Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 9

lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Gandurile mele is multe. Il vad pe Vlad cat il iubeste pe Vasi, si numai la el vrea cand suntem amandoi, chitaie si il trage de picioare- cu mine niciodata nu a facut asa. Si ma gandesc ca din cauza ca eu is mereu tensionata, plictisita si satula de joaca. Vasi nu. In fine, ca deja am prea multe inauntru si deja nu mai judec rational. Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
ha ha..al meu e topit dupa sot..are momente cand nici nu vrea la mine. la un moment dat am plans, dupa care am vazut ce bine si ce libera ma simt..ba un film, un serial..ei au alta joaca.."brrrum..bruum" cu masinute,trnulete..chestii.. se joaca altfel sotul cu el(nah..barbatii)..aproape zice Steaua. eu incerc sa-l fac sa zica si sa arate 1 an..si sotul l-a invatat sa dea cu o mana cum fac astai la fotbal si sa zica ceva ce seamna cu steaua

rodyka spune:
citat din mesajul lui lalala13 rodi si isa merge cu un picior taras gen cutu' schiop?!!! wow in sfarsit mai aud pe cineva..si sebi la fel..e fenomenal ce viteza are..si asa ciudat merge..nu vrea nici acum patru labe..practic el merge pe 3 labe ![]() |
nu e Isa prima, l-am vazut si pe Mihai de victo asa haios si cu viteza si nu mi-am facut probleme apoi. pana sa ii explic cum se tin corect picioarele, ea mergea in picioare deja, s-a grabit sa le faca pe toate deodata
am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

rodyka spune:
citat din mesajul lui lalala13 aproape zice Steaua. eu incerc sa-l fac sa zica si sa arate 1 an..si sotul l-a invatat sa dea cu o mana cum fac astai la fotbal si sa zica ceva ce seamna cu steaua ![]() |
hihi

am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

bamboletta spune:
Am fost la dentist...mi-a amortit toata falca..limba..buza...pana acum nu am mai avut anestezie asa pt obturatie canale asa nu-mi place sa merg dar trebuie
Cam o ora jumatate am lipsit de acasa...dar cand am venit ce bucurie pe David se tinea de picioarele mele
Crispo- cred ca iti este tare greu ti-au dat fetele sfaturi f bune...neaparat ai nevoie de ajutor...lasa-l pe sot sa doarma cu Vladutz...si cat mai repede fa programare la psiholog...o sa fie bine...noi suntem aici mereu

matusa77 spune:
[/quote]
si cat dureaza masa de lapte la voi??? Vaiii, ce nasol!
Chamomilla cum ii dai? Ii dai direct granula in gurita? sau i le dizolvi in apa?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
[/quote]
cam 15 min, ca am prins experienta.
Chamomilla 3 granule seara in putina apa max 20 ml, luate evident cu lingurita

baby78 spune:
Bun gasit in clubul scutecelor!
Crissy, multumim! Senty, La multi ani!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

ciristina_serban spune:
Ce bine Rodica.... yupiii.... ma bucur mult pt voi. O sa iti simtim lipsa ca banuiesc ca o sa stai mult cu ea, o sa aveti multe de povestit

ramonavlas spune:
Buna seara si bun gasit in casa noua....puteam sa va tot caut la "delfinasi".
Cris, vad ca aveti probleme ca somnul, dupa cum stii, si noi AM AVUT. Am ajuns cu ea la neuropsihiatrie.....stii cand s-a rezolvat problema de tot?????
Acum, in concediu!!!!!!!!!!!
Si asta pentru ca si-a schimbat ea singura programul de somn de peste zi. Am zis inainte sa mergem ca o las sa doarma cand si cat vrea. Dormea de la 12.30-13 pana pe la 15 si seara de la 20 pana dimineata la 7. Nici nu as fi indraznit sa ma gandesc la un asa program frumos....mai ales ca de la 1 mergem la cresa si la 8 trebuie sa fie acolo, si nani de amiaxa e de la 13.
Asadar....azi am venit acasa....deja doarme, si cel mai important...in pautzul ei.
Inca nu adoarme singura, tot plimbata in carucior (maxim 10 minute) si apoi o mutam la ea in patutz.
In Antalya a fost super, mai ales programul ei, au muscat-o tantarii de toata a fost rosie, dar nu a fost maraita deloc....doar in primele 2 seri cand incepea de pe la 19.30....pana ne-am prins ca ea vrea sa doarma. Am pus-o la nani si de atunci (azi e o saptamana) tot asa doarme.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

rodyka spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Ce bine Rodica.... yupiii.... ma bucur mult pt voi. O sa iti simtim lipsa ca banuiesc ca o sa stai mult cu ea, o sa aveti multe de povestit ![]() |
daaa, avem atatea de povestit, lucruri care la telefon nu ai timp sa le detaliezi... dar o sa am timp si pentru voi, ca ma trezesc in miez de noapte fara somn si ce sa fac?! hop pe DC, ca doar n-o s-o trezesc pe mama

am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Io multe nu mai am si o iau razna de/a binelea. Inca nu doarme, am urlat la el, am plans amandoi, l-am leganat, i-am dat apa, nurofen, i-am pus muzica de somn. Chiar nu mai rezist. E prea mult pt mine si simt ca o sa cedez in curand. Oricum nu eram foarte stabila de o vreme, acum simt ca ma scufund de tot. Parcanu mai gandesc rational. Of, nu mai pot! Deja cand vad ca se trezeste noaptea imi vine sa ma duc in lume, ca stiu ca sta treaz 2 ore. Deja de vreo 4-5 luni sta treaz in fiecare noapte ( exceptie vreo 3 din 30). Ce ma fac???? Daca lucram? Cat mai tine??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
uffffffffff, cristina, chiar nu stiu ce sa zic...dar el doarme? apoi se trezeste? si cand se trezeste ii dai sa pape, sau pur si simplu sta treaz, se joaca, etc? plange? ma gandesc ca daca ar fi suficient de obosit seara, ar dormi...poate o plimbare seara, ceva joaca (chiar daca unii nu recomanda asta seara, la unii copii tine, daca is franti dorm bine...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...