Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiasi spune:
Eu am dormit lemn...poate o mai fi.crescut gogoasa un pic.
Acum ma duc sa mai fac cate ceva prin casa ca nici prea multa lancezeala nu i a bine.
Oana 36+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
May, numai bine...pentru declansarea nasterii trebuie secs. nu mai ai scuza..
ionelamaria spune:
Bujo-, felicitari mamico si bine ca sunteti bine. Medicul , asta e, nu stiu ce sa spun... mai bine uiti si pace
Doamne SEI-, dar ce spui tu acolo de Nati? sunt in stare de soc. Doamne ! sper sa fie bine si sa vina repede acasa sanatoase
Despre ce mancam cat alaptam: in primcipal trebuie sa fim atente la bebei. Incepem cu chestii care nu baloneaza: supe de legume cu carnita( nu varza, fasole, linte, mazare) fructe coapte sau fierte si incet bagam alte alimente. Imediat ce bebe arata ca nu e ok oprim acel aliment si gata. Nu e normal sa mananci ceva ce vezi ca ii face rau, dar nu prea poti sti ce ii face rau fara sa probezi ( eu am preferat sa nu mananc chestii care baloneaza de tipul fasolei pana foarte tarziu ... cred ca 9-10 luni)
Laptele dulce e destul de ... cum sa spun: la unii bebei da colici la altii nu, dar la cei mai multi da. Iaurt, branza sunt surse bune de calciu
Citricele sunt iar problematice pentru unii copii ( spun cand le papa mama, ca bebeii... hoho... normal abia dupa 9 luni au voie asa ceva). Astea ori dau colici ori apar iritatii la fundulet de la ele
Problermatice sunt si chestiile aromate: usturoi, ceapa, telina, etc si condimentele tot asa
Oricum: alimentatia mamei trebuie sa fie sanatoasa si variata
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu
seidana spune:
Maria .. felicitari pt bebe "copt" ( asa ii ziceam eu la pitic mea inainte sa vina , cu 2 zile inainte : Hai mami ca uite burtica suna a copt) ...
Oana.. sigur a crescut...
MAy... vine tati si bebe ... si imi amintesc de cat de stresata erai , cat de suparata si uite ca ajungeti imediat si minunea e in bratele voastre...
Ionela.. gata renunt la lapte, probabil asta ne necajeste, ne orientam spre iaurt si branzica ....
Pitik mea si-a redus timpul de supt .. de la 30-35 min acum suge abia 15-20.. dar suge mai des.. nu am ce sa ii fac , ii dau sanul si nici nu manifesta interes.. citeam in brosura Nataliei ca poate sa apara chestia asta si e normal... insa ... offf oare cand ma calmez..? sanii imi sunt tot mai moi, laptic este, dupa ce papa ea ma mai pot mulge lejer 50 ml, lapticul tasneste... dar na ... femeia nebuna tot nebuna ramane.. cine ar fi crezut ca imi fac pb pt lapte ( eu care eram na..si daca e sa fie lapte praf si eu tot cu el am crescut)...
NAti , teoretic maine vine acasa, nu ii pare rau de decizia care a luat-o, pt ca stie ca in spital a avut parte de o mai buna ingrijire, insa ii pare rau ca dr ei nu a fost disponibil...
LAST NEWS>........
ZUBI : " sunt la spital, col sters, dilatatie 4, dr zice ca pana la 4 nasc"
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
oanaiasi spune:
Haide Zubi!!! Hai indi mic!!!
Lali_mete spune:
Hai Zubi!!!!!
Hai pui mic de Zubi si Zaib
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
oanaiasi spune:
Lali, uelcam back. cum e cu Paulica acasa?
Kora_B spune:
Felicitari, Theea! Bine ai venit pe lume bebe Lenard Sebastien!!
Hai, Zubi! Hai bebe de Zubi!
35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +