Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 62-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

am vrut sa zic si eu ca nu chiar toti medicii
dar pana la urma am zis ca poate la fetele care au mai putin chiar nu se vede cine stie....

samira am uitat ca tu te-ai chinuit cu hidro. credeam ca ai tras cu extrauterine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

m-am chinuit si cu hidro sabina.
dupa laparoscopie-acolo a fost aspirat...la vreo 2 luni am facut SEU 3.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Pentru fetele interesate de lupta impotriva infertilitatii, va rog cititi link-ul: http://forum../viewtopic.php?f=2&t=86&start=100

daca doriti sa va inscrieti ca voluntari, trimiteti un mail de confirmare cu prenume, telefon si orarul (adica cat timp puteti sta intr-un tricou pe care-l primiti cadou, o ora, doua, in ce zi sunteti disponibile/disponibili, si doar impartiti teste de sarcina, de fertilitate, pliante, etc.) la contact@.
Aaa, si talia, pentru tricouri. Cel mai mic nr. este M, deoarece scopul este ca toate femeile "voluntare" sa se ingrase de la burta

rog moderatorii sa nu ma sanctioneze

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aici a scapat postarea ta, in partea cealalta a fost matrasita rau de tot

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Buna
Da tonirro, am fost la eco luni.
Suntem bine,la 17 sapt si 2 zile cat aveam luni aveam 195 gr
Speram sa fie la fel de bine si de acum incolo.
Tu cum esti?
Va pup!

MTHFR C677 Homozigot
in 17+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna!

Am reusit si eu in final sa-mi fac o parte din analize: FV, FII, MTHFR, antitrombina III.

Rezultatele sunt urmatoarele:
antitrombina III - 52,1 (75-125)
factorul II- absenta
Factorul V - prezenta mutatia HETEROZIGOTA
MTHFR (A1298C) - prezenta mutatia HETEROZIGOTA
MTHFR (C677) - absenta

Cum vi se pare? Nu sunt cam multe? Ce tratament se recomanda de regula pt asa ceva? Oricum eu merg la hematolog zilele astea dar vroiam sa aud si aprerea voastra....am emotii pana ajung la doctor!

.............................................................................................................................
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor,

Irina, mutatiile luate singure nu sunt grave, dar combinatia lor agraveaza in general situatia. Nu stiu ce sa spun de antitrombina.
Clexane facut de 2 ori pe saptamana e putin, asta scria dr. Tutunaru pe site-ul lui...pentru ca efectul Clexane-ului te protejeaza 24 ore...inseamna ca in rest nu mai esti sub tratament.
Eu as face Clexane 0.4/zi sau 0.6/zi (depinde si de greutatea ta, dar dupa primele doze poti face si analiza antiFXA si vezi daca e ok doza sau trebuie ajustata).
Si...nu-s multe, stai linistita, important e ca stii ce ai si stii cum sa rezolvi problema!

Ce hematolog ti-a dat sa faci Clexane de 2 ori pe sapt? La ce hematolog mergi acum?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Clexane de 0,4 de 2 ori pe saptamana am facut la ultima sarcina, atunci cand nu facusem nici o analiza, ginecoloaga mi-a dat preventiv..banuia prezenta unei trombofilii si nu mai era timp pt analize.

In prezent pregatesc o noua sarcina si urmeaza sa merg cu rezultattele la hematologul meu sa stabilim o schema de tratament.

Pe langa anticoagulant am vazut ca se mai recaomanda si tratament cu B-uri.

Mersi pt raspuns.

.............................................................................................................................
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

irina n-ar fi rau sa repeti antitrombina. eu am patit sa fie mica valoarea si sa fie gresita analiza.
si, probabil cum iti vor spune si fetele, ar trebui sa faci si PAI si factor XIII. parca PAI era responsabil de pierderi in saptamani putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, PAI-ul e responsabil de pierderi la varsta mica, si am citit ca se combina des cu mutatie de Factor XIII. Ma mai gandesc si ca o mutatie care da pierderi in luna mai mare, agraveaza pe oricum si da probleme si in sarcini de varsta mai mica.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput