Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
fetelor, aveti toate dreptate. Danasor, decenuela
insa e greu sa fii mereu atent cum actionezi.
Daca ai suflet bun si iti iubesti mult copilul incerci sa-i dai cea mai buna educate, daca nu..faci si spui ce-ti vine la primul impuls/la nervi.
Sunt mame si mame..noi suntem toate mame bune aici iar pt ca ii iubim atat de mult ei devin rasfatati si din cand in cand va fi nevoie sa recurgem si la pedepse de genul cum a povestit nyny. Sunt f multi copii needucati in ziua de azi..eu sper sa reusesc sa fac din bobitza un copil bun, care sa nu raneasca alti copii si apoi, mai tarziu, un om integru!
Lore,
poate o doare gatul pe Lara? Insanatosire grabnica!
Loredana71 spune:
Lorex,intr-adevar...In gat o durea,are herpangina....Am fost astazi la spital,am stat o gramada pe acolo,dar macar ne-am linistit...Acum vad ca doarme,sper sa dormim bine in noaptea asta ca avem deja cateva nopti nedormite ca lumea...Eh,asta e...Nu prea inteleg cum s-a procopsit cu asa ceva,ca nu a stat in gramada de copii...In fine,nu mai are importanta...
Va urez o noapte buna tare cu vise frumusele foc!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, haideti la o cafelutza de duminica.....daca primiti cafea de la disparuti ca mine..
Am disparut ca magarul in ceata ...am dat iama in anunturile cu bone...Am reusit sa vad vreo 4, la sfarsitul asta de saptamana...Incepem luni cu una din ele, cu o perioada de proba (ca deh...tot patzitul e intzelept...)
Am citit tot...sa vad ce reusesc sa adun, cu neuronul singuratic...
Dece...petrecere frumoasa in Banat!
Dece, Danasor, Simply, Lorex, Alexutzza.....de aceeasi parte a baricadei sunt si eu, in ceea ce priveste educatia micutzei "tero".
Nyny......un brat de flori pentru voi, pentru felul cum stiti sa gestionati situatiile astea de..."conflict intern". Copiilor este necesar sa le fie aratate limitele...ei nu au de unde sa le cunoasca....Sigur ca facand asta, facem uz de toata blandetea, rabdarea si diplomatia de care suntem in stare la .."momentul T zero". Eu, crescand pe Diana, nu am avut nevoie sa fac uz de nici un fel de pedeapsa...Suna straniu, poate chiar de poveste, dar asa e. Abia acum, de cand o am pe iris, caut sa citesc cat mai mult, sa ma informez asupra ..."tehnicilor de parenting", daca pot sa spun asa...pentru ca mandra se pare ca vrea sa-mi dau inca o licenta, poate chiar in domeniul asta... Ceea ce vreau sa spun este ca imi pune la incercare rabdarea de o suta de ori in zi...Incerc sa nu ma ia valul, si zic eu ca reusesc, de cele mai multe ori...insa si eu i-am dat "time out" in patutz de vreo cateva ori....asta ca sa n-o fac avion, de la etajul 7...Sorry ca tb sa spun asta, dar, nah....decat sa tzip, sau doamne-fere'...sa-i pleznesc vreo palma....am pus-o in patutz...am bocit pe la bucatarie...am inspirat adanc...si m-am intors apoi fresh la ea.
Dandana...superba, de vis iesirea voastra! Pup Dragoselul vorbaretz!
Rocco....spun si eu ca fetele...welcome to the club!
Loredana....sorry de boala Larei! sa treaca repede...e tare dureroasa din pacate...Si diana si iris au avut, la inceputul verii....A dus Diana virusul, cand a venit de la mare...si dupa vreo 2-3 zile a facut si mandra...De deshidratare m-am temut eu atunci, cel mai tare...noroc ca Diana e mare, si intelege importanta hidratarii...cu iris am avut ceva de luptat la capitolul asta...dar a trecut in 2-3 zile. Reuseam sa-i mai dau ceva lichide daca ii dadeam mai intai cu Tantum verde in gat, apoi cu gel de dinti prin guritza...ala ii mai amortzea aftele, si reusea sa mai bea cate ceva, dupa vreo 10 min de la aplicare....
Miki...succes la gradi, si bafta tie mami, in gasirea job-ului!
Mire...pup fetitza dragalasa ....imi inchipui cat era de scumpa, impingand ditamai cosul de cumparaturi, mai mare ca ea!
Ana...ma bucur ca v-ati linistit cu febra lui Stefan si ca negreala de pe dinti n-a fost decat.."pictura"..
Ruxita...sa aveti o sedere cat mai placuta acasa, sa va intoarceti cu bateriile incarcate....
Trimit placinta...O zi frumoasa, tuturor!
dandanaG spune:
neatza!
ms de sorina f buna
sa gasiti bona potrivita
loredana Lara sa se faca bine repede
poate sa imi dea si mie cineva parola? s-a schimbat iar sau am uitat-o eu?
vroiam sa descarc si eu cartea de la simply
Dragos Andrei
nyny spune:
Neatza..
Sarumana pt cofee Sorina. Pregatisem si eu una dar s-a trezit David intre timp si n-am mai apucat sa o dau.
Lore imi pare rau de Lara ca e bolnavioara. Sper ca ati dormit bine in noaptea asta.
Noi dam o tura pana la capitala sa luam cate ceva de imbracat pt kinderi. Cred ca am tot stat cu gandul la drumul asta pt ca am visat ca m-am intalnit cu Dece si cu Sorina (Sorina se pare ca apari in tot mai multe vise). Eram imbracata ca vai de mine, aveam niste adidasi murdari in picioare si fetele ma tot intrebau de unde i-am luat ca sunt misto, iar eu... din IDM (n-am mai fost de vreo 10 ani pe-acolo, din vremea studentiei).
Plec... Sa aveti o duminica frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
neatza...
asa da...beau si eu cafeaua obisnuita....sarumana sorina...m-am obisnuit cu gustul
of...bafta cu bona...e grele...pana gasesti pers potrvita...asa dupa recomandari de pe la prteni ..rude..vecini..n-ai gasit nik?
lore...pupamfetitza bolnavioara..sa treaca repede...
ma duc sa schimb kk-ciosul..ca e fresh
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Dandana... parola e la fel cu cea de pe picasa..
Nyny......esti de coma, cu visul..... Drum bun sa aveti, copii cumintzei si shopping fructuos!
Dece.......da, am vazut 3 persoane din anunturi, dar am ales sa vina in proba tot pe o tanti vazuta si recomandata de o buna prietena, in flerul careia am mare incredere.... Poate va fi bine, de data asta, ca mi s-a cam luat de interviuri...
Si iris e fresh....ii dau sa pape pe la 9, si apoi o stergem la o plimbarica....poate ma lipesc de vreo jucarie pt ea.......ceva de demontat, de preferinta, ca are o dexteritate...mama-mama...
ana_g spune:
'neata si de aici
cafea, da, ca mie mi-a fost lene sa-mi fac, desi s-ar impune...
sorina, WB! si sa fie cu noroc bona asta!
loredana, sorry de problema micutei, dar macar stii ce e si o sa treaca
nyny, poate adidasii jerpeliti inseamna un mare succes la shopping-ul de azi!
de cateva zile am un mare dansator in casa...a mai avut tentative si pana acum, dar si-a luat mai lult curaj si cum aude ceva muzica sau daca ii fredonez eu, incepe sa se batzaie si sa-si scuture fundul...e f tare
o zi foarte frumoasa sa aveti!
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
neata!
si noi cu febra....cu rosu in gat...cu nesomn...nervi...nu cedeaza febra...asa greu scade si urca iar si iar..............e 39 in fund...el e jucaus, il mai apuca plansul....nu papa decat lapte........
of offfffffffffffffff
doamne doamne
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 28+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!