Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
cristi07 spune:
buna dimineata!
Miere ce ma bucur ca diagnosticul puiului nu e asa de grav.
Fetelor racite le doresc insanatosire grabnica!
Stie cineva gradinitele de stat incep pe 5 sau pe 12?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
ooka spune:
Brambu, am vb cu cea care foloseste scutece, am cerut citeva informatii, insa daca mai e cineva aici, prefer sa vb aici nu sa deranjez acolo, mai ales ca bebe e deja acasa si timp e mai putin
Mada, la mine ar renta ca am facut un calcul pana in 6 luni si se amortizeaza cu totu' ce as lua pana la 1 an (asta in situatia in care nu iau sized iau one size AIO) - deocamdata am niste probleme: nu stiu daca le pot usca la uscator si nu vreau facute in China. Am gasit facute in Anglia dar sunt din bambus si nu stiu daca le pot usca la uscator.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
abramburika spune:
cristina - pe 5 incep gradi. Da' nu se pune, ca-i vorba de It.
Intreaba si tu la gradi respectiva.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika cristina - pe 5 incep gradi. Da' nu se pune, ca-i vorba de It. Intreaba si tu la gradi respectiva. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
o sa intrebe al meu sot dar ma gandeam ca aflu mai repede!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
Wildorchid spune:
Cristina, neata...
Brambu, ma voi uita din curiozitate ca prea a starnit reactii in lant :))
Emma 26 saptamani
dia_filipas spune:
Cristina la noi incepe in 12...banuiesc ca e general valabil (eu sunt din Tg. Mures)
He he, simpaticutz linkul de la miresici... si eu am recunoscut repede personajul. Sincer, eu sper sa-i fie asa usor precum spera, ca eu am avut un bebe "needy", si tare surprinsa am mai fost de ce inseamna sa ai bebe...
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
28+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
abramburika spune:
emma - na, ca am rascolit eu, ca-s mai practica . Pe-aici s-a imputit treaba cu bella, dupa alte discutii in trecut despre culcat copilu' in camera/pat cu mama, copil cuminte si neplangacios, achizitii etc. Un fel de Gica Contra, mai exact. Pe mine insa nu parerile contradictorii si diverse de ale mele ma deranjeaza, ci lipsa de respect si toleranta. Iar ea e tanara si nelinistita ... mai trebuie sa se coaca, cum a zis bine cineva pe-aici.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ane2 spune:
Prezente la cafeluta ...se pare ca am pierdut petrecerea de ierimi-e mie pofta de-un pahar mare de wiskipana acum n-am baut nimic alcol nu ma tenteaza nici berea, nici vinu nic doar wiski
Irina ma bucur ca Aidan nu are nimic grav
Okka in anglia se gasesc pampersi cu 20 de euro 180 de bucati, nu stiu cat de bun e pretu ptr tine , insa fata de preturile de aici mie una mi se pare super pret.
La noi un bax de 26 de pampersi costa 16 europot gasi si mai ieftin insa nu au aceasi calitate.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
23 sapt
carola spune:
citat din mesajul lui ooka Apropos de alcoolisme, eu tot caut sa beu afinata, dar nu gasesc, dar si cind oi gasi.. Se gindeste ciniva sa foloseasca la bebe scutece refolosibile? mami de Sofia si de Zoe Doamne ai grija de noi! |
da, eu ma gandisem dar mi-a trecut. Cred ca trebuie sa am un stoc serios ca sa il pot schimba pe bebe si stiu ca sunt destul de scumpe.
29+
www.flickr.com/photos/carola456
Wildorchid spune:
citat din mesajul lui abramburika emma - na, ca am rascolit eu, ca-s mai practica . Pe-aici s-a imputit treaba cu bella, dupa alte discutii in trecut despre culcat copilu' in camera/pat cu mama, copil cuminte si neplangacios, achizitii etc. Un fel de Gica Contra, mai exact. Pe mine insa nu parerile contradictorii si diverse de ale mele ma deranjeaza, ci lipsa de respect si toleranta. Iar ea e tanara si nelinistita ... mai trebuie sa se coaca, cum a zis bine cineva pe-aici. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Am citit...uf,uf...intr-adevar foarte urat! Personal, cred ca nu merita atata importanta.E mica la propriu si la figurat.
Emma 26 saptamani