Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 62-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

dar factorul V....cred ca te trimite sa iei clexane imediat dupa ovulatie.
sa ne spui si noua ce tratament iti recomanda doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna!danezza ma bucur ca totul merge bine! Esti fix cu doua saptamani inaintea mea . Tu la cat timp mergi la eco si la cat timp iti faci d-dimerii? Scuze ca te bat la cap, n-am mai fost la eco de 2 saptamani si se vede . Mai ai ceva dureri/crampe? Te intreb pentru ca pe mine de cateva zile ma trec niste crampe cand pe stanga cand pe dreapta si nu scapr de greturi. In rest, totul pare bine, astept ecografia ca pe Mos Craciun . .MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

irina,factorul V inseamna anticoagulant din ziua 1 de stimulare si interzis la anticonceptionale.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Buna!

danezza ma bucur ca totul merge bine! Esti fix cu doua saptamani inaintea mea . Tu la cat timp mergi la eco si la cat timp iti faci d-dimerii? Scuze ca te bat la cap, n-am mai fost la eco de 2 saptamani si se vede . Mai ai ceva dureri/crampe? Te intreb pentru ca pe mine de cateva zile ma trec niste crampe cand pe stanga cand pe dreapta si nu scapr de greturi. In rest, totul pare bine, astept ecografia ca pe Mos Craciun . .

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Draguta mea
eu pana acum am fost la eco la 2 saptamani
de acum vad ca m-a chemat la 3 (astapoate fi un semn bun :D )
D-dimerii nu i-am facut .. de fapt nici la Fundeni n-am mai fost decat o singura data la inceputul sarcinii. Pana acum m-a incantat faptul ca suntem bine si nu vreau sa ma mai intoarca nimeni, sunt Zen asa ....
Maiam sieu cate o crampa dar per total sunt bine, Doamne ajuta si de acum incolo!

MTHFR C677 Homozigot
in 17+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

samira mi se pare ca irina nu face FIV.
ce-ai facut la dr Albu? gata te pregatesti de histero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,pai nu mai fac luna asta daca am amanat procedura.
fac luna viitoare si inca nu am ajuns la Albisor.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

aaaa
asa e doar mai este pana in noiembrie. nu mi-am dat seama.
sper ca in noiembrie sa pleci de la topicul de FIV.
nimereste PK o schema norocoasa, acum in noiembrie.
te intreb si pe tine: tu ce mai mananci eco, bio bun si anti-estrogenic daca se poate?
evident eu intreb asta pt ca seara stau si mor de foame. incerc sa nu mananc seara pt a nu se depune estrogenul "rau".:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

exista oare eco sau bio cu adevarat la noi? eu una nu cred asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

care e faza cu "estrogenul rau"? de ce s-ar depunde mai mult seara decat ziua? eu habar nu am de schemele astea, intreb ca sa stiu pt cultura mea generala

Mergi la inceput

a nu balanta....eco/bio vorbesc eu prostii...mi-e f greu sa respect asa ceva...
eu ce pot fac...mai o gaina de la tara, o branza si un lapte din piata (desi trebuie sa ma abtin de la lactate pt ca cica ar contine estrogen), mananc lamai (astea oricum n-au cum sa fie bio cred - nu la noi...)....in rest putin prea putin. multe incerc sa le iau din piata...de sezon cum ar fi.
estrogenul rau am citit ca e estradiolul...ca nu reuseste sa fie eliminat de ficat si ca ce nu reuseste sa fie eliminat se pune depozit pe sunculitele noastre...si din ce am citit am inteles ca eliminarea depozitelor astora (mai ales prin sport) ar face bine pt ca cica din depozit intra in singe si uite asa un circuit din asta.
asta e ce am priceput.
si din cauza asta intreb de "bio" poate obtin idei.
seara versus ziua am dedus-o asa din cauza depozitelor....

Mergi la inceput