Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Iau si eu cateva guri de cafea, sarumana Dandana.

Bea sper ca deja sunteti mai bine. Pupici multi lui Ivanel sa-si revina repede si sa nu mai faca febra.

Azi sunt toata ziua acasa. David abia s-a trezit dupa o noapte super agitata. N-are nici febra, nici muci... cred ca sunt obisnuitele dureri de dinti. I-am bagat si camilia si panadol pana la urma.

Ma duc sa-i schimb, sa-i hranesc, si poate facem si o plimbare de dimineata. Am shopping-arit ieri pana am cheltuit toti banii. Asta inseamna ca am avut spor (multumim pt urari). Le-am luat de toate, mai putin de incaltat Marei. De fapt i-am luat vreo 2 perechi de balerini dar ii sunt mici... si stiu sigur ca nu aveau mai mari. O sa-i schimbe tati sapt asta cand ajunge in Buc. In rest, o gramada de lucrusoare frumoase.. bani sa ai.

Si la incheiere, sa va zic ca ne-am oprit sa mancam in Regie la o terasa. Cica sa ne aducem aminte de tineretile noastre. Zona, destul de populata ca am nimerit in perioada restantelor. Asta da remember.

Va pup. Sa aveti o saptamana buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Noi tot pe la tzara, mai cu muci, mai cu maraieli, dar toata ziulica pe afara... incarcam bateriile pt vremurile ce urmeaza (intre pereti si betoane). Au plecat si verishorii pe la shcoli/gradinitze, asha ca au ramas gemanutzele cu babalacii... sa le scoata peri albi ... sunt atat de active si de ne-ascultatoare, dar cica e bine sa fie asha ... asha am auzit

Revin cand mai citesc din urma (am de recuperat din cauza de lipsa de net din cauza de furtuna ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Pashaportul electronic la copii e valabil 3 ani, la adulti parca e 5 ani.

vroiam sa te intreb daca setul acela zoob l-ai comandat de pe site sau l-ai gasit la noi in magazine??
mi se pare tare interesant

mami de shugubetz Dragos Andrei

Zobbul e luat de pe net (am luat mai multe seturi deodata - cadouri de pashte)... am luat varianta "senior" mai ieftina si piesele se imbina destul de greu, gemanutzele nu pot singure; in schimb le place sa strice constructiile noastre si sa arunce piesele peste cap .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bea, sanatate lui Ivanel! Cum mai este?

Maine plec la Bucuresti. In sfarsit ma duce la ikea dupa 2 ani de apropouri si pe deasupra ma mai taraie si dupa el la meciul romania-franta..pe national arena, lol!
Nu prea am chef...zilele astea iar m-am simtit rau si nush ce am.. mi-e frica sa ma duc la doctor...ce face bobitza fara mine?
e asa de dependenta de mine!

Am cumparat anul trecut un steamer din bambus de pe amazon siacu-l probez prima data. Am pus peste si legume.

Larisel, ce-i ala zobb?

Va las un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=fc0E6gE448k&list=PL80AF379B6C3706AD&index=6&feature=plpp" target="_blank">bobitza care nu vrea sa coboare din masina

Mergi la inceput

Eu nu cred ca un copil de aproape 2 ani nu are neuroni suficienti ca sa faca lucruri (de cele mai multe ori "rele" in ochii partintzilor) intentzionat... cunoashterea, descoperirea si invatzarea inseamna deja conshtientizare. Dar gestionarea asha-ziselor "crize nervoase/isterii" ale copiilor de catre parintzi cred ca este o misiune dificila si pe mine uneori ma depasheshte. Sunt de acord: nu pedepse, nu tzipete, doar vorbe bune ... cu toate astea sunt situatzii cand deshi incerc pe toate caile nimic nu functzioneaza (nu calmeaza copilul) si atunci pasez altcuiva sa rezolve intr-un fel sau altfel "criza". La noi (mai ales in disputele pe jucarii/lucruri/atentzie dar nu numai) nu functzioneaza distragerea atentziei, nici alinarea, nici impacarea...
Si teoria ca sa nu interzici copilului de 1-2 ani prea multe eu nu prea o agreez... da, il las pe copil sa umble (pe unde consider eu ca e sigur), sa scotoceasca (ce am verificat in prealabil sa nu fie periculos), sa strice (jucarii, lucruri nu foarte folositoare sau nu prea valoroase) ... dar nu oriunde (la straini de exemplu) si nu orice (sa rupa flori, sa dea drumul la robinet de nshpe ori pe zi etc). Societatea inseamna reguli de urmat care, parerea mea, se invatza (nu se impun - aici sunt de acord) de mic. Am expus strict o parere personala pe care incerc sa o mentzin in viatza de zi cu zi cu copiii mei. Cu sigurantza teoria e una si practica de cele mai multe ori alta...

Pai pot eu sa-i zic Alenei cu frumosul, cu uratul, cu amenintzatul, cu distrasul & co de nshpe ori pe zi sa nu dea drumul la robinetul din curte cu apa si ea oricum nu asculta. Ba chiar se preface ca se spala si apoi se shterge cu prosopul, dar asta numai cand te apropii de ea, in rest balaceala cat incape. Am acoperit robinetul cu un prosop si a descoperit binentzeles schema; pana nu-l scoatem din functziune nu renuntza. Si aici fiind apa cu portzia, plus udeala continua pe care o pofteshte fie-mea, chiar este o chestiune destul de grava (in circumstantzele date).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

La multi ani Cris.M!

Dece, mai stii ceva de patriot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bea, sanatate lui Ivanel! Cum mai este?

Maine plec la Bucuresti. In sfarsit ma duce la ikea dupa 2 ani de apropouri si pe deasupra ma mai taraie si dupa el la meciul romania-franta..pe national arena, lol!
Nu prea am chef...zilele astea iar m-am simtit rau si nush ce am.. mi-e frica sa ma duc la doctor...ce face bobitza fara mine?
e asa de dependenta de mine!

Am cumparat anul trecut un steamer din bambus de pe amazon siacu-l probez prima data. Am pus peste si legume.

Larisel, ce-i ala zobb?

Va las un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=fc0E6gE448k&list=PL80AF379B6C3706AD&index=6&feature=plpp" target="_blank">bobitza care nu vrea sa coboare din masina

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Super tare bobitza... si ce curat e in mashina la voi... dac-o vedetzi pe-a noastra ... numai cat dau matzele din picioare albesc bancheta la fiecare drum.

www.zoob.ro/produse-pag-3.html" target="_blank">Zoobul

Mergi la inceput

Fug sa incropesc nishte macaroane cu branza pt familion...

Insanatoshire pufilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna si de la noi!

slabuta activitatea...dar lasa, vine ea vremea de stat in casa

nyny, sa va fie de bine cumparaturile si remember-ul!

lorex, pai daca ti-e rau, de ce tot amani? si cum adica ce-o sa faca bobita fara tine? nu ai fost plecata 2 saptamani in polonia?...acum vorbim de un control...nu amana!
foarte tare iuria in masina....arata atat de bine si e atat de..nu stiu...iti vine sa o strangi tare in brate si sa o ciupesti si sa o musti!
pai de ce tre sa te duci si tu la meci? sunt atatea de vazut in bucuresti, mall-urile sunt deschise pana tarziu

larisel, da, oricat i-as zice sa nu aia, sau ailalta, tot mai mult vrea sa faca, asa ca de multe ori ma las pagubasa. probabil e o faza obligatorie prin care trec toti. sa vedeti distractie cand vor fi adolescenti

bea, ce mai face ivan? a scazut febra?

am dormit azi de la 3 jumate la 6 si ceva..........adormise asta mic primu, apoi am zis sa stau si eu juma de ora, nu mai mult...dar atat de bine era...si cand m-am hotarat totusi sa ma ridic din pat, a inceput el sa planga, l-am luat si am mai dormit impreuna vreo ora
si m-am ales cu o durere de cap.....vise ciudate......

sa aveti o noapte buna si linistita!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...la coffe, va rog...

am ajuns si noi ieri acasa dupa peste 9 ore de mers...fffff aglomerat...numai ce-am ajuns si a trebuit sa urmam prg de rutina adik...ieseala in parc pana seara...
apoi am pus sa fac magiun desi anul asta cu zahar ca nu erau f coapte...mi bine nu le luam.acu iar fierb la el...pana plec la munca sper sa fie gata...

lorex...mmm te plimbaresti...mortala bobitza..si subscriu si eu....ce curat e in masina!!!!...poate si la mine asa ar fi daca as sta eu k jiji in spate dar e jaleeeee...pufuleti amestecati cu pampers, covrigi..pungi...o doamne...ingrozitor....dar na bine ca sta cu el
de patriot nu mai stiu nik....doar ca era la cresa...f bine...mami la munca...
nu amana vizita la dr...

dandana...sa concluzionam...ai baiat mare...si cred ca e printre cei mai vorbareti...bravo , dragos

bea...cum e ivan???? cum naiba sa nu cedeze la novocalmin???

larisel...le aseman f tarepe gemanutze cu ivan...au aceiasi sclipire in ochi...de poznase....asta e...las ca se fac ele mari...

nyny....tu vii numai cu chestii de corason...auzi tu ...sa manance in regie...de remember....mai..voi mai aveti e copilarit se pare...

eu am dormit cam prost...sa-l ia naiba de magiun...acu ma gandesc e sa facde mancare pt azi...sa-i las lu jiji...sa fac shmotru..sa termin magiunul...offf
ma uit la unghii si ma intreb cand o sa ajung si eu la un salon...nu stiu cum sa ma mai impart...

dragelor ...sa aveti o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput