Strumfi&prichindei iul-aug2011(2)SANATATE GABRIEL!
Raspunsuri - Pagina 6
MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M iti pot recomanda tipa care ne face noua fotografii ,este fotograf profesionist si tipul care filmeaza.....dar sunt destul de scumpi ...adica 400 euro fiecare. noi am facut la nunta cu ei si au filmat/fotografiat suuuper bine. Pufi....distractie placuta duminica si sa primeasca cu bine crestinarea Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011) |
Merci. Macar pt foto as lua pe cineva bun ca pe video nu punem asa mare accent si sa-i luam pe amandoi depaseste bugetul.
Moasa copilului ce trebuie sa faca la botez si la baita de a doua zi?
crisspy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
si razvan e scump foc!!!!! tu abia ai nascut? Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Aaa, nu sunt eu in poza...este cumnata mea si fratele meu ...mi-as dori eu sa arat asa, insa din cele 15 kg luate nu am dat jos decat 5kg la nastere
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
Savvy spune:
Buna seara!
Am citit ceva despre vopsit... voi aveti curajul sa va vopsiti daca alaptati? Daca da, cu ce?
Sanatate multa lui Gabriel, Roberta, si tuturor bebeilor!
Mami de Robert
MihaelaV spune:
Alexia tizul tau are zile bune si zile proaste. Azi-noapte a avut colici rau de tot de la un moment dat plangeam si eu langa el, iar astazi a fost tare linistit si ne-am jucat mai toata ziua. Sper ca in noaptea asta sa dormim amandoi bine. Mai devreme a reusit sa ma sperie ca l-am lasat pe o parte si cand m-am intors dupa 2 minute statea pe burta, iar taica-su mandru nevoie mare il filma cum se chinuie sa se ridice
Ruxi ce face?
Oana felicitari ca ai reusit sa faci ceva pt tine
Babylicious spune:
Eu m-am vopsit! Cu vopsea normala, sunt bruneta si ma vopsesc blonda, deci nu as avea nici o sansa cu altceva...am renuntat la fff multe lucruri, trebuie sa imi pastrez si eu macar un lucru pt mine. Plus de asta nu s-a demonstrat mai nimic legat de lapte si vopsit...M-am vopsit toata sarcina, mai rar decat de obicei, voi face la fel in continuare...nu spun ca e bine, este doar alegerea mea!
Oana mamica super-fericita de Eliza Maria
mihahegarty spune:
Pufi te inteleg perfect ce inseamna sa ti se rupa sufletul cand iti vezi puiul chinuindu se cu nenorocitii aia de colici. Dupa cum stiti, am iesit afara in dupa amiaza asta!! Am ajuns la shopping centre, direct la toaleta sa alaptez, ca sa fiu sigura ca matza nu moare de foame! Stiti aici avem toaleta speciala pentru schimbarea scutecelor la bebe si de a lungul incaperii sunt bancute cu perdele pe care le poti trage ca sa poti alapta. Am fost impresionata de aceste facilitati. Cand am plecat eu din romania nu existau astfel de facilitati. M as bucura daca exista acum.
Toate bune si frumoase. Ne am invartit un pic prin shopping centre, am fost la banca ca sa mi schimb cardul. Acolo am intalnit o romanca care lucra la banca, am fost foarte bucuroasa pentru ca eu stau in afara Londrei si nu cunosc nici un roman aici. Si m am gandit ca poate mai ies cu ea la un ceai. Am schimbat numerele de telefon si apoi am zis sa plec acasa, caci de la shopping centre pana la mine acasa este cam 1 ora 1/2 mers pe jos.
Nu va pot descrie ca pe la jumatatea drumului a inceput madam sa planga. Doamne si nu mai inceta!! Si am luat o in brate, si i am vorbit si am incercat toate metodele, fereasca dumnezeu si mai tare zbiera!! Sincer, am inceput sa ma stresez. A inceput sa ma doara stomacul de stres, apoi am inceput sa simt ca innebunesc. E foarte stresant cand te afli in mijlocul drumului si incepe sa ti raga in cap!! Eu personal am simtit ca nu sunt departe de dus la nebuni. La un moment dat nu mai puteam si am intrat pe un drum laturalnic (mai putin populat, dar nu izolat de tot) si am scos tzata la bataie... A tacut!! Sugea de nu mai putea si am stat pe bordura, in fata unor case si alaptam in mijlocul strazii.... Nu va spun ca pana am gasit bordura, am mers cu ea vreo 5 minute pe trotuar. Mergeam si alaptam!! Au mai trecut caeva masini, un barbat, vreo doi biciclisti. Eu alaptam!! Adevarul e ca au incercat si ei sa nu se uite!! Am noroc in tara asta ca nu prea le pasa de ce se intampla in jurul lor.
Apoi am vazut niste copii jucandu se si am zis s o pun in carut ca nu eram prea departe de casa. Iar a inceput zbieratul ca in targul lui cremene!! Vai vai, stiam ca ma apropii de un parc si noroc ca am gasit o banca si am stat acolo si am terminat de alaptat. Intre timp ma apucase si pe mine pisarea.... Am noroc ca parcul ala e practic un pasaj subteran care trece dintr o parte in alta a unui sens giratoriu si nu e prea populat. Asa cum alaptam, m am uitat imprejur si am vazut ca nu vine nimeni si credeti ma ca mi am pus un hanorac imrejurul taliei si incet incet mi am dat jos pantalonii si am facut si eu pipi, ca nu stiam cat o sa ma mai tina mandra la supt. Exact cand a terminat si dadeam si eu sa mi trac pantalonii, fericita ca nu m a vazut nimeni, tocmai vad un barbat si o femeie venind dintr o parte a parcului. Aveau un caine. Eu, la cat de stresata eram uitasem ca aveam pantalonii trasi doar pe jumatate si cred ca mi au vazut jumate de fund aia doi, pana am realizat eu ca nu mi i am tras.... In fine, m am bazat pe ideea ca aici nu le pasa ce se petrece in jurul lor, asa ca m am relaxat.... Dar m am simtit foarte jenant!! In fine, s a calmat madam pentru inca 5 minute si apoi din nou plansete.... Dar credeti ma ca ma facuse si pe mine imuna de acum la plansul ei, stiind ca am hranit o in doua reprize... Eram si aproape de casa!
A tot plans si plans, si vazand ca n o bag in seama, a mai incetat. Am ajuns si acasa, mi am lua un sandwich din frigider cu masline si am stat si eu sa mananc. Desigur, mandra era la tzate, caci incepuse sa planga din nou. Mancam si alaptam. Norocul meu ca mi am cumparat un sandwich, caci altfel nu stiu ce mancam. Si lua tzata si o sugea 5 minute, apoi o lasa si plangea 10 minute, apoi din nou, o lua si o sugea 5 minute si 10 urla. Si m a tinut asa o ora.
Sotul nu mai venea de la servici, nu va dati seama ce stresata am fost. Intr un tarziu apare si sotul si stia ca sunt stresata ca vorbiseram la telefon cand alaptam pe bordura si i am zis sa se grabeasca acasa. O ia imediat pe Imi saracul, fara sa se descalte, fara sa faca altceva si merge sus sa schimbe fata. Eu nercoasa ma duc sus sa i fac un pic de scandal ca nu mi a aratat si mie afectiune si iaca un mic incident incepe intre noi. M a epuizat total si neintelegerea cu el, am inceput sa plang cu hohote, fata a inceput sa planga si ea! Toti plangeam in casa asta... La un moment dat am luat fata si am pus o la san, s a mai calmat si apoi a luat o sotul si a adormit pe pieptul lui.
Oare toata harababura asta sa fie de la mancarea indiana care am mancat o acum doua zile? Pai nu mi mai trebuie asa ceva pana nu trec idiotii astia de colici!! Doamne, am crezut ca sunt la un pas sa ma internez la nebuni! Pur si simplu nu suport sa planga prea mult in capul meu, vorba ta Pufi, mi se rupe sufletul ca nu stiu ce sa i fac, cu ce s o ajut si atunci ma panic si ma stresez cumplit!!
Criminala plimbarea de azi!! Nu stiu daca o sa ma mai aventurez atat de departe, dar la urma urmei se poate intampla oriunde!!
Scuze ca m am intins atat!! Am simtit sa dau afara stresul pe care l am acumulat!! Multumesc ca m ati ascultat!!
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 krissy eu am citit mes tau, vroiam sa te intreb de chiropractician ... ma innebunesc nasii mei sa merg si eu (hernii de disc, la vreo 4 discuri, 2 mai grave, 2 mai spre agravare ), dar mi-e frica de mor. zi si mie ce iti face, daca te doare ori ba. pe privat daca e cazul, sa nu le innebunim pe fete cu durerile noastre |
Pt vaccinuri, pana am timp sa scriu detalii, cititi pe blogul asta sau site-ul www.nvic.org/Vaccines-and-Diseases.aspx" target="_blank">asta lucruri f interesante, suportate stiintific, nu propaganda.
Andra, din pacate nu doar timesoralul e riscul in anumite vaccinuri (intr-adevar scos din MMR/ROR, si inlocuit cu compusi cu aluminiu si formaldehida). Uite cate chestii aiurea introducem in copilasii nostri cu vaccinurile:
"Vaccines typically contain many of the following fillers:
* aluminum hydroxide
* aluminum phosphate
* ammonium sulfate
* amphotericin B
* animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain,
* dog kidney, monkey kidney,
* chick embryo, chicken egg, duck egg
* calf (bovine) serum
* betapropiolactone
* fetal bovine serum
* formaldehyde
* formalin
* gelatin
* glycerol
* human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
* hydrolized gelatin
* mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
* monosodium glutamate (MSG)
* neomycin
* neomycin sulfate
* phenol red indicator
* phenoxyethanol (antifreeze)
* potassium diphosphate
* potassium monophosphate
* polymyxin B
* polysorbate 20
* polysorbate 80
* porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein
* residual MRC5 proteins
* sorbitol
* tri(n)butylphosphate,
* VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
* washed sheep red blood"
De aia, plus din cauza de autism in familia sotului si a experientei proaste pe care am avut-o cu Sophia dupa vaccinarea de la 2 ani (brusc i s-au declansat o intreaga gama de alergii alimentare, de aproape n-am avut ce sa-i mai dau de mancare, dar asta e o intreaga alta poveste), acum cu Philip suflu si in iaurt si sunt mult mai informata. Am refuzat inclusiv vaccinarea din maternitate pt HepB, asa cum m-a sfatuit pediatrul. O sa facem doar la 2 luni DTaP (Diferia, Tetanos, Tuse magareasca) si PCV (Pneumococcus), deci doar doua din cele sase administrate la varsta asta... Ma rog, eu nu vreau sa influentez pe nimeni, e alegerea mea si opinia mea, pe care v-o si impartasesc daca va intereseaza.
Oana, sa-ti fie de bine vopsitul, foarte bine ca te-ai respectat un pic, ca si asa in faza asta ne cam neglijam din pacate!
Roberta, ce vesti mai ai de la doctori, care e planul de bataie? Multa sanatate!
Lulusor, Michelle, voi ce mai faceti? Cum sunt bebelinii, mamicilor?
Sanatate tuturor bolnaviorilor si putere mamicilor!
Am fugit la datorie, pe curand,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mihahegarty spune:
Pufi, distractie mare duminica la botezul lui Eduard! Sa fie intr un ceas bun.
Babylicious sa pui niste poze sa vedem si noi cum te ai vopsit, frumoaso!
mihahegarty spune:
Ma simt epuizata ca dupa o nastere. O noapte nedormita (aproape), stresul cumplit prin care am trecut cu Imi si discutia aprinsa cu sotul, toate s au adunat acum...........