Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dece de cafea...
nasol cu noaptea agitata...si mai nasol cu ganditul ce sa faci de mancare...asa eram si eu aseara...acum sunt cu oalele pe foc..Dragos inca doarme deci am avut timp sa pun mancarea la fiert in liniste...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

neatza,
astept sa ma sune soatza sa cobor sa plecam.
Ana, esti simpatica cu mallurile dar..mi-a luat bilet, a dat ceva bani pe el si ma innebunste de cap ca ce fain o sa fie! Hm..daca se termina la 12 noaptea nu-mi place..

Si cu masina nu va faceti iluzii, tocmai fusese la coafor cu vreo 2 zile inainte. In general e dezordine si la noi. Are grija bobitza!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata si ms de cafeluta, Dece!

Imi trag sufletul, citesc si eu printre randuri si revin. Azi sigur. Ca mi-i puiul la gradi si stau ca pe ace. As profita de timp, dar nu stiu cum...parca sunt pe alta planeta.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">botosei tenisi rosii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata cam tarziu si ed la noi...sunt putin zombi....asta mic s-a tot agitat de pe la 5, la 7 s-a trezit de-a binelea....eu ma culcasem pe la 2.....

lorex, pana la urma bucura-te de ocazie, mi-ar place si mie sa merg pe stadionul nou, dar nu din motive microbiste, ci...profesionale. sotu a fost pe cand era santier si cica e interesant.
drum bun!

miki, te cred ca esti ca pe ace pana se intoarce. in cateva zile probabil te vei obisnui si vei reusi sa profiti de timpul liber.

DC, merita timpul pierdut cu magiunul, nu crezi?

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Am citit si m-am bucurat pentru pisoiul vostru, Tomaca. Buna, iarba asta!

Bea am salivat iar la tortul ala...ii si simteam dulceata si aroma. Bravo mami! Esti tare! Si Ivanel, si palat, si treaba si fresh!

Ruxita stiu ca astepti impresii de la gradi. Vedem si povestim si noi ce pareri ne facem. Sper sa apuc sa intru zilnic, pe forum. Si sper sa aveti vreme buna acasa .

Ana, micul Stefan! Cum isi cauta el alinare...

Simply, ce mai faci mami? Ariana? Greu cu racelile astea. Cu virozele. Si cu soacrele.

Nyny suntem mai bine, multumim. Vedem noi dupa cateva zile de gradi, cat de bine o sa mai fim. Am citit cum la pregatit Mara pe David, pt iesire. Ce frumos!

Am citit lista cu jucarii a lui Larisel, dar nu sunt in stare, azi, sa bifez. In 80% le foloseste si Kiti. Si bifam si lista lui Miri.

Mirela, ce tare e Delfita la cumparaturi!

terminat cap 40...trimit placinta!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Dandana frumoasa iesirea voastra! Sa va fie de bine si la anul cel putin atat de faina! Si ai rabdare si cu tine. Stim cum e sa iti intinda nervii la maxim.

Roco si la noi se lasa cu urlete cand nu are voie ceva interzis, dar ii distragem atentia. Asa merge cel mai bine la noi.

Lore multa sanatate micutei!

Bea Ivanel!

Acum spun si eu ce mi-au zis doctorii despre sosetele cu apa+otet. Cica inchide porii si nu e ok pt piele. Novocalmin, daca tot nu scade, impachetari.

Cris.M, "La Multi Ani!"

Ana asa e. Acum nu stiu prea bine ce sa fac mai inatai. Stiu ca ar trebui sa fac, dar sunt intr-o stare precum branza in butoi. Ca-n balta asa...

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"

Magazinul meu

Mergi la inceput

As vrea sa va spun mai multe despre gradi, dar nu imi gasesc cuvntele. Poate mai pe seara sau maine cand il ducem iar. Am sunat si cica nu a plans deloc. E ok, a mancat, se joaca. .
...
aaa.. si nu mai stiu.

Ma intorc la treaba, ca sa fac ceva util cu energia asta...

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexroco2010 spune:

Salutare fetelor ,

Ieri am inceput cursurile asa ca trebuie sa ma pun cu burta pe carte asa prin pauzele care le primesc de la Alex .

Miki multam de incurajare .....credeam ca sunt singura la capitolul tipete .

La multi ani CRIS.M si tot ce-ti doresti sa se implineasca .

Astazi sunt si eu mai libera si chiar nu mai stiu ce sa mai gatesc ......dimineata am facut niste chiftelute dar le-am copt la cuptor pe grill ...mai bine spus mini burgeri.

Pt Alex voi face o supa sau ciorbita ca vad ca a inceput sa mai manance si el normal de 2 zile .

Astept sugestii de la voi as vrea sa-mi surprind soata cu ceva mai diferit .

O zi buna in continuare la toata lumea va doresc !!!

Roxana mamica de nazdravan Alexandru Lucian Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexroco2010

Salutare fetelor ,

Ieri am inceput cursurile asa ca trebuie sa ma pun cu burta pe carte asa prin pauzele care le primesc de la Alex .

Miki multam de incurajare .....credeam ca sunt singura la capitolul tipete .

La multi ani CRIS.M si tot ce-ti doresti sa se implineasca .

Astazi sunt si eu mai libera si chiar nu mai stiu ce sa mai gatesc ......dimineata am facut niste chiftelute dar le-am copt la cuptor pe grill ...mai bine spus mini burgeri.

Pt Alex voi face o supa sau ciorbita ca vad ca a inceput sa mai manance si el normal de 2 zile .

Astept sugestii de la voi as vrea sa-mi surprind soata cu ceva mai diferit .

O zi buna in continuare la toata lumea va doresc !!!

Roxana mamica de nazdravan Alexandru Lucian Mihail

mda, chestiunea asta ma framanta si pe mine in fiecare zi, cu ce sa-mi mai surprind soata...la capitolul mancare. uite ca azi am reusit. daca deja ai pregatit, tine minte pt data viitoare (precizez ca nu e pt regim...). nu aveam prea multe la dispozitie, asa ca iata ce am facut: am taiet niste piept de pui cubulete mai mari, le-am prajit pana sa faca o usoara custa aurie, am scos puiul intr-un vas separat. in acelasi ulei am calit niste ceapa taiata pestisori (julien) si niste masline, le-am pus in acelasi vas cu puiul, am mai picurat putin ulei si am prajit nu f tare niste cartofi taiati feliute mai late. tot asa, i-am scos din tigaie. peste ce-a mai ramas din ulei am turnat putin vin alb, l-am lasat sa fiarba putin sa iasa alcoolul, am mai completat cu niste apa si am pus peste tot ceea ce calisem inainte, pui, ceapa, cartofi. sub capac, cam juma de ora, sa fiarba inabusit. vezi si tu, daca e nevoie mai picuri niste apa. sare&co bineinteles. i-a placut, iar al meu e greu de multumit. asa ca...succes!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

In primul rand La multi ani Cris! Poate ne mai scrii cate ceva despre trupa de Alex & Alex si sper ca sunteti sanatosi cu totii.

La fel, sper ca Ivanel si Lara sunt mai bine.

Am reusit sa o vad pe Bobitza in masina. Lorex vezi sa nu-ti arate de fapt ca este viitor pilot de Formula 1 (poate prima femeie pilot).
Nu stiu ce-ti place tie la Ikea ca eu am fost de 2 ori si nu stiam cum sa fug mai repede. Erau oameni care se imbranceau peste tot. Pe stadion, mai degraba.

Micki - asteptam vesti de la gradi

Nu stiu cum sunt ai vostri dar Tudor a inceput sa nu se mai dezlipeasca de mine si de bona. Daca suntem in bucatarie vine si ne trage dupa el. Si ma ia de ambele maini, probabil i se pare ca asa ma ia de tot. Intro zi a gasit pantalonii mei de pijama si s-a plimbat cu ei prin casa. Si eu care credeam ca va fi usor cu gradi.

Si pentru restul incerc sa raspund pe mesaje ca nu mai stiu.

PS Azi sarbatorim si noi 100 de ani de casnicie.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput