Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Uite aici explicatie Mara si aici continuarea Mara continued

Am recitit. Wow, da stiu ca m-a luat valul la interpretari metafore

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

e aproape 6..stefan nu a dormit deloc azi, am incercat, cu forta, dansul ploii varianta phsico...pana la urma am zis daca nu vrea, nu vrea.....o sa doarma F BINE la noapte, nu? bai, parca ar fi baut cafea, intr-una a alergat, tzopait....

sondaj:
branzica de vaci cumpar din aia la kg, f buna, uneori fagaras;
mananca aproape zilnic, in diverse combinatii.
suzeta- nu e cazul la noi, nu a vrut-o niciodata
steamer- nu am

Miki, foarte dragut copilu tau! chiar, ce repede cresc.......

miremia, si noua ne e dor de micul grec. mai stii ceva de ei

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

e aproape 6..stefan nu a dormit deloc azi, am incercat, cu forta, dansul ploii varianta phsico...pana la urma am zis daca nu vrea, nu vrea.....o sa doarma F BINE la noapte, nu? bai, parca ar fi baut cafea, intr-una a alergat, tzopait....

sondaj:
branzica de vaci cumpar din aia la kg, f buna, uneori fagaras;
mananca aproape zilnic, in diverse combinatii.
suzeta- nu e cazul la noi, nu a vrut-o niciodata
steamer- nu am

Miki, foarte dragut copilu tau! chiar, ce repede cresc.......

miremia, si noua ne e dor de micul grec. mai stii ceva de ei

_

Se mai intampla, foarte rar, sa sarim si noi peste somn. Acum 2 zile a atipit in masina 20 de minute si ala i-a fost tot somnul.
De Alex nu stiu nimic, n-am mai vb cu ei de vreo saptamana. Cred ca e prea frumos acolo si nu ii mai vine sa intre pe net.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Am recitit. Wow, da stiu ca m-a luat valul la interpretari metafore

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Foarte dragut din partea ta ca ai stat sa cauti prin capitolele trecute. Mii de multumiri pt lamurire, o sa incerc sa aprofundez cu ajutorul lui goagal cand ma va lasa mandra sa respir.
Pupici!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

..tocmai a adormit........era prastie de oboseala, asa ca....ora 12 de culcare scrie pe mine..sau, cine stie?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Suzeta: i-am scos-o pe la 1 an si 3-4 luni cred, pt ca se trezea plangand dupa ea de nspe mii de ori pe noapte si ii era lene sa si-o caute.

Cum ai procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Eu vazusem butonul cu sondajul (e in josul paginii acolo de unde si raspunzi) dar nu shtiam cum se foloseshte... o sa-l incerc cu prima ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Suzeta: i-am scos-o pe la 1 an si 3-4 luni cred, pt ca se trezea plangand dupa ea de nspe mii de ori pe noapte si ii era lene sa si-o caute.

Cum ai procedat?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Am taiat tetina intr-o dimineata. S-a plimbat un pic prin casa cu ea asa bearca... dupa care i-am ascuns-o. M-am pregatit temeinic pt prima noapte (adica am culcat-o pe Mara cu tati si am ramas eu cu David in camera)... si i-am dat apa si am shshait la fiecare maraiala. Simtea ca ii lipsea ceva, dar nu cred ca isi dadea seama ce anume. Zic asta pt daca ii aratam o suzeta si il intrebam ce-i aia imi spunea "titi" (si acum la fel zice cand vede una)... deci stia si ar fi putut sa o ceara, nu? Nu a cerut-o nici macar o data. E adevarat ca a adormit un pic mai greu in primele nopti dar nu pot sa spun ca a facut un scandal monstru.

Si la Mara a fost ceva similar dar fara intentie. A renuntat singura tot pe la 1 an si 4 luni pt ca si-a rupt singura suzeta iar eu nu mi-am dat seama. Nu o lua decat la culcare si intr-o seara n-a mai vrut-o, am lasat-o in pace. A doua seara la fel s-a foit, s-a sucit ...nu vroia suzeta. A treia zi nu i-am mai dat-o eu... ma si gandeam ce copil destept am sa renunte singura la suzeta. Cand sa o spal ca sa o pun in cutia cu amintiri, mi-am dat seama ca e rupta. Probabil ca o zgaria la limba...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Pot sa zic si eu ca m-am mai linistit cu munca saptamana asta. Luna trecuta am bobinat la greu... norma intreaga, de la 9 la 18. Zilele astea am stat mai mult pe acasa cu copiii. Ieri dimineata am fost cu amandoi la piata... cu autobuzul, in premiera pt ei. Super incantati si cuminti pe drum dar in piata si-au scos parleala... David in special. Alergatura in toate directiile, unu in stanga, altu' in dreapta... cautau autobuzul cred.

In seara asta am iesit in parc in familie si a ramas tati cu Mara iar eu am alergat dupa Speedy bineinteles. L-am lasat sa mearga unde a vrut el...cand ies singura cu amandoi nu pot sa fac asta, mai ales ca trebuie sa imping si de carutul gol... norocul meu ca a inceput sa stea iar in el pana ajungem in parc, ca dupa aia... nu mai e chip. Ne cautam gasca de prieteni cu copii si stam acolo. Asaaa, si cum ziceam azi l-am lasat sa se duca unde a vrut el, iar eu dupa el. Bai si are o viteza.. e haotic rau, parca ar cauta ceva tot timpul (sau poate vrea sa scape de noi). Chiar abia astept sa vorbeasca si sa-mi spuna si mie ce a cautat el asa in disperare atatea luni de zile. Daca nu i-as scoate afara as intelege, dar de asta primavara cred ca au ratat vreo 2-3 zile cand a plouat, in rest am semnat condica parcului in fiecare seara . Imi vine sa si rad de el, zici ca e scapat din cusca ... face 2 pasi in stanga, se intoarce, ma vede... o ia in dreapta, incepe sa fuga, iar se opreste.. iar schimba directia. De luat in brate sau tinut de mana nici nu poate fi vorba. Azi a ajuns la un grup de pustani care ascultau muzica pe o banca, si-a ridicat tricoul si a inceput sa danseze. Abia l-am luat de acolo.

Mergi la inceput

Hai ca-i liniste. Ma duc si eu la culcare.

Tomaca sarumana pt link-uri. Asa e, nu eram pe aici in vremea aia.

Ana dormi?

Noapte buna fetelor.

Mergi la inceput