Error
Tot postez produse la bazar de dimineata, acum cred ca vrea si aplicatia sa se hodine, ca uite ce-mi spune:
"EROARE!
Session Timed Out! Your item has not been saved. [/processsell.asp]
click aici pentru a trimite acest bug administratorului
Aplicatia a intalnit o eroare.
Pentru a ne ajuta sa remediem aceasta problema, va rugam sa trimiteti prin email mesajul de eroare administratorului acestui site.
Includeti cat mai multa informatie posibil pentru a ne ajuta sa rezolvam eroarea. Va multumim! "
Asta, evident, dupa ce m-am chinuit o gramada sa incarc
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Raspunsuri
dicirstea spune:
Decis-a intamplat asa:
Incarcam un produs si primesc mail ca am o oferta pentru altul, in al carui titlu vad o greseala si vreu sa o repar, ii dau edit si imi spune ca nu pot sa modific decat anumite chestii, dat fiind ca are deja o oferta, buuun, renunt la modificare si se intampla acel mesaj anterior.
Vreau sa reiau postarea celui la care lucram si ma trezesc ca l-a incarcat partial, in sensul ca a preluat titlul si descrierea de la articolul care se liciteaza, dar pozele sunt de la cel pe care vroiam sa il pun.
Vreu sa fac corectii, sa modific descrierea si titlul pozelor si primesc urmatorul mesaj si cand sa salvez primesc alta minune:
"Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'auction.GetItemByID'
/processedit.asp, line 49 "
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Laura25 spune:
sterge articolul de tot si incarca-l din nou.
De fapt da-mi link la articolul cu buba sa il sterg eu, ca nu stiu daca tu poti.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aka spune:
incerc de cateva zile sa activez niste anunturi la bazar si nu reusesc. mai intai a mutat produsele din esuate in sabloane iar acum am alta problema. in momentul in care trebuie sa confirm produsul imi cere sa platesc o suma in paypal si nu inteleg de ce. imi arata si un sold...
am gresit ceva? multam.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
dicirstea spune:
It is hapening aghen....ca sa zic asa...
Iete ca iar a obosit bazarul
"Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'auction.GetItemByID'
/processedit.asp, line 49 "
Sunt curioasa...mai pateste cineva asa ceva, sau toate mi se intampla numai mie?
CAPRA CU 2 IEZI
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
madyrizi spune:
eu patesc asa cand sunt pozele prea mari.
acum am incarcat cateva anunturi si a mers f. bine, dar pozele sunt mici.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
dicirstea spune:
Nu stiu daca asta e motivul, doar toate pozele mele sunt la fel.
Dar am remarcat ca se intampla atunci cand editez sa modific un anunt, acum am gresit pretul unui artciol facusem un rucsacel 1200 lei, cred ca a ramas si aplicatia shocata
CAPRA CU 2 IEZI
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
madyrizi spune:
eu am ramas... dar mi-am revenit repede...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
admin spune:
Draga Aka,
probabil ca ai adaugat la anunturi optiuni de promovare care trebuie activate prin plata. Dezactiveaza aceste optiuni si probabil o sa mearga...
Daca mai ai inca probleme te rog sa folosesti functia de suport din coltul dreapta sus al forumului.
alina_satena spune:
Si eu am aceeiasi problema,incerc sa adaug de vreo saptamana un anunt la rubrica cursuri si meditatii si cand incerc sa il postez imi da eroareSe poate rezolva problema?
admin spune:
Ce fel de eroare da? Poti ne trimiti un PrintScreen (florin@desprecopii.com) sau sa ne spui ce apare pe ecran...