Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
decenuela spune:
neatza fetili...o cafelutza din....banat merge?
am venit ieri la socrelu...ca e ziua lui...si a unui prieten drag al lui JM...drum lung fffff aglomerat...ma rog am aj cu bine.
scuze pt absentza...insa n-a fost o sapt f dragutza....jiji s-alasat rapus de un amarat de dinte...asa ca desi n-au mai fost nopti critice...au fost unele cu agitatie..100..treziri de ale mele...aseara fiind singura in care s-a trez doar 1 data la 4pt lapte....
si k mancarea ink sta prost...numa ce-l laudam eu ca a venit de la bulgari cu pofte...etc..
ziua incepe cu shmotru si mancare cand nu am...apoi fuga la munca...unde sa zic asa am inceput cu adevarat adik...nu prea mai am timp sa frec menta...pe la 5 ajung acasa...la 6 ies cu el afara pana dupa8...adik pana se intuneca...iar in casa..baie...mancare...etc si tot asa repetir...c'est la vie....
acu m-am trez la 3 juma si n-am mai putut sa dorm...pe la 5 m-am apucat de mancare...acu e ca si gata..
am cam citit in diagonala...iar ultimul capitol deloc...sper sa am timp acu dupa ce postez
am vz ca s-a disc mult pe langa..pedeapsa luinyny...parere personala si atat
toti avem nervi etc etc..apoi regretam...etc etc..insa din experientza...profesionala zic asa...uneori trebuie sa actionam...poate nu ca la carte...important e sa fie intr-un moment cheie...educatia celor mici incepe de acu...iar vremurile sunt asa cum sunt si copiii din ce in ce mai prost educati...
cred ca...trebuiesa avem mare grije ce le spunem..ce le promitem in ce fel ii amnintam...TREBUIE SA NE TINEM DE CUVANT...astfel copilul intelege in timp anumite chestii...e mult de explicat...
in fine..actionati cum credeti de cuviintza...pt cei 7 ani de acasa...ai copilului vostru sunt f importanti...clar..cu cat mai putina spre deloc violenta verbala si mai ales fizica...insa...
sa aveti o zi superba...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Sa va fie de bine iesirea! Am uitat cum e sa iei masa in liniste, de lumanari si apus ce sa mai zic. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu...mai exista asa ceva???
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG si sa zicem si de bine cat da ciorba in clocot sa va zic cum numara Dragos pe 1 si 2 ii sare desii ii stie dar cred ca s-a plictisit de ei teei, aatru, tzintzi, asee, ooot, dece mami de shugubetz Dragos Andrei |
wow....wow...ce sa zic...ai student nu gluma....
tocmai ii citem lui JM POSTAREA TA...LA care el isi duce mana la cap si zice...ce ne facem mama cu podoaba noastra???? el nu zice decat pa si tzitzi...mda....clar...PREMATUR...
:)))))))
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
hai ca sunt la zi...si jiji ink nu s-a trez....sau park aud ceva...iar eu am terminat mancarea...
tot citind ce ati scris imi dau seama ca sunt ori prea relax ori habar n-am ce-i cu mine....le iau pe toate ca atare..din mers...nu dau prea mare importantza la ceea ce se intampla cu jiji...adik nu-mi propun diverse chestii...educationale...
in afara de faptul ca ink nu vorbeste si nu stie inmultirea desi ii dau cu numaratoarea si abecedarul peste cap in fiecare zi si nu-i intra nik la cap....face cam tot ce fac pufii vostri...eu mor dupa el...mai ales cand e sentimental si ma iubeste...in general sunt calma...in casa e un climat armonios astfel ca jiji e linistit....nu are istericale...nu este violent...incerc sa-i dau responsabilitati...in joaca....( sa ma ajute la intins rufele...imi da cate una...sa-si duca pampersul la gunoi...etc) si lui ii face placere...
abia asteapta sa iesim afara..la copii...isi recunoaste prietenii si se bucura cand vine cate unul in parc...nu stiu ce sa zic...are ritmul lui...mai de ardelean ..sa zic asa...sa nu intelegeti ca e blegoman...nu...si sper din suflet sa ramana asa...nu-mi plac istericalele si violentza de nciun fel...
poate sunt subiectiva..ca e al meu..dar e dulce si scump si toata lumea vrea sa-l ia in bratze sa-l pupe...
gata....am terminat cra-ul
JUCARII PENTRU PITICI...
micki_mica spune:
Neata!
Dece e tare buna cafeluta ta! Iau si eu o ceasca si ma pun repede pe citit.
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">botosei tenisi rosii
Magazinul meu
dandanaG spune:
neatza!!
ms de cafea dece
simply, tomaca
nu se pune problema de suparare,eu va multumesc tare mult ptr tot
m-am gandit la ce ati zis voi si am inteles ca de fapt metoda nu e tocmai potrivita, solutia asta am gasit=o eu ptr atunci cand situatia scapa total de sub control si mi s-a parut ca da rezultate
si am mai inteles ca de fapt undeva gresesc eu si trebuie sa analizez mai bine problema ( lipsa de timp cu siguranta este una din cauze)
sa nu credeti ca ii zic mereu 'daca faci aia stai la coltul de rusine' chestia cu scrisul pe pat a venit dupa zeci de explicatii si dupa ce ii repetasem de mai multe ori sa nu scrie
in general sunt relaxata , nu prea ridic tonul, nu ii zic niciodata ca e rau sau ca nu e cuminte, il laud cand face cate ceva
si nu cred ca face innadins ca sa ma enerveze pe mine, nuu, cred doar ca face invers decat ii zic, nu stiu de ce, poate doar ca sa vada ce se intampla
de ex aseara a luat din sert de la bucatarie un tel si dadea cu el in usa de termopan de la baie care are oglinda pana jos, telul de plastic dar dadea cu simt de raspundere m=am dus , i-am zis ca daca da asa tare se sparge oglinda si face buba si se strica si la la la ...... si se uita la mine asa intrebator si da mai tare, ca si cum ia sa vad, iar ii zic ca nu e voie si il las sa bata f incet 'pic-pic', a mai batut putin si pe urma i-am zis hai sa punem telul in sertar si sa mergem sa batem cu ciocanul de jucarie intr-o chestie pe care i-am luat-o de curand- am dezamorsat situatia dar sunt si situatii in care probabil nu am rabdarea necesara sau timpul disponibil si situatia nu mai e chiar asa roz
ma gandesc ca daca eu tot interzic scrisul pe pat, si el tot scrie si vede ca nu se intampla nimic, atunci interzic degeaba si mai rau imi pierd din credibilitate-autoritate
si atuunci solutia ar fi sa nu mai interzic daca nu pot gestiona situatia si pana intelege el de ce nu e bine sa scrie pe pat, ramane cuvertura de sacrificiu si il las sa-si exprime talentul ??
m-am cam intins in ideea de a ma face mai bine inteleasa si poate ma lamuresc si eu mai bine
daca v-am plicti cu despicatul firului in 4 sariti peste
Dragos Andrei
micki_mica spune:
Ana sotul meu are si el tendinta de a sari ca ars cand fi-su are muci sau chestii minore, dar nu a dar niciodata vina pe mine, ca i-as fi facut ceva rau sau necorespunzator. Si il apuca si pe el dracii daca plange fi-su mai mult de 5 min, de fapt se enerveaza ca nu isi da seama daca e plans pe bune sau are nervi, Kiti.
Bea, inca o data, sa iti traiasca sotul si sa fie sanatos; sa va cresteti copilasii si sa va bucurati de ei; sa te iubeasca si sa te respecte si tu pe el, la fel!
Loredana, te rog sa accepti urarile mele tarzii de "La multi ani!" sa iti fie viata senina si inima calda, si tot ce iti doresti asa sa se implineasca!
Alexutzzza am citit ce povestesti tu de pe meleaguri straine (noua). Nu pot spune ca te plictisesti. Si la cat alergi, cred ca asa te mentii in forma de zici ca esti sora mai mare a lui Yannis, nu mama lui! Despre homeopate, o sa ne aprovizionam, ca sa zic asa, mai incolo putin. Ms pt ponturi, am salvat informatiile. Si ms pt tratatia de ziua ta...sa ne traiesti
Vorbeati despre dormitul in patul mare ...Kiti doarme cu noi de la cateva luni, si noi daca nu ne luam picioare in gura parca nu ne simtitm bine. O sa mai creasca si o sa isi vrea coltul lui, sunt sigura.
Lali ce o mai face?
Sorina nu putem amana gradi cu saptamanile, pt ca eu trebuie sa imi caut de lucru pana in decembrie si sa mai si gasesc. Unde mai pui ca nu te angajeaza nimeni inainte de Craciun...Asa ca mai sta acasa cateva zile si reluam. S-au intalnit ai tau cu uraganul?
Mirela frumos ati colorat voi impreuna
Vorbiti de taiat unghii...noi tot prin somn..si greu mai e, ca se cam prinde.
Lorex asa e. Antibioticul e primul cu care sar doctorii. Din pacate. Sper sa nu treceti chiar prin din astea. Chiar daca sunt episoade, sa fie mai usoare. Eu si asa eram satula de spital, din sarcina.
Tomaca ce zici tu acolo despre Tudorel si mersul la biserica. Frumos!Imi place .
Dandana felicitari pentru operatiunea olita!
Trimit si revin dupa-amiaza (sper) ma trage de haine sa iesim un pic...
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">botosei tenisi rosii
Magazinul meu
dandanaG spune:
ana nu stiu daca Dragos e cel mai vorbaret ptr ca eu am cam lipsit ,vorbeste destul de mult, repeta orice dupa noi si daca cuvantul e mai lung zice doar sfarsitul lui (enitza= surubelnitza) si de ieri a inceput sa lege cuvintele, zice de ex 'veau enee' ( vreau desene)
nu intelegem mereu ce vrea si e tare haios, as vrea sa il filmez dar trebuie sa prind momentul
daca ne intalnim cu persoane straine nu vorbeste la inceput, e rusinos
micki uff cat ati mai tras
Dragos e bine acum, am trecut la regim normal
ieri am fost la baby boom , slabuuuut de tot, i-am luat 2 caciulite si o per de ciorapei dar aveau amenajata o scena pe care cantau si dansau copii - eii el a ramas ultimul pe scena, nu mai vroia sa plece - s-a distrat de minune
Dragos Andrei
ana_g spune:
buna si de la noi!
asta mic tocmai si-a facut un munte de carti de pe raftul cel mai de jos, acum atenteaza la cel de mai sus......fitness scrie pe mine, ca-s multe carti
de 2 nopti se trezeste plangand undeva pe la un 4...si apoi nu mai vrea pus la loc, doarme pe mine....eu trebuie sa rezist pe jumatate iesita in consola.....tre sa iau masuri, ca se obisnuieste asa, si abia ma linistisem ca nu mai aveam treaba cu el de la 10 pana la 7.
s-a deschis undeva pe forum subiect de discutie cu unde copii...imagini de la o saltea jegoasa pe care doarme un copil rroman la marginea romei, pana la dormitorul pretios al unui baietel din manhatan, fith avenue...interesant, spune multe...
_
mama lui Stefan, pui scump
Loredana71 spune:
Ziua buna tuturor!
Micky,multumesc frumos!
Dandana,ma gandeam ca daca ai probleme cu scrisul peste tot,ai putea sa ascunzi instrumentele de scris,sa nu le mai vada
Lara e bolnavioara,abia terminase cu diareea,de ieri tot face 40 de grade...Cred ca mergem la spital dupa amiaza,sa vad cum mai reactioneaza...Deocamdata merge bine cu nurofenul....Asa a mai plans azi-noapte...Si plange tare uneori in timp ce bea apa,cred ca ii iese canin si se loveste cu ciocul de la canita...Adevarul e ca prea nu a avut nici o treaba pana acum cu ceilalti dinti...In rest nu ne prea laudam cu mare lucru...
Va las acum,mai revin daca mai am timp...Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!