Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza!

haideti la

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Dana,

Multumiri de cafea. O zi buna sa aveti.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Eu vazusem butonul cu sondajul (e in josul paginii acolo de unde si raspunzi) dar nu shtiam cum se foloseshte... o sa-l incerc cu prima ocazie.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Pe acela l-am cercerat si eu acum ceva vreme, dar mi se pare ca genereaza un subiect nou in forum si mi-e rusine sa ma expun in public

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Pot sa zic si eu ca m-am mai linistit cu munca saptamana asta. Luna trecuta am bobinat la greu... norma intreaga, de la 9 la 18. Zilele astea am stat mai mult pe acasa cu copiii. Ieri dimineata am fost cu amandoi la piata... cu autobuzul, in premiera pt ei. Super incantati si cuminti pe drum dar in piata si-au scos parleala... David in special. Alergatura in toate directiile, unu in stanga, altu' in dreapta... cautau autobuzul cred.

In seara asta am iesit in parc in familie si a ramas tati cu Mara iar eu am alergat dupa Speedy bineinteles. L-am lasat sa mearga unde a vrut el...cand ies singura cu amandoi nu pot sa fac asta, mai ales ca trebuie sa imping si de carutul gol... norocul meu ca a inceput sa stea iar in el pana ajungem in parc, ca dupa aia... nu mai e chip. Ne cautam gasca de prieteni cu copii si stam acolo. Asaaa, si cum ziceam azi l-am lasat sa se duca unde a vrut el, iar eu dupa el. Bai si are o viteza.. e haotic rau, parca ar cauta ceva tot timpul (sau poate vrea sa scape de noi). Chiar abia astept sa vorbeasca si sa-mi spuna si mie ce a cautat el asa in disperare atatea luni de zile. Daca nu i-as scoate afara as intelege, dar de asta primavara cred ca au ratat vreo 2-3 zile cand a plouat, in rest am semnat condica parcului in fiecare seara . Imi vine sa si rad de el, zici ca e scapat din cusca ... face 2 pasi in stanga, se intoarce, ma vede... o ia in dreapta, incepe sa fuga, iar se opreste.. iar schimba directia. De luat in brate sau tinut de mana nici nu poate fi vorba. Azi a ajuns la un grup de pustani care ascultau muzica pe o banca, si-a ridicat tricoul si a inceput sa danseze. Abia l-am luat de acolo.

Mamica fericita de Mara si de David

Da, cred ca fugea de tine

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Aseara cand m-am dus dupa Tudor in parc, m-a luat de mana ca de fiecare data sa-mi arate ce a facut, pe unde, unde s-a lovit etc, dar de data aceasta era mandru ca a urcat singur scarile la topogan. De trei ori chiar. Ma si gandeam ca nu-l atrage de loc sa invete sa urce singur scarile. De ieri s-a hotarat. Le-a urcat si pe cele din casa.

Distractia principala este acum dansatul. La orice muzica incepe. Isi pune singur melodii de la masuta gen pian, de la tricicleta, de la pianul de jucarie. Sta le seleceaza si incepe cu pasi adaugati, cu rotiri de trunchi, cu pocnit din degete. E haios rau. La mare a facut intro seara spectacol. Problema e ca trebuie sa fiu si eu sa-l admir si sa cant (asa l-am invata de mic pentru fiecare poza din carte cantam un cantecel sau inventam) iar el sa ma dirijeze.

La mare am cantat intro seara "avion cu motor" 2 ore . Aproape ca plangeam. Dar vazuse pe cer o escadrila facand repetitii pentru ziua marinei, foarte frumos intradevar, care l-a impresionat mult de tot (si in somn incepuse sa cate avion cu motor).

Cica seamana cu tas-u. Si el dansa pe la 1 an si ceva.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Dragos s-a trezit la 6 si nu a mai vrut sa doarma asa ca am avut super program de bazaiala si a facut si pishu pe el
acum doarme

nyny f frumi masuta cu scaunelele
eu il las mai mereu sa zburde, dar cateodata tot cam asa bezmetic merge ii place ca se simte idependent

bravo Tudorel go,go!

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Ce ziceti, pe unde ne incadram Mama elicopter ?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare, bine v-am regsit fetelor.
Sa stiti ca de 2 zile stau cuminte si citesc tot ce am pierdut. Am foarte mult de lucru si de aia mi-a luat 2 zile sa recuperez, dar acum sunt la zi.
Am avut o vacanta obositoare si marcata de stres, atat legat de birou (aka lucrat pana la 1-2 noaptea in fiecare seara, dupa ce ajungeam la hotel) cat si de diverse altele - mama internata, Dani cu probleme ,etc, etc.
De abia am asteptat amandoi sa ajungem acasa, nu prea am reusit sa ne bucuram de concediu si nici de barcelona, care este un oras superb. Am promis amandoi cu mana pe inima ca nu mai plecam ever fara copil in concediu.
Si gata. Ar fi foarte multe de povestit prin cate am trecut cu copilul la distanta, la soacra-mea acasa, dar...nu stiu daca mai are sens.
A fost urat de tot.
Momentan Dani tuseste si are muci. Incercam de miercuri dimineata sa il scapam de tuse, am fost si la doctor, nu are nimic la plamani, dar tuseste ingrozitor. Si nu vrea sub nici o forma sa stea la aerosoli. Si nici sa ii punem picaturi in nas. Il tinem cu forta sa ii punem picaturi in nas, se invineteste de urlat in 3 secunde. Joi dimineata l-am dus la doctor, nu a reusit sa se uite la el in gat. Nu vrut deloc, nici tinut cu forta, a vomat, a tinut dintii stransi.....efectiv nu a putut sa vada ce e in gatul lui.
Nu stiu exact de ce si-a schimbat comportamentul in relatia cu noi si cu doctorii, ideea e ca nu ne mai intelegem deloc cu el. E foarte foarte marait, nu face decat ce vrea el, plange groaznic daca nu primeste ce vrea, daca il iau de undeva unde vrea el sa fie, etc, etc.
Suntem extenuati si nervosi dupa 2 saptamani de concediu. De abia am asteptat sa ma intorc la birou.

Am citit de pufi bolnaviori, de experiente in spital - Of Doamne, in ce groapa traim, am vazut palatul lui Adam, am citit explicatii pedagogice, inscrieri la gradi, necesar de imbracaminte,....de toate am citit.
Imi pare rau ca sunt si alti pufi bolnaviori. Tare rau imi pare.

Si ca sa fiu mai la zi asa....
BRANZA - mananca de oricare si oricand, ii restrictionam cascavalul ca mie mi se pare cam gras pt el, in rest....branza de vaci, telemea, branza cu smantana, almette uneori, mai rarut asa.
Suzeta - nu a supt niciodata. A scuipat-o intotdeauna.

As vrea sa bag si un cra-cra, dar nu mai am timp.

Va pup si mi-e fost tare dor de voi.

Mergi la inceput

Bine ai revenit! Am vazut ca ai inceput sa activezi, dar nu m-am gandit ca ati trecut prin atatea.

Cu Dani, cred ca este normal sa fie asa ca a trecut prin multe. E si el stresat ca si voi. Schimbari de bunici, parinti, deplasari multe, si pe deasupra imbolnavirile si experientele cu doctorii. Crezi ca a uitat experienta cu cusutul la spranceana? Ii va lua ceva sa uite.
Mie pediatra mi-a recomandat sa mai fac vizite la clinica, doar asa de plimbare ca sa vada ca nu i se intampla doar lucruri rele acolo.
Aveti nevoie toti de timp pentru revenire la programul vostru anterior.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!

BF, bine ati revenit! pacat ca nu ati putut sa va bucurati de Barcelona, intr-adevar, oras superb, doar din auzite deocamdata
da, greu sa fii plecata de langa copil. data viitoare luati-l, nu o sa fie usor, dar va merita efortul. noi l-am luat peste tot pe unde am fost, greu, asa e, sotu chiar a avut momente ca uite la noi, singurii nebuni cu copilu mic dupa ei (era plin de carucioare in jur, apropo), dar deja face planuri pt iarna, in 3 bineinteles!
iar cu starea lui....poate...dinti?

nyny, nu, nu doarmeam aseara, dar ma uitam la TV copilu dormea de la 10 jumate. a dormit f putin, de la 7 la 7 jumate, ma speriasem degeaba ca o sa adoarma tarziu. acum nu stiu cum de a reusit sa adoarma la 4....e ceva, dupa ziua de ieri

tomaca, cred ca toate suntem mai mult sau mai putin mame elicopter. stau dupa fundu lui toata ziua, asa e, dar caut sa ma abtin, sa-l las totusi sa umble pe unde vrea si nu e periculos (am groaza cu sertarele la bucatarie, sa nu le deschida prea tare si sa cada peste el...). iar cand cade pur si simplu il ignor, doar daca e mai nasol, si incepe sa urle, il iau si-l pup. mama satelit poate, gravitez in jurul lui

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput