Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
Loredana71 spune:
Ziua buna,fetelor!
Va multumim pentru urari,a dormit bine Larutza mea azi-noapte,slava cerurilor!N-a facut nici febra si nici caca peste noapte,doar m-a calarit pe mineA si mancat azi dimineata,deci cred ca suntem pe drumul cel bun
Sorina,bafta sa gasiti pe cineva asa cum trebuie!Am sa ii dau si eu cu tantum verde Larei,nu m-am gandit
Nyny,bafta la cumparaturi,sa gasiti bun,frumos si ieftinior!
Bea,si Ivanel bolnavior?Multa sanatate!
Ana,pupam Stefanutul dansator!Si Lara e mare artista,ridica si cate un deget in sus,e plina de figuri
Astazi trebuia sa mergem la un parc din asta rezervatie cu animale libere,nu stiam ce sa fac,daca sa merg cu ea bolnavioara,dar m-a ajutat vremea sa ma decid,ploua!Asa ca prevad alta zi in casaSi era si sarbatoare de strada la noi in cartierNa,asta e viata...
Va urez o duminica frumoasa!
dandanaG spune:
am omis sa multumim ptr aprecieri
dece sunt convinsa ca glumiti, dar stii ca Dragos este nascut prematur nu? la sapte luni si jumatate
stiu un baietel care la 2 ani a incept sa vb dar ff clar, nu pocea cuvintele deloc, primul cuvant a zis 'bluza'
loredana ma bucur ca sunteti mai bine
bea Multa sanatate! sper ca sunteti deja mai bine
Stefanel de ana
Dragos Andrei
Beatrice1982 spune:
numa nu vrea sa ii cedeze febra.......eu nu inteleg.....
i-am fc si o apa lalaie si tot degeaba
cu nurofen si paracetamol tot pe la 39 o tineeeeeeeeeeeee
cand sa imi fac griji?
e fierbinte.arde.....dragu de el............
nu mai inteleg nik
nu am mai patit asa ceva cu el never
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 28+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 numa nu vrea sa ii cedeze febra.......eu nu inteleg..... i-am fc si o apa lalaie si tot degeaba cu nurofen si paracetamol tot pe la 39 o tineeeeeeeeeeeee cand sa imi fac griji? e fierbinte.arde.....dragu de el............ nu mai inteleg nik nu am mai patit asa ceva cu el never _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 28+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
pai....novocalmin ai? pai griji oricum cred ca ai.....de cand tot are 39?...in caz ca tptusi nu cedeaza si nu cedeaza, sunati la 112, serios, pana la urma e un copil mic in suferinta...
_
mama lui Stefan, pui scump
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 numa nu vrea sa ii cedeze febra.......eu nu inteleg..... i-am fc si o apa lalaie si tot degeaba cu nurofen si paracetamol tot pe la 39 o tineeeeeeeeeeeee cand sa imi fac griji? e fierbinte.arde.....dragu de el............ nu mai inteleg nik nu am mai patit asa ceva cu el never |
Bea...cu supoz. cu novocalmin nu ai incercat? Poate mai scade...Sau sosete ude cu apa la temp camerei, in care picuri cateva pic. de otet...zic si eu...ce-a mai mers la noi....offff, el cum e?...cum suporta temp asta mare?
decenuela spune:
citat din mesajul lui dandanaG am omis sa multumim ptr 0aprecieri dece sunt convinsa ca glumiti, dar stii ca Dragos este nascut prematur nu? la sapte luni si jumatate stiu un baietel care la 2 ani a incept sa vb dar ff clar, nu pocea cuvintele deloc, primul cuvant a zis 'bluza' loredana ma bucur ca sunteti mai bine bea Multa sanatate! sper ca sunteti deja mai bine Stefanel de ana mami de shugubetz Dragos Andrei |
treaba cu prematurul...e gaselnitza lu ta-su....mai dedemult cand nu-i convenea ceva la fi-su....ma rog
oricum e f tare ca numara deja...pe bune...sau ma rog...nu stiu daca constientizeaza dar...macar repeta..si e f bine...cu alte cuvinte ai un prematur..de prematur...:))
eu nu-mi fac griji k nu zice mare lucru, da, deloc. seamana cu ta-su....el a mers si a vb mai tarziu...iar de maturizat..pe la 40
bea...of ..offff ivanelul...sa speram ca e mai bine...
micki...kiti cum mai e?...de job daca gasesti si e ok...sunt sigura ca vor accepta sa prestezi..la negru 2 -3 luni...
am si uitat ce-am vrut sa mai scriu...
m-am chinuit sa-l adorm vreo 2 ore pe jiji...de mi-a sarit mie somnul...
hm...a nasit cineva in bloc si....am vz niste obiceiuri de nunta de prin banat...park sunt pe alta lume aici...
sa aveti un sf de we placut...noi ne intoarcem maine...sa o luam de la capat cu rutina
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
am fost azi dimineata la urgenta in "", ca nu am ce sa va dau numai injectabil...bla bla bla
nu prea cedeaza
pe la 7 jumate a avut 39.7 si i-am dat juma de algocalmin la indemnul medicului......si un sup novocalmin
dealtfel nici nu are treaba cu novocalmin nurofen nik....nu stiu ce doamne de croncobaur o fi si asta dar e super nashpa
cu 39 e ok...zici ca nu e bolnav, dar deja cu 39.7 a fost varza........
impachetari cu prosop ud..doua ture...abia aapoi a scazut la 39.0 apoi cartof pe picioruse...doua ture..si a devenit 38.1
nu stiu cum va fi la noapte........
ma bag la ca-s varza............
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 28+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
miremia spune:
Salutare fetelor!
Scuze de absenta prelungita, suntem utin in deplasare si intram mai greu.
Bea, Lore sanatate multa puiutilor!
Si cu o mica intraziere zic:
La Multi Ani Cris.m!
Sa fii fericita si iubita toata viata ta!
Poate ne vei mai scrie intr-o buna zi, tare as vrea sa stiu ce fac puii tai.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dandanaG spune:
neatza
haideti la facuta la nisip
bea pana la urma ce are Ivanel? nu v-a zis? cand facea Dragos asa temp mare ii dadeam si eu algocalmin 10 picaturi la 12 ore
multa sanatate!
dece sa nu crezi ca m-am supi la faza cu prematurul,eu glumeam
si cred ca constientizeaza si sunt convinsa ca toti pufii chiar daca nu se exprima ei inca
aseara ne-am plimbat un pic prin mamaia si a vazut telegondola, mi-a aratat-o si imi zicea
-goola .... oaraa....sus..( telegondola zboara pe sus)
dupa care a inceput sa le numere , singur, teei , atruu, tzintzi ...
pe mine ma sperie ca memorie are, isi aduce aminte chestii de acum 2 luni de zile pe care eu le-am uitat bineinteles
nyny cum a fost la cumparaturi?
aaa.. i-am cumparat creta si am scris in parc, numai ca sta pe jos in fund si trece lumea ...' vaaai dar nu te murdaresti? ' .... soartaaa
azi plec la munca
sa aveti o saptamana linistita
Dragos Andrei
dandanaG spune:
Si cu o mica intraziere zic:
La Multi Ani Cris.m!
Sa fii fericita si iubita toata viata ta!
Poate ne vei mai scrie intr-o buna zi, tare as vrea sa stiu ce fac puii tai.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
subscriu si eu, chiar ma gandeam la ea sapt trecuta
Dragos Andrei