Strumfi&prichindei iul-aug2011(2)SANATATE GABRIEL!
Raspunsuri - Pagina 3
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Krissy Apropos de asta, vreau sa deschid un subiect controversat: voi va vaccinati copiii cu toate cele? Eu avand baietel si cazuri in familia sotului de autism, ma tem f mult de vaccinurile astea controversate si f multe data la o varsta f frageda, asa ca am cercetat indelungat subiectul, m-am consultat cu diversi doctori si am ajuns la concluzia ca o sa merg pe un program alternativ, mai relaxat si "aerisit" de vaccinare. Am gasit un pediatru minunat care mi-a despicat in 4 fiecare vaccin, mi-a justificat care ar fi necesar si care sunt "impinse" de ind farmaceutica, desi nu si-au dovedit eficacitatea si protectia, si o sa fim f minim vaccinati, cel putin deocamdata. |
Bine-ai revenit Cristina!
EU sunt direct interesta de vaccinuri, miercuri suntem programati sa le incepem, avem doua luni. Pt ca tu ai studiat probabil aceeasi schema care se aplica si aici, mi-ar prinde tare bien sfaturile tale. Am aceesi teama de multe vaccinuri.
Te rog cand intri sa imi zici parerea ta, poate chiar pana miercuri.
Saru'mana!
Cat despre mana mea...e din ce in ce mai dureroasa si mai limitata in miscari. Acum am fost ocupaata cu intocmit de niste acte, vremea a fost aiurea, dar o sa reincep cu cautarile de medici si pareri.
PS: sa stii ca eu chiar citisem ce ai scris pe 24, dar nu am inteles de acolo ca nu mai intri...presupun ca nici celelalte fete, sa nu fii suparata pe noi
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
ilida spune:
citat din mesajul lui Roberta84 doamneeee, simt ca mor , mi se face rau .... a iesit pozitiv............ innebunesc....sunt singura..imi vine sa urlu... |
E de nedescris ce vi s-a intamplat, credeam ca numai la noi in Ro apar asa cazuri, imi pare nespus de rau!
Domne-ajuta Roberta sa fie bine-ntr-un final. Mult curaj si putere!
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
AlyMih spune:
Neata mamicute si puiuti
Laurace baietei frumosi aiii!!!!
Roberta ne rugam pt tine
Miercuri suntem programati pt vaccin ...am niste emotii
Laura cat costa o consultatie la med tau pediatru?
Laura13 spune:
citat din mesajul lui AlyMih Neata mamicute si puiuti Laurace baietei frumosi aiii!!!! Roberta ne rugam pt tine Miercuri suntem programati pt vaccin ...am niste emotii Laura cat costa o consultatie la med tau pediatru? Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
60 lei
abramburika spune:
ooofff, roberta, te imbratisez strans si ma rog sa ai putere pt. bb Gabriel !! Am tot auzit la stiri si m-am revoltat in sinea mea ... Doamne ce nenorocire!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
crisspy spune:
'Neata,
Laura felicitari pentru progresele lui Alex...frumusei foc baietii tai ...
La fel si voua Babylicious, felicitari pt progresele Elizei ...
Babyblue sper sa scapi repede de infectie si sa reuseasca operatia si sa te refaci rapid pentru Iustin .
Mady ma bucur ca Razvi e mai bine si nu a fost decat o indigestie .
Ireth sa stii ca matza mea nu a facut niciodata kk dupa fiecare masa, azi facem o saptamana si are vreo 4-5 scaune pe zi. Asa a fost si Razvi cand s-a mai marit nu a mai facut dupa fiecare masa.
Of Roberta ce rau imi pare sa aud asemenea vesti ...nu poti cere o retestare?
Florina nu stiu ce sa iti zic, matza mea e de o varsta cu al tau, insa deocamdata este foarte linistita. O mai deranjeaza stomacelul si pe ea insa dupa cateva partzuri se elibereaza si doarme. Nu prea plange decat cand ii este foarte foame si dupa baita la sters. Sper sa ramana asa si in continuare.
Am vazut ca vorbeati de contraceptie...noi am hotarat ca 2 copii sunt suficienti si mi-am taiat trompele in timpul operatiei. Mi s-a spus ca daca mai vreau copii putem prin fertilizare in vitro...Dr mea nu mi-a mai recomandat steriletul dupa 2 cezariene, a zis ca e periculos, pastile am luat deja foarte mult timp, prezervaticul nu il suport asa ca ...am taiat trompele. Deci Felicia nu esti singura care recurge la asemenea metode...eu am facut-o deja.
Krissy eu o sa urmez aceeasi schema de vaccinare ca si la Razvi, adica in afara de cele recomandata la 2,4,6 luni si un an o sa-i fac si Rotarix si Prevenar.
Noi suntem asa si asa...matza se trezeste la 3 -3,5 ore sa pape si dupa cateva guri pica lata...o fi de la icter? Dar nu are asa de mult, bilirubina in spital iesise chiar mica.
Am cantarit-o de dimineata, ca azi facem o saptamana, si are mai putin decat ne-au zis cei din maternitate...cred ca e diferenta intre cantare. Oricum din maternitate ne-au spus ca a scazut numai 40gr ceea ce mie mi se pare f.f.f. putin pt un copil care a supt numai la san si a avut numai de 2 ori completare de LP in maternitate.
Am hotarat sa iau ca punct de plecare greutatea de azi de dimineata si vedem ce se mai intampla saptamanile urmatoare. Ea arata bine, face pipi, kk, ceea ce imi sugereaza ca se hraneste destul de bine.
Pt ca o am pe mami langa mine (care e obsedata sa manance copilul) am facut si proba suptului ieri...am avut mese de la 40ml la 70ml, in total vreo 400 si ceva. O fi bine?
Pe mine ma doare si ustura operatia in continuare destul de rau...a fost mult mai dureros ca la Razvi, ca sa nu mai zic ca am simtit pe tot parcursul operatiei ce mi se intampla...plus durerile de a-2a zi au fost cumplite in ciuda calmantelor...dar, vorba lui mami "trece, trece". Adevarul e ca atunci cand o vad pe matza cum suge la san cu pofta uit de toate .
Cam atat despre noi...se vede ca doarme maimutza mica, nu ?
fetele
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
mihahegarty spune:
Neata si de la noi. M a tinut pitica asta treza toata noaptea. I am dat infacol la 10 seara, ca era foarte agitata. A adormit. S a trezit la 1.30 si m a tinut treaza pana pe la 2.45, apoi am adormit impreuna pana pe la 4.45 apoi a mai supt un pic, iar a mai adormit si de la 6.30 e treaza incontinuu. Adormise 1/2 ora numai cat sa incep eu mesajul asta, acum e treaza din nou. Si stiu ca dereglarea asta e de la mancarea indiana piperata pe care am mancat o pe 31 august. Acum stiu ca trebuie sa fac pauza!!! Si pentru ca mi a fost atat de agitata, desigur ca a trebuit sa i dau o portie extra de infacol. Si a facut boraceala toata dimineata. Stau si ma gandesc acu de la ce? De la gustul laptelui ori de la prea mult infacol?
Krissy, DA si mie mi e frica de vaccinurile astea. Discutam cu Elena, prietena mea ca mai ales vaccinul MMR cica ar da autism (asta se face la 1 an). Cica s ar putea face in mai multe etape, dar trebuie sa platesti (altfel e gratuit). Si pe mine m ar ajuta sfatul tau in legatura cu ce vaccinuri trebuie facute si care sunt inutile. De exemplu, mie mi a fost oferit vaccinul TBC pe motiv ca Romania se afla intr o zona cu risc. Acum, prietena mea nu l a facut copilului ei, cu toate ca si ei i a fost oferit. Ce zici/ziceti de acest vaccin? Multumesc de asemeni pentru sfaturile cu chiropractorul.
Mady ce bine ca esti odihnita!Bravo bebelui si lui Razvan ca au fost baieti cumintica intotdeauna.
Adra_bell ma bucur ca ai mai multa rabdare cu varsta! De ce crezusem eu ca ai 20 si ceva de ani?? Cred ca nu ma uitasem pe profil!Scuze.
Fugim repede la medic sa facem tratamentul zilnic pentru buricel si revenim in vreo 2-3 ore!
adra_bell spune:
Miha, heh, 20 de ani am avut acum aproape...20 de ani:)
MMr-ul vostru e ROR-ul nostru. Eu am fost foarte stresata de vaccinul asta la Eva si inclinam sa nu-l fac. Pana la urma oreionul nu-i o boala asa grea, rubeola nici pe departe, desi fetele e musai sa se vaccineze, rujeola ar fo fost mai problematica. Pana la urma am discutat cu o doctorita epidemiolog, care mi-a explicat treaba cu timerosalul si autismul http://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal_controversy. Gasesti multe resurse la o cautare pe net, a fost o controversa indelungata pe aceasta tema. Inteleg ca acest conservant nu se mai foloseste la ora actuala.
Exista un tratament zilnic pentru buricel?
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Arianna_M spune:
Salutare si de la noi.
Imi pare nespus de rau pt micutul Gabriel....Doamne ajuta sa fie bine.Multa putere Roberta
Am pus poza cu cruciulitele noastre de botez si cu marturiile.
Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)