*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Leeloo, bine ai revenit! Ma bucur ca ne-ai povestit de Damian! Felicitari pentru gradinita si pt adaptarea usoara!

Olivia, ce mare s-a facut si ala micu' Cat are acum?

Fluturasha, dar Delia cate luni are? NU mai stiu, am pierdut sirul..
Esti acasa cu amandoua, parca asa ziceai, nu? Cum te descurci?

Eliza, sanatate multa tuturor!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Oli,daaaa,e smechera foc,tocmai buna pentru ginerele meu cel chipes!Pupam toata gasca cea frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Monica, are 11 luni si 12 zile...nici nu stiu cand a trecut timpul, parca nu-mi vine sa cred ca indata face un an. Sa stii ca citesc cu interes cand povestesti de printesele tale ca acusi o sa-i am si eu pe amandoi la gradi.

Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

de o saptamana duc si eu 2 copii la gradinita. Eduard e indragostit de gradi, a invatat cantecele, imi povesteste de copii, cum ii cheama si ce au facut. Ma trezesc pe strada ca recunoaste copii, ii saluta...ce mai, deja ma simt in plus . Din aprilie de cand am reinceput sa-l duc nu a mai facut nici o viroza, raceala, nimic. sper sa nu cobesc.

dar nu pot rasufla usurata ca o iau de la capat cu Alex...prima saptamana a fost OK...de 2 zile insa tuseste rau, parca behaie, si are si scaune moi . Si a inceput si sezonul ploios, e frig....Of daca trecem de iarna asta zic aleluia....

am reusit de 2 luni sa-i culc in aceeasi camera, se pare ca nu se deranjeaza reciproc. Dorm si eu ca omu, desi de cele mai multe ori Alex se trezeste la 5, 5 jumate, 6 cu putin noroc. E matinal rau omuletul asta.

Bravegirl te inteleg cu oboseala, bine ca nu mai alaptezi noaptea. Si eu am remarcat ca jr e mult mai precoce decat fra'su.

Fluturasha a inceput distractia si la voi, hihi sa vezi acum perioada faina

Leeloo ce baiat cuminte ai .

Oceanborn simpatic foc Thomas, imi place de voi, veseli, sanatosi, optimisti

Otilia tot vreau sa te intreb daca mai doarme Elisa la pranz. Ca Eduard a revenit la somnul de pranz cam in aprile, cand a reinceput gradinita. Daca nu doarme e jale, nu ma mai inteleg deloc cu el.

oare ce-o face Anes, Wndygirl, Bertha, Carmendu

multa sanatate la toata lumea

of ce tuseste piticul meu....cred ca ma asteapta o noapte lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Fluturasha, dar Delia cate luni are? NU mai stiu, am pierdut sirul..
Esti acasa cu amandoua, parca asa ziceai, nu? Cum te descurci?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Neata si o ceasca de cafea cu lapte! Eu ma trezesc mai devreme sa-mi "saburez" cafeaua, dupa cum zice Iulia. Fetele dorm in aceeasi camera, chiar si la pranz, s-au obisnuit deja.

Delia face 10 luni maine. S-a facut mare, nici nu-mi vine sa cred. Se iubesc foarte tare. Sunt topite una dupa alta iar eu bucur tare mult. Da, sunt acasa si sunt zen. In cazul meu e usor cu 2 copii, dar sunt si cuminti, nu sunt nazdravane. Am si ajutor pe soacra si ne si intelegem. In primavara o sa o dau si pe Iulia la gradi ca si asa isi doreste mult.

Lacramioara ma bucur ca ne-ai scris. Te asteptam mai des daca reusesti. Damian e un dulce.

Eli , ce ochi frumosi are Antonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Multumim Fluturasa de cafea
Eu o savurez doar la servici

Adriana, mi-ar place sa iti spun ca are un program stabil dar nu are. Din primavara a reinceput si ea sa doarma la pranz in unele zile, nu mereu. Eu am lasat-o sa aleaga daca vrea sa doarma sau nu. Avantaj ca e copilul mare si stie sa vorbeasca.
Elisa oboseste bine de tot daca sta afara cateva ore si cum eu ieseam aproape zilnic cu ele pe afara seara ea se culca la 9 dar a doua zi avea nevoie de somn ca sa iesim dupa-amiaza cateva ore la plimbare pe dealuri.
In general cand nu putem iesi afara nu doarme la pranz. Iar iesirile la cumparaturi nu o obosesc pentru ca mai sta si in carut iar ea e cuminte la magazin, nu alearga printre rafturi.
Problema noastra cea mai mare n-a fost dormitul la pran ci trezirea dupa somnul de pranz. Nu stiu de ce dar o perioada buna facea crize cand se trezea. Si acum mai face dar daca o trezesc sa iesim afara ii trec repede sau daca se trezeste ea cand vin eu de la servici iar e bine.
Lacra, zau ca nu pot s acred ca erai stresata cu nevorbitul lui. Pai se putea sa nu semene cu parintii
Apropo de vorbit, mi-am adus aminte de Bertha ca ea spunea ca la ei in casa se vorbeste si se tot vorbeste.

Elisa inca vorbeste peltic dar noua ne place ca-i haioasa cum le turuie asa (avem doar cu Ana experienta care a vorbit repede si corect).
Sa va povestesc o perla a la Elisa de acum ceva vreme.
Ea imi spunea "mami vreau in bate, doar eu". Ii spun "bine mami si cu Ana si Iulia ce facem?" La care ea "pai, le punem in oala si le facem ciorba"
No, avem mult de lucrat cu ea pana va fi o sora buna.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, Carmendu, sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Mai scrie-ne despre voi, ne e dor de Victor!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna mamici dragi.
Spunet-mi si mie un dr hemeopat ff bun in Bucuresti.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, sa fii sanatoasa si sa petreci pe cinste!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Carmendu!!!!

Mergi la inceput