . Asa e, cine are parul cret il vrea liscio, si invers
Spor la treaba, vad ca esti ca furnicuta harnicuta
Sa stii ca pentru mine FB nu exclude forumul, si cine scrie acolo scrie si aici, deci daca lipseste cineva...se intampla in ambele parti
danangie, toti zic ca circula raceala...poate va puneti pe picioare in zilele astea cat stai acasa. Cred ca ti se rupe inima cand il auzi pe Mattia plangand
In seara asta, ZUMBA FITNESS!!!!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi
![](images/user_woman.png)
Raluk31 spune:
Hai tu Ioana,ca nu va las cu ochii in soarePur si simplu nu mai sunt obisnuita sa intru aici de cand cu fb..Sa vedem,nu promit,dar incerc sa mai intru! Macar cu impresii despre Franta,cum zice Nelia
Va pupacesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Ciao fetele!
Ooofff cum ne scot peri albi piciii astia! Mai devreme Ricky s-a bagat in ligheanul in care scot rufele sa le pun la uscat ( a descoperit el ca e f distractiv sa stea in lighean!
) si nush cum a facut ca s-a rasturnat cu ligheanul si a dat cu botu de pamant. consecinta...buza sparta pe dinauntru...un litru de sange pe haine , podele etc, a urlat pana a vomat merenda pe care abia i-o dadusem ....AAAAAAAAA....E a treia oara cand se da cu gura de podea si sparge buza. si de fiecare data mi-a sarit inima ca sa nu-si fi rupt dintii!
Acuma l-a scos marito in parc si ma racoresc si eu spunandu-va voua patania!
Va multumesc ptr urarile la adresa sotului
KEMSY - nu mai stiu daca erau dintii care nu il lasau sa doarma ca asta noapte a dormit tun , nu s-a trezit toata noaptea. si vad ca noptile agitate sunt exact cele in care sotul e la munca. o fi din cauza ca ii e dor de tasu'???
YOANAG - stai linistita ca mi-am inchipuit ca erai ocupata. Da..nici eu n-am fost mare fana a alaptatului. am facut-o ptr binele copchilului dar placere nu mi-a facut nici o secunda. probabil si fiindca ricky tragea de ele de mi le innoda la cat se agita si era mereu o lupta sa-l alaptez.plus ca mai ales la una imi facuse shantz si ma durea de lesinam de durere de cate ori reincepea sa suga si rupea iar rana
. nu am amintiri placute referitor la alaptat.
RALUK - ma bucur ca mai dai pe la noi chiar si asa gen speedy gonzales
Stiu ca feisbucu' asta e la moda acuma dar mai intra si pe la noi chiar si asa mai rar cam cum intram pe la aprozar din cand in cand de cand cu supermarketurile
Ce-ti fac frumoasele?
ADINA - pai mai tu stai la Valpolicella acolo pe unde cica si-au luat castel Brad Pitt si Angelie Jolie?! super! stiu ca e o zona superba.
DANANGIE - OFFF..ce ma plang eu de cate o buza sparta...e nimica pe langa toate cele cu care te confrunti tu! sanatate multa baietilor si forta sa le faci pe toate. asa e cum zici. fara organizare nu le poti face pe toate. sunt curioasa sa vad filmul ala care iese in toamna acum, cu tipa din SEx in the city, in care e o sotie mama si femeie de afaceri si reuseste sa le faca pe toate...am vazut reclama,,,dar nu mai stiu cum se numeste exact.
Despre ce se vorbea mai devreme referitor la ABRAMBURIKA imi imaginez ca n-a reusit sa mai intre sa ne zica si noua ca na' , cand se intampla o nenorocire nu-ti vine sa intri sa trambitzezi peste tot. Eu macar m-am linistit sa stiu ca bebe din burtica e ok. restul face parte din capitolul " toti suntem datori cu o moarte" , un capitol dureros pe care doar timpul mai asterne ceva alinare. ABRAMBURIKA
BERARPIRI - LA MULTI ANI AMBREI! E nascuta in aceeasi zi ca sotul meu!
Sa iti aduca nmai motive de bucurie si mandrie. sper ca ati pterecut frumos! 17 copii!!! imi inchipui ce a fost!
Fug sa mai fac ceva prin casa caci acushica se intorc flacaii din parc.
O duminica placuta va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Buna seara,
Mereu apar pe inserat.
NAFI non c' entra niente cum e la mine. Durerea e durere oricum. Parca ma vad pe mine atunci cand vorbesti debuze sparte! Apparte dintii eu sunt super terorizata debuze sparte. Si ce coincidenta ca in seara asta Ale si-a Sparta buza cred ptr a 6-a oara. Sunt mahnita rau ca deja ultima oara cand si-a spart-o i-a ramas un semn mic. Eu am crescut cu cicatrice la buza. Am avut mereu dispiaceri al riguardo. Si am fost foarte inhibata de cicatricea asta . Si de asta sunt f terorizata de buze sparte. Si cand am citit acum ca musiu IAR si-a spart buza!! M-am cutremurat!! Pupam buba!
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (7 luni) !
![](ilovey.gif)
Pozici cu noi